Dastanje 2016
Re: Dastanje 2016
Срећа твоја да је стари форум пао јер си још 2014 кевтао за Радуловића па би се то нашло, црно на бело, како ти волиш.
pa ti ne čitaš ni ono što sam sam napisao
Rođaci wrote:Rođak je glasao za DSS do izbora 2014. godine, iako su uvek bili najimpotentnija stranka u državi
Сигурно, кажем срећа твоја што је пао стари форум да се не види шта си све писао.
Али нека буде како ти кажеш, ионако није битно за кога си ти гласао.
Али нека буде како ти кажеш, ионако није битно за кога си ти гласао.
jes ti lud, pa piše da sam na tim izborima glasao za Radulovića
odmori od botovanja, kasno je, pa sutra nastavi punom parom
odmori od botovanja, kasno je, pa sutra nastavi punom parom
Изгледа да ти мене не читаш правилно, небитно за изборе 2014. Уосталом, гомила људи зна твоје ставове са прошлог форума, па не знам шта глумиш?!
На крају ће испасти да си гласао за образ. То оно као некада када су сви гласали за двери на форуму а оно све неки фицфирићи.
На крају ће испасти да си гласао за образ. То оно као некада када су сви гласали за двери на форуму а оно све неки фицфирићи.
tek na tim izborima se pojavio, šta da se radi
neozbiljno je porediti ga sa LDP
neozbiljno je porediti ga sa LDP
Nexon wrote:Изгледа да ти мене не читаш правилно, небитно за изборе 2014. Уосталом, гомила људи зна твоје ставове са прошлог форума, па не знам шта глумиш?!
Ја сам гласао за Двери. И показали су се исти као и сви други. Ако се не варам прешли су цензус на три места, Нови Сад, Чачак и негде у источној Србији. На два од три места су ушли у власт. Оправдања типа то више нису Двери су шупља. Кад сам гласао за њих то су биле Двери.
-
Re: RE: Re: Dastanje 2016
Гуера wrote:Јел и Заветници иду са Дверима и ДСС? Видим данас да Наши више не иду са Радикалима, и са ким иду остале патриотске организације?
Da, i Zavetnici.
Послато са SM-J500FN уз помоћ Тапатока
Svi su isti, a najgori su oni koji ovde seru, mitinguju I ubedjuju ljude za koga da glasaju I ko je najbolji, ko ce promeniti Srbiju koja tone zadnjih 20-30 godina bez obzira ko je na vlasti. A vecina tih ljudi koji ovde seru ne ide na utakmice, a sumnjam da je ikada I islo.
A kad smo vec kod izbora gde je legenda oms? Glumi u dnevnjaku verovatno pa ne stize ovde, jebiga.
Nexone, priznaj da te ceka neki poslic u ministarstvu, za ovo sektasenje ovde. Priznaj I dajem ti glas, da malo odmoris od foruma.
A kad smo vec kod izbora gde je legenda oms? Glumi u dnevnjaku verovatno pa ne stize ovde, jebiga.
Nexone, priznaj da te ceka neki poslic u ministarstvu, za ovo sektasenje ovde. Priznaj I dajem ti glas, da malo odmoris od foruma.
Често одем до на село
- ultrastito
evo ga jos jedan sendvicar. kakav si ti sendvic dobio da uneses nemir u...svemir i da priklonis radovce na stranu vucica? moj je bio sa kulenom
"...ми смо имали ту срећу да смо имали припадност крају, једном ћошку..."
преле
преле
Vendi, budi covek kao ultratile i priznaj, evo on muski priznao da je sendvicar, doduse tek kad ga je Nexon provalio. isto vazi i za Combe'a, sa 300 metara se vidi da je to sunka-kackavalj covek.
a dajte i da odgonetnemo zasto Rodjaku odgovara da se ne sluzi vojni rok?
a dajte i da odgonetnemo zasto Rodjaku odgovara da se ne sluzi vojni rok?
Тако је бре! Сви који нисмо чланови дсс-двери сви смо сендвич ботови!
taj fazon
e ali ozbiljno, tako razmisljaju stranacki vojnici od vajkada, ako si protiv nas, onda si sigurno za ove druge...
e ali ozbiljno, tako razmisljaju stranacki vojnici od vajkada, ako si protiv nas, onda si sigurno za ove druge...
Niko nije objasnio kako se raspodeljuju glasovi i kako ovima odgovara da što manje ljudi izađe. Računajte da će sns-ovo glasačko telo izaći u 100% sastavu! I oni će da nategnu % koji nategnu. Glasovi stranaka koji ne pređu cenzus se raspodeljuju strankama koje su ga prešle u procentu u kom je narod glasao za njih. Znači ako sns ima npr 40%, sps 15% dss 5% ds 5% (cifre sam lupao) toliki procenat dobijaju od glasova stranaka koje nisu prešle cenzus. Neka me neko ispravi ako grešim.
Čudno je to kako, što Čombe reče, na lokalu međusobnih lizanja koliko oš pa je tako zamenik gradonačelnika u Ns dss-ovac. Dveri su prešli cenzus u Ns ali ih to nije sprečilo (deo ekipe) da izađu iz dveri zarad vlasti u gradu i oforme Treću Srbiju i dobiju par preduzeća da vode koje će im sns uzeti par godina kasnije a oni će napraviti jedno 5 nebitnih stranaka. Te kombinacije na lokalu su mi nešto najjače u državi.
Prema Dverima sam bio skeptičan od samog starta, u početku sam kontao možda neko osveženje na političkoj sceni međutim pokazali su se ko su i šta su. Postali su stranka (ok moralo se zbog novog zakona to mi je jasno), ali su zato komplet vođenje svega prebacili u Beograd i kada se omladina u Ns (koja je maltene vodila starešinstvo u Ns) pobunila protiv takvog načina vođenja stranke, koji je skroz kontra njihovoj početnoj priči, oni su iz fizički napali, istamburali i izbacili
Što se tiče ostalih stranaka, kad ih stavim na ''za i protiv'' listu mogu da skontam da ljudi glasaju za:
srs - zbog šekija i vernosti toj stranci
dss/dveri - ta neka srs ekipa koja vidi da ovi mogu a radikali ne mogu više ništa da urade na sceni i koji su za anti nato priču
radulović - što reče Nexon moderna levica prešla iz ldp-a
sps - još se nije očistio slobin kadar, ima ih još jebli sebe.
Za ostale stranke stvarno ne znam šta ima ZA da se glasa, a za sve nabrojane može jedno poduže PROTIV.
Da dodam da se u još jednoj stvari slažem sa Nexonom, na starom forumu je rekao da Tadića treba menjati (sns-om verovatno) i neko mu je postavio pitanje i šta kad dođu ti novi i ako nastave priču starih on je odgovorio ''menjati stalno dok neko konkretno ne krene da radi''. Odlično rečeno, ali kapiram jebeno neizvodljivo ovde.
2 pitanja za Neksona:
1. Kako ti gledaš na te dilove u lokalu?
2. Šta misliš koliki % bi dss dobio da izlaze solo na izbore?
Čudno je to kako, što Čombe reče, na lokalu međusobnih lizanja koliko oš pa je tako zamenik gradonačelnika u Ns dss-ovac. Dveri su prešli cenzus u Ns ali ih to nije sprečilo (deo ekipe) da izađu iz dveri zarad vlasti u gradu i oforme Treću Srbiju i dobiju par preduzeća da vode koje će im sns uzeti par godina kasnije a oni će napraviti jedno 5 nebitnih stranaka. Te kombinacije na lokalu su mi nešto najjače u državi.
Prema Dverima sam bio skeptičan od samog starta, u početku sam kontao možda neko osveženje na političkoj sceni međutim pokazali su se ko su i šta su. Postali su stranka (ok moralo se zbog novog zakona to mi je jasno), ali su zato komplet vođenje svega prebacili u Beograd i kada se omladina u Ns (koja je maltene vodila starešinstvo u Ns) pobunila protiv takvog načina vođenja stranke, koji je skroz kontra njihovoj početnoj priči, oni su iz fizički napali, istamburali i izbacili
Što se tiče ostalih stranaka, kad ih stavim na ''za i protiv'' listu mogu da skontam da ljudi glasaju za:
srs - zbog šekija i vernosti toj stranci
dss/dveri - ta neka srs ekipa koja vidi da ovi mogu a radikali ne mogu više ništa da urade na sceni i koji su za anti nato priču
radulović - što reče Nexon moderna levica prešla iz ldp-a
sps - još se nije očistio slobin kadar, ima ih još jebli sebe.
Za ostale stranke stvarno ne znam šta ima ZA da se glasa, a za sve nabrojane može jedno poduže PROTIV.
Da dodam da se u još jednoj stvari slažem sa Nexonom, na starom forumu je rekao da Tadića treba menjati (sns-om verovatno) i neko mu je postavio pitanje i šta kad dođu ti novi i ako nastave priču starih on je odgovorio ''menjati stalno dok neko konkretno ne krene da radi''. Odlično rečeno, ali kapiram jebeno neizvodljivo ovde.
2 pitanja za Neksona:
1. Kako ti gledaš na te dilove u lokalu?
2. Šta misliš koliki % bi dss dobio da izlaze solo na izbore?
Igrao sa drugom PES. Izgubio.
Dzojstik mu nije odgovarao.
Dzojstik mu nije odgovarao.
I jos jedno pitanje za nexona. Sta to vucic I vesic rade Fk Radu?
Meni jedan index sa sunkom.
Meni jedan index sa sunkom.
Често одем до на село
- Desnoruki levak
Ja mislim da nijedna fotografija ne odslikava našu realnost tako savršeno i koncizno kao ova
Da ste osuđenik na smrt, da li bi vam bilo bitno koji dželat će da vam odrubi glavu?
Umiruju svoju savest!
To je sve što ljudi koji nisu stranački vojnici, a i dalje izlaze da glasaju rade...kao "obavio sam svoju dužnost", "barem sam nešto pokušao", "uradio sam svoj deo"...a u stvari si se pitao isto koliko i za ovaj dil sa NATO-om, za Briselski sporazum i sve druge travestije.
Ja odbijam da verujem da bilo ko ko je živeo ovde u poslednjih 25 godina, a dovoljno je inteligentan da uključi komp može istinski da veruje da bi ijedan rezultat na ovim ili bilo kojim drugim izborima mogao pozitivno da utiče na kvalitet njegovog života!
I dokle više sa tom pričom da procenat izlaznosti na bilo koji način utiče na našu sudbinu? Šta tačno mislite da bi veća izlaznost, sve i da je 100% promenila?? Čak i kad nekom magijom sns ne bi pravio vladu, pravila bi je neka druga skaradna koalicija, sastavljena od istih prepariranih, recikliranih njuški koje gledamo već dve decenije, a krajnjem korisniku-običnom smrtniku, nestranačkoj ličnosti i stanovniku ove nesretne teritorije bilo bi isto ili još gore nego prethodne godine. SVI relevantni igrači na našoj političkoj sceni su samo marionete za prave gospodare naših života, a njima odgovara da smo jadni, gladni, okovani lancima dužničkog ropstva i izvor jeftine radne snage.
I ne budite komični sa pominjanjem nekih Čedi, Šešelja, Radulovića, Dveri i ostalih statističkih grešaka u kontekstu neke suštinske promene !
Da ste osuđenik na smrt, da li bi vam bilo bitno koji dželat će da vam odrubi glavu?
Umiruju svoju savest!
To je sve što ljudi koji nisu stranački vojnici, a i dalje izlaze da glasaju rade...kao "obavio sam svoju dužnost", "barem sam nešto pokušao", "uradio sam svoj deo"...a u stvari si se pitao isto koliko i za ovaj dil sa NATO-om, za Briselski sporazum i sve druge travestije.
Ja odbijam da verujem da bilo ko ko je živeo ovde u poslednjih 25 godina, a dovoljno je inteligentan da uključi komp može istinski da veruje da bi ijedan rezultat na ovim ili bilo kojim drugim izborima mogao pozitivno da utiče na kvalitet njegovog života!
I dokle više sa tom pričom da procenat izlaznosti na bilo koji način utiče na našu sudbinu? Šta tačno mislite da bi veća izlaznost, sve i da je 100% promenila?? Čak i kad nekom magijom sns ne bi pravio vladu, pravila bi je neka druga skaradna koalicija, sastavljena od istih prepariranih, recikliranih njuški koje gledamo već dve decenije, a krajnjem korisniku-običnom smrtniku, nestranačkoj ličnosti i stanovniku ove nesretne teritorije bilo bi isto ili još gore nego prethodne godine. SVI relevantni igrači na našoj političkoj sceni su samo marionete za prave gospodare naših života, a njima odgovara da smo jadni, gladni, okovani lancima dužničkog ropstva i izvor jeftine radne snage.
I ne budite komični sa pominjanjem nekih Čedi, Šešelja, Radulovića, Dveri i ostalih statističkih grešaka u kontekstu neke suštinske promene !
Тебра ти се онда упуцај лепо у главу и заврши посао. Што се мучиш уопште било шта да урадиш...
Венди прво промени ник да не срамотиш клуб и групу због свог писања. Од пљувања по људима који причају ијекавицу, док је група износила одузети транс муџахединима, као подршку Србима у Сарајеву током рата до гомиле момака са трибине који су крварили по БиХ, хрватској и КиМ.
До твог става око Обаминих талибана у Украјини, иако је група јасно рекла шта има на ту тему и на томе стоји данас и теби неколико пута објашњено овде, не само од мене, шта и како.
Можда би требало да се посаветујеш мало око ставова групе, није ту битно Беле Воде република већ што већа Србија. Чак и када се пева на мелодију Лили Марлен а појединци држе римски поздрав. Можда ти то није јасно?!
О твом последњем смешном питању: у земљи где се цела лига врти око наредби шта и како, ти мени постављаш то питање након догађаја са оним трансевима од прошле године и позиције Рада сада?! Да ли ти то можда имаш неке друге информације?
Што се тиче индекса, је л Мајин?
А, сада једно питање за тебе: да ли твоја аверзија према дверима долази због Бошка Обрадовића који има нагласак из западне Србије?
До твог става око Обаминих талибана у Украјини, иако је група јасно рекла шта има на ту тему и на томе стоји данас и теби неколико пута објашњено овде, не само од мене, шта и како.
Можда би требало да се посаветујеш мало око ставова групе, није ту битно Беле Воде република већ што већа Србија. Чак и када се пева на мелодију Лили Марлен а појединци држе римски поздрав. Можда ти то није јасно?!
О твом последњем смешном питању: у земљи где се цела лига врти око наредби шта и како, ти мени постављаш то питање након догађаја са оним трансевима од прошле године и позиције Рада сада?! Да ли ти то можда имаш неке друге информације?
Што се тиче индекса, је л Мајин?
А, сада једно питање за тебе: да ли твоја аверзија према дверима долази због Бошка Обрадовића који има нагласак из западне Србије?
Извињавам се што се мијешам, али прочитао сам читаву тему па ми једна ствар занимљива. Није ми јасно како људи не разумију основне ствари што се тиче политике, а то је да је једна ствар државни ниво, а друга ствар општински. Ако је државни ниво логично је да странке које имају слична идеолошка опредељења иду заједно, десничари заједно, љевичари заједно, натоовци заједно итд... Што се локалног дијела тиче ту се не води полемика оће ли се у Нато или ће са Русима, оће ли у ЕУ или неће. Ту се воде питања о локалним проблемима и ама баш никакве везе нема ко је лијево, а ко десно. Ако су у неком мјесту рецимо радикали и Јовановићеви имају добру екипу, способне људе који могу унаприједити то мјесто какав је проблем да ти људи буду у коалицији на локалу? Па свуђе по свијету имате случајеве да партије које су тотално идеолошки супротне на локалу добро сарађују и завршавају посао.