Занимљиве слике и клипови

Разонода, спорт, музика, филмови, серије, занимљиви клипови...
čompika

Re: Занимљиве слике и клипови

Postby čompika » Sun Jan 29, 2017 12:21 pm

Koliko sam uspeo da pročitam i da nađem, sad koliko su te priče tačne, niko mu posebno ne spočitava da je uradio nešto antisrpsko, već da lik uopšte nije bio u VRS, da je bio švercer dok su drugi išli na liniju. Kod njegaje radio momak koji je napadnut, a da se ovaj usprotivio prvenstveno što su mu hteli uzeti nešto od švercovane robe. Eto mislim da je to ta druga strana priče. Što reče jedan lik, "u celoj ex - yu je lik heroj sem u Trebinju, gde se zna istina".

pustinjska lisica

Postby pustinjska lisica » Sun Jan 29, 2017 1:00 pm

Срђан Алексић није никакав херој већ шверцер који је погинуо бранећи не муслимана, већ шверцовану робу коју је за њега дотични муслиман - ален Главовић продавао, а коју су хтели да изотимају борци ВРС који су дошли с фронта.

http://www.vaseljenska.com/misljenja/da ... rebrenici/
У реверу носим марамицу белу ја,
свака мене фрајла, свако ме девојче зна,
кад год ја сретнем лепе цурице целу им дадем,
а оне викну дај дуплирај душице.

марамица маркизет, мене воли цео свет

Brdja

Postby Brdja » Sun Jan 29, 2017 3:41 pm

Da nije Branko neko sa foruma? Haha
Image
Spustili su tenzije,
izdali su prezime,
izdali ste pretke,
eto sto vas narod prezire.

Chips

Postby Chips » Sun Jan 29, 2017 7:09 pm

pustinjska lisica wrote:Срђан Алексић није никакав херој већ шверцер који је погинуо бранећи не муслимана, већ шверцовану робу коју је за њега дотични муслиман - ален Главовић продавао, а коју су хтели да изотимају борци ВРС који су дошли с фронта.

Ово што си написао је лаж. Текст и фотографија су тешка болештина а аутор текста је један од највећих идиота у Србији. Срамота је како се сипа отров након 20 година од рата, и како се развлачи Срђан Алексић према дневно политичким потребама. Какве креатуре су дале себи за право да стављају овог дечка у уста. То раде мизерије од људи.
Pips, Chips, i snuff videoclips

Rođaci

Postby Rođaci » Sun Jan 29, 2017 7:35 pm

Miroljub Petrović :lol: :lol: :lol: :lol:

Kockalone

Postby Kockalone » Sun Jan 29, 2017 8:19 pm

Текст ми не изгледа реално из 2 разлога. Овај добровољац је дошао у августу 92' и каже како су у касарни у Требињу биле облијепљене умрлице стотине и стотине бораца, а за читаво вријеме рата Требиње је имало 258 погинулих бораца, а друга ствар коју сам примијетио да је текст написан екавицом, а човјек каже да је из Подгорице илити Куча.
Другу страну медаље у вези Срђана Алексића сам чуо и раније, али је тешко процијенити шта је права истина. Све и да неко истражи тај случај и ако би истина била другачија од садашње, тешко да би се нека прича супротна од садашње могла провући до ширих народних маса.

SAO_Zeljin

Postby SAO_Zeljin » Sun Jan 29, 2017 8:38 pm

Chips wrote:
pustinjska lisica wrote:Срђан Алексић није никакав херој већ шверцер који је погинуо бранећи не муслимана, већ шверцовану робу коју је за њега дотични муслиман - ален Главовић продавао, а коју су хтели да изотимају борци ВРС који су дошли с фронта.

Ово што си написао је лаж. Текст и фотографија су тешка болештина а аутор текста је један од највећих идиота у Србији. Срамота је како се сипа отров након 20 година од рата, и како се развлачи Срђан Алексић према дневно политичким потребама. Какве креатуре су дале себи за право да стављају овог дечка у уста. То раде мизерије од људи.

Najbolje da neko iz Trebinja kaze nesto o tom liku

Badger

Postby Badger » Sun Jan 29, 2017 8:41 pm

Nema predaje!

zizou

Re: RE: Re: Занимљиве слике и клипови

Postby zizou » Sun Jan 29, 2017 9:19 pm

SAO_Zeljin wrote:
Chips wrote:

Najbolje da neko iz Trebinja kaze nesto o tom liku

Nesto o tom liku

:D

pustinjska lisica

Postby pustinjska lisica » Sun Jan 29, 2017 10:23 pm

Chips wrote:

Ти си лаж.

П.С. јебо те Алексић!!!
У реверу носим марамицу белу ја,
свака мене фрајла, свако ме девојче зна,
кад год ја сретнем лепе цурице целу им дадем,
а оне викну дај дуплирај душице.

Rođaci

Postby Rođaci » Sun Jan 29, 2017 11:59 pm

igrajVoso

Postby igrajVoso » Mon Jan 30, 2017 12:32 am

Rođaci wrote:

A нека наша џукела оставила коментар :lol:

''kad neko krene zimi da mi vergla yuga ispod prozora u nedogled''
ФК Војводина

ZoranKalezic

Postby ZoranKalezic » Mon Jan 30, 2017 2:28 am

"cepa baba vlasko kolo" hahahhaha
Чије овце тога и планина

Mavkooo

Postby Mavkooo » Mon Jan 30, 2017 8:42 am

Budi dzentlmen

Nemoj da krades bromazepan od babe...

Badger

Postby Badger » Mon Jan 30, 2017 10:06 am

Nema predaje!

riper

Postby riper » Mon Jan 30, 2017 12:05 pm

U pet i po minuta americki umetnik, ilustrator i profesor Robert Florcak unistava citav pojam ove moderne, konceptualne (ili kako god je zovu) umetnosti. Uzivanje za sve ove kvaziumetnike koji tripuju da je psece govno umetnost, a ne samo obicno psece govno. Milina za gledati, kako neko pristojnim recnikom kenja po toj bolestini.

O slicnoj stvari prica, samo sa mnogo brutalnijim recnikom prica i jedan, po mom misljenju, jacih ludaka na netu, Pol Dzozef Votson. Lik je sve ono sto se nama trenutno dopada, antifeminista, antiislamista, antihipsterista, anti (sva ova moguca sranja od kojih nam se povraca). Pomenuo sam ga nekoliko postova ranije, uzivanje je gledati kako unistava ove moderne mentole, gde se mnogi nasi lokalni likovi mogu prepoznati.

https://www.youtube.com/watch?v=ANA8SI_ ... Xe3k3nPbFS

dennycrane

Postby dennycrane » Mon Jan 30, 2017 1:34 pm

nije umetnost matematika ili sport (a i u sportu imas kite gde sudije odlucuju sta koliko vredi, pa i to "umetnicko" klizanje koje spominju) da moze to da se izracuna.
a vecina te moderne umetnosti jeste govno, kao sto vecina svega jeste govno.

mnogi veliki umetnici nisu bili shvaceni u svoje vreme, isto je i sa umetnicima sada.

Sub-zer0

Postby Sub-zer0 » Mon Jan 30, 2017 2:23 pm

Fora je sto i ako mi svi mislimo da se umetnost danas i umetnost oduvek vrtela samo oko simbolike, izrazavanja i dozivljavanja umetnickog dela, dok je u stvari sve stvar novca. Kako i u klasicnoj umetnosti tako i u modernoj. Ovde naravno pricam o modernoj umetnostvi 20 veka, a ne o debilima koji misle da je neki obican kamen umetnost.

Mnogi liberalni degenericni pokreti danas zbog neke svoje neshvacenosti i iskompleksiranosti koriste modernu umetnost kao svoj neki argument, jer bas kao sto je dennycrane rekao, mnogi umetnici danas nisu shvaceni.

Moje neko misljenje je da dosta stvari ima dobru poentu, ali zbog apstraktnog i tog avangardnog uticaja cesto ne dolazi do potpune simbolike. Cesto izgleda da su likovi bili na teskim drogama dok su stvarali takve stvari, dok i mnogi i jesu, pogotovo u tom pocetnom periodu od '60 do '90.

Ko nije, moze da pogleda dokumentarac o Banksiju, poznatom crtacu grafita. Zaplet je dosta dobar, jer se pravi ta neka paralela izmedju umetnosti i komercijalizacije u modernoj umetnosti.

Bibere humanum est, ergo bibamus

1958

Postby 1958 » Mon Jan 30, 2017 2:25 pm

dennycrane wrote:
mnogi veliki umetnici nisu bili shvaceni u svoje vreme, isto je i sa umetnicima sada.

Ti umetnici su bili neshvaceni i umrli neshvaceni u bedi i nemastini bez igde ikog, ovi sad neshvaceni prave milione.
Често одем до на село

B.Centrale

Postby B.Centrale » Mon Jan 30, 2017 3:17 pm

bologna centrale

Return to “Само опуштено”