Ultra Sarma wrote:Pa valjda treba dati sansu nekome iskusnom, obrazovanom, postenom, odmerenom, lukavom, dostojanstvenom... da se ovaj cirkusant pojavio pre 2000. godine svi za njega rekli ,,gle budalu sta radi" sad covek ima toliku podrsku cak i navijackom forumu.. I meni je zanimljivo to kako on radi sve sto radi, svaka mu cast, ali mogao bih da glasam u nekoj emisiji ,,ja imam talenat" za njega, a ovo nije za politiku, glasati za nekog zato sto je zanimljiv, a to sto ima stavove koji se kose sa nacionalnim interesima nema veze, nije logicno.
Фора је у томе што нас ти искусни, образовани, "поштени", одмерени, лукави и воде већ неко време и усрали су нам се у живот. Ја на ово његово гледам као на неко скретање пажње на целокупно стање у политици и неки вид бунта, зато људи и хоће да гласају за њега и симпатичан им је јер им је пун курац више ових што нас воде. Мислим да и он капира да не може да победи али ето хоће да скрене пажњу на нешто ваљда... И ја искрено немам нешто против њега, овај народ и није за боље него да му се председник зове Бели Прелетачевић и да му виче аве.