Covek izgino boreci se sa njima,pobrko si debelo.
tizlabor wrote:Nexone jel to ti santamariju svrsta medju zute?![]()
![]()
![]()
Covek izgino boreci se sa njima,pobrko si debelo.
Zamisli da si u to vreme imao nalog da svakog ko je hteo da sruši Slobu nazoveš izdajnikom i Soroševim plaćenikom?
ultrastito wrote:"ignore" опција на форуму је најбољи изум на свету, после точка и ватре. то топло препоручујем свима који не желе да им притисак додатно скаче због неког етикетирања од ко зна кога.
што се тиче паткара, ајд да поновим по јубиларни милионити пут, овог пута ћу великим словима.
РАЗЛОГ ДЕМОНСТРИРАЊА ЈЕ ПЛЕМЕНИТ! СУСПЕНДОВАЊЕ УСТАВА И ЗАКОНА РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ ЈЕ СКАНДАЛ!
екипа која води целу причу...свака им част што су се изборили, како год да су се изборили да они воде демонстрације које су у неким моментима била баш масовне! ја имам право да кажем да не желим да будем под заставом лгбт, неке нацистичке заставе, страначке заставе, заставе за борбу за права панди. доста ми је више да моје присуство било ко искоришћава и да мене броји као неког ко чини масу која је ето данас против београда на води, сутра да је косово сусед србије и да лгбт могу да усвајају децу, на пример.
једна застава и само једна застава треба да буде на том протесту, а то је застава РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ! читао сам овде и људе који су са трибине ишли на те протесте, па су доживљавали непријатности зато што су се појављивали у "отаџбинкама", мајицама србије и сл. ја не желим да доживим да ми неки транвестит заједно са још њих 10 који ексер (не гудра ексер) нису закуцали у животу да ме терају са протеста или било шта друго, јер носим нешто од наведеног!
Rođaci wrote:+1
imam utisak da bi ljudi više voleli da im predsednik bude Vučić nego Janković
pritom ne mislim da je Janković neki divan čovek, nego razmišljam šta bi bilo da neko ponudi izbor između samo njih dvojice
kapiram da bi Vučić na forumu odneo pobedu
Users browsing this forum: No registered users and 30 guests