ultrastito wrote:па ајд за тог стаматовића...
гледао сам синоћ последњих 5 минута предизборног скупа јанковића...Боже мили какве све лобање седе у публици, а и он чкоде много машта. кад сам видео бившег премијера, сада успешног виноградара, директ ме је протерало. ту је и боркица, лудило опште. добра им фора да нема страначких застава на скупу, као битна је србија. и око јеремића се скупио неки лобањизам...значи жасу...буквално нема за кога да се гласа.
И да глупост буде већа кандидују се на изборима људи који нису у стању да организују ни своје контролоре на свим бирачким местима, а камоли да пређу цензус или у овом случају да приђу близу другом кругу или победе.
Хоћеш да те не покраду на изборима а ниси у стању да обезбедиш елементарни доказ за крађу јер ти немаш 1 јебеног контролора на месту на ком те краду.
И наравно све то иде у прилог увек владајућој гарнитури јер ће сви ти ''опозициони кандидати'' да умањују могућност да властодржац изгуби власт. Тачно треба донети закон ко не буде ни близу 5% одузимање имовине и 5 година робије. Ко прикупи 10.000 потписа, а на изборима не добије 10.000 гласова вешање на теразијама за муда. И за председничке ко не освоји 15% одузимање имовине и доживотна забрана бављења политиком. Наравно све је ово збрда здола то би трибина комисија требало да изанализира детаљно и уобличи да не буде пропуста, такорећи без рупе у закону и могућности варања.