Rođaci wrote:šta je bolje, Oz ili Breaking Bad?
Oz naravno.
Desnoruki levak wrote:Neverovatno kako neki sitni detalji ili traljavo odrađene scene meni potpuno ogade neku seriju. Recimo probao da gledam Game of thrones ono u jeku slave i nikad se nisam pomerio sa prve epizode nakon što sam video onog odvratnog patuljka sa haremom kurvi. Ok, epska fantastika i to, al nekako mi to tolko ogavno bilo da nisam imao inspiracije da nastavim. Onda Sopranovi, znam da se 99% ljudi kune u tu seriju i generalno je i meni vrlo dobra, ali da budemo iskreni onaj atentat na Tonija u prvom serijalu je toliko slepački i neuverljivo urađen da mozak zaboli...onaj prvi promaši debelu svinju kao što je Toni sa nekoliko metara razdaljine ne jednom nego dva put!! Onda ga onaj drugi maši takođe i ubija svog ortaka i na sve to gura prangiju njemu u lice da ovaj može da ga uhvati...onakav scenario bi i za crtani film bio bolno glup i naivan.
Hunter_S._Thompson wrote:ZoranKalezic wrote:IT'S ALWAYS SUNNY IN PHILADELPHIA je najjaci sitkom koji sam gledao(posle mucki)...odgledao sam sest sezona za par dana..definitivno najbolesnija serija! preporucujem svakome ko se zajebao (kao ja) i nije jos poceo da gleda...
!
Потписујем!
riper wrote:Rodjo, pomenuo si ranije Shield, ja je svrstavam u supertesku kategoriju serija zajedno sa WIre, Homicide, Oz, Sopranos i Breaking Bad. Secam se da sam vezano gledao 3 do 5 epozoda svako vece (cesto do ranih jutarnjih sati), a kada se uspavam, koliko je serija jaka za zivce, citavu noc sanjam da divljam sa Vikom Mekijem.
Od ove dve koje si pomenuo, da li Oz ili Breaking Bad, mislim da je najbolje da odlucis tako sto ces baciti novcic. Serije su totalno razlicite, a obe su jos vise razlicite od Shielda, ali to je taj kvalitet. Nema greske sa cim god da krenes, stim da ce ti Breaking Bad mozda biti gledljivija u startu.
fuck_off wrote:Hunter_S._Thompson wrote:Видим да су нове сезоне Викинга увек почињале крајем фебруара... које су шансе да пусте 5. сезону сада?
Season 5 Delayed Untill September 2017
zipadjale wrote:fuck_off wrote:Hunter_S._Thompson wrote:Видим да су нове сезоне Викинга увек почињале крајем фебруара... које су шансе да пусте 5. сезону сада?
Season 5 Delayed Untill September 2017
http://vikings.wikia.com/wiki/Season_5
Verovatno u martu
Занемарујем тактику wrote:Гледао сам ја пре 3-4 године Филадефију. Стиго сам до неке шесте-седме сезоне, ту они статирају у неком филму који говори о геноциду Срба у Босни, згадило ми се и престао сам.А иначе стварно није лоша серија.
Hunter_S._Thompson wrote:Занемарујем тактику wrote:Гледао сам ја пре 3-4 године Филадефију. Стиго сам до неке шесте-седме сезоне, ту они статирају у неком филму који говори о геноциду Срба у Босни, згадило ми се и престао сам.А иначе стварно није лоша серија.
Ја сам ту епизоду схватио као спрдњу на баш такве филмове... плус су га ови сјебали својим статирањем хаахахахахаха баш добра серија!
Users browsing this forum: No registered users and 27 guests