Putovanja... pitanja, saveti, iskustva...
Re: Putovanja... pitanja, saveti, iskustva...
Zavisi,mozes da parkiras recimo u mestrima,odatle si vozom za.10 minuta u veneciji,karta je par eura. Ako bas hoces kolima u veneciju parking je mislim 25 eura dan
- B.Centrale
ne treba mu voz, ima gradski bus na svakih par min.
bologna centrale
Je li išao ko u Dortmund? Interesuju me cijene noćenja, može li se proći ispod 50e za noć?
Син екс пуковника, екс ЈНА, са традицијом битанге и алкоса
-
Nisam bio ali sam trazio na booking.com. Mozes naci 1-2km od centra za 2 osobe 50 evra. Ukucaj samo na sajtu dortmund i trazi, ima gomila smestaja za ne velike pare.
Je л може неко ко је цепао на Малту за летовање нешто више да напише о тој комбинацији, хотел или апартнан, цена, место, плаже.....?
Jbt, povratna avionska karta Temisvar-Berlin 10 eur
vise su me danas kostali cevapi sa kajmakom 

Spustili su tenzije,
izdali su prezime,
izdali ste pretke,
eto sto vas narod prezire.
izdali su prezime,
izdali ste pretke,
Ај дајте онај сајт са јефтиним авио картама. Треба девојци да нађем лет из Њу Орлеанса за БГ а да је неки лов кост.
И овако ће бити под утиском тако да неће обратити пажњу на неудобност лета. А да ме јефтино изађе.

(Street Force / Curva Orientale)
Swoodoo
Spustili su tenzije,
izdali su prezime,
izdali ste pretke,
izdali su prezime,
izdali ste pretke,
-
Не знам да ли је за ову тему али сам се осећао одлично кад сам ово сад прегледао... стварно овде има доста олоша и можда нас мало има али ово треба да чувамо и обилазимо колимо можемо како би је још више волели што каже нека изрека. Космет фали на сликама и то је велика штета иначе одличан микс.
https://vimeo.com/206037087
https://vimeo.com/206037087
- lost&found
super je, samo dosta ga je obradio i nasminkao. Svakako imamo potencijala za turizam, al jbg..
nazalost mi kao narod nemamo puno smisla za turizam. Zivimo u prelepoj drzavi, prelepoj zemlji a da nismo iskoristili ni 150ti deo potencijala.
Pogled sa Vrsacke kule, malo jebe repetitor, ja iskombinovao u danu do Bele Crkve i produzio do Vrsca, i jos etno kuca Dinar full prica :

- јахач магле
Да л' има неко препоруку за неки камп за сплаварење Таром, чини ми се да је Пертла о томе писао?
...Сијају звезде као очи конобарице...
Jesam,vise puta.ja sam prosle godine bio u kampu kalista prvi put,i uglavnom sam zadovoljan.nemam nekoh vecih zamerki,mozda su obroci mogli biti malo raznovrsniji i obilniji,ali niko nije ostao gladan.a i ja sam malo halav i debeo
mogu napisati i detaljnije ako jos nekog zanima

Dvor na Uni,crkvica na brijegu,to je mesto dje se Srbi legu
Ako vam je klopa bitan faktor, DMD kamp je pun pogodak. Klopa raznovrsna i bez ograničenja. Jedeš koliko god hoćeš. Donose nove ture sve dok ne kažeš da je dosta. Ortak od 120kg je jedno veče sam pojeo 2 ovala jagnjetine.
Послато са E2105 уз помоћ Тапатока
Послато са E2105 уз помоћ Тапатока
Да ли овде неко са форума има Америчку туристичку визу и да ли неко зна шта је потребно од документа о томе где сам запослен да се однесе на разговор?
E drugari,koja je najjeftinija opcija bg-skoplje? Bus,voz? Kako se cene krecu?
Teske droge i lake zene!
Jel neko bio skoro u Rimu ?
Nedavna iskustva ?
Nedavna iskustva ?
1389 wrote:Да ли овде неко са форума има Америчку туристичку визу и да ли неко зна шта је потребно од документа о томе где сам запослен да се однесе на разговор?
Ja sam odneo sve zivo, potvrdu da sam zaposlen sa podacima o radnom stazu i radnom mestu, potvrdu o visini primanja, resenje o godisnjem odmoru, itd. Bukvalno mi nista nisu trazili, samo sam im rekao gde i sta radim. Cak sam uplatio i 500 evra na devizni racun jel su mi strucnjaci rekli da to tako treba...nidje veze. Pitao me gde idem, sto idem i kad se vracam.
Jel isao neku na Halkidiki krajem maja, jel hladno more, kakvo je vreme? Moze i na pm