Српска навијачка сцена - дискусија
Re: Српска навијачка сцена - дискусија
Ok, hvala
Spustili su tenzije,
izdali su prezime,
izdali ste pretke,
eto sto vas narod prezire.
izdali su prezime,
izdali ste pretke,
eto sto vas narod prezire.
-
навијај wrote:Пише Млађи офковци ал су наопако ставили
Мало ми неозбиљно делује што је и нормално јер су клинци али заслужују поштовање јер су углавном одрадили утакмице јесенас кад је гро екипе бојкотовао. Прво треба да је окаче како ваља јер је ово неозбиљно а кад буду били у могућности да је промене под обавезно јер тешко се шта може разазнати и кад је добро окачена.
Теладијо ово нови ударни?
- Hunter_S._Thompson
Не, подгрупа cruel side 236 је обележила 11. рођендан на овој утакмици.
Раднички 1967
- Stan_Smith
Космет је Србија wrote:Мало ми неозбиљно делује што је и нормално јер су клинци али заслужују поштовање јер су углавном одрадили утакмице јесенас кад је гро екипе бојкотовао. Прво треба да је окаче како ваља јер је ово неозбиљно а кад буду били у могућности да је промене под обавезно јер тешко се шта може разазнати и кад је добро окачена.
Dokle god budete odradjivali utakmice bicemo u k...
одрађивање, неозбиљност и качи то како ваља ал тек кад се промени јер је нечитљива.
Царски.
Царски.
Шта се дешава са групом Шмајсери Белегиш прате ли још ФК Подунавац у ВФЛ Југ и са Бекријма из Бечеја прате ли још Бечеј.
Sa koje utakmice je prva slika?A za parolu sa ove druge slike nemam reci Izgleda da bi cigani stvarno voleli da svi ljudi budu po grupama,simpatizera da ni nema To i objasnjava zasto im svaka grupa broji po 150 ljudi.Naravno da treba da bude ljudi koje ce boleti kurac i za navijanje i sve sto se tribine tice.Makar se i slikali.Makar i ne pevali.Jebi ga,mi smo ludi huligani,oni su bednici.Ipak ne.
There's blood on the streets and the streets are ours.
ma parola ko parola, njihova stvar nek rade sta hoce. Okacio sam tu drugu sliku zato sto se vidi ziga zaga zastava, koja je bila i na tribini levskog, pa me interesuje u kakvom su odnosu bugari i cigani, ili se ne gotive ko grci i rusi?
Често одем до на село
ако сматраш да је парола ко парола и њихова ствар, зашто ово за рује није њихова ствар него твоја?
Мени интересује на пример у каквом сте односу ви са Зенитом који долази на циганску трибину?
Мени интересује на пример у каквом сте односу ви са Зенитом који долази на циганску трибину?
Нема на чему.
Јел ово братко на језику оних што су долазили на вашу трибину?
Ај сад ти одговори за Зенит и братка па да се и ја захвалим?
Јел ово братко на језику оних што су долазили на вашу трибину?
Ај сад ти одговори за Зенит и братка па да се и ја захвалим?
-
Неки навијачи Зенита као појединци су долазили на Рад, али неког званичног братства са њима, као ни са било којом другом навијачком групом неће бити. Братимљење група два клуба је озбиљна небулоза која је нажалост навијачима данас скроз нормална...
-
Толико близу једни других они се гађају камењем и бакљама?
Шта ћеш кад беже људи...
Осамдесет Седам wrote:Толико близу једни других они се гађају камењем и бакљама?
Па њих пар је стало, ови остали побегли на кеца...
-
Jel moze neko ovaj klip iznad da mi da link iz nekog razloga ne mogu da vidim klip uopste. Mislim na ovaj sto je Ultras okacio.
-
Da nema ovog snimka bila bi "ciganska istina" i istina, sad brojte i analizarajte, ustvari ciganima murija cuva ledja, eno vide se gore, ma ovo je fotomontaza