Neapoli wrote:@b centrale
Cesto me put vodi na Zlatibor, ako ides kolima, iz pravca Cajetine prema Cacku,sa leve strane na ibarskoj, restoran Dragisa, rastavlja na proste cinioce. Janjetina, prasetina, uvek sveze, uvek vruce.
Sto se tice same klope na Zlatiboru, ajris izbegavaj, porcije male hrana nikakva. Preko puta ajrisa restoran adadjo komplet lepinja sa prsutom, oko 400din, skroz korektno. U tom adadju imas i neke pohovane palacinke, solidne, niste spektakularno, al moze da se jede.
Ako ides sa naslednicima ili gospodjom moja preporuka je palacinkarnica feniks pored jezera. Skupa jeste, ali kakve su ono palacinke ljudi moji.. Slatke, slane, pohovane, vaflovi. Bruka. Spremi novcanik, al vredi svaki jebeni dinar. Vodi racuna da nadjes palacinkarnicu, posto postoji i poslasticarnica feniks u centru, tamo imaju neki kolaci nista specijalno.
Ja licno izbegavam da se hranim po kioscima tamo na glavnom setalistu, prvo zato sto sam se dva puta otrovao, a drugo zato sto ti pljeskavicu od 200g naplate 350din.
Meni je licno i jedan od favorita restoran miris dunja, klopa odlicna, sveza, usluga takodje dobra, cene malo jace, al jebiga, manje vise su na celom Zlatiboru cene za nekih 15-20% jace nego u bgd.
Ako jos nesto treba tu sam.
Kazem ja da i groblje ponekad ume da bude korektan covek!
Hvala brate, obraticu paznju na izreceno. Ne idem s gospodjom, naslednike jos uvek nemam, al' idem s tvojim kolegama iz Vandal Boys-a

Sta cu kad sam naopak
Inace, kolima idemo samo u povratku, tako da sam zbog toga i pitao gde mozemo da zabodemo u 'gradu', obzirom da prvo vece nece biti prilike da idemo negde dalje. Drugi dan cemo do Mackata (idemo na Prsutijadu, to je i razlog odlaska), a treci cemo do Ljubisa na jagnje, tu smo vec bili, pa znam da vredi. Tako da me fakticki najvise zanima izlazak u petak vece, i prethodno da zabodemo neku korektnu kafanu (odnos cena/kvalitet da bude kako dolikuje)