Занимљиве слике и клипови
-
Re: Занимљиве слике и клипови
Krenula nova sezona drzavnog posla
Evo malo prakticnog finskog:
Evo malo prakticnog finskog:
Далтон wrote:Ово није истина. Види се да када споји шаке има мала пауза односно пауза када је узео већу своту новца коју ће бацити.
nemoj zezati da nije istina Ja kontao daunovac pravi pare magijom
Ovo moze da ide i na temu vesti i na temu ideologija, ali je mnogo dobro, pa bolje da postavim ovde gde ima najvise ljudi. Pregledavajuci poslednjih nekoliko dana klipove na temu onih bolesnika koji prete samospaljivanjem zbog inaoguracije Trampa, slucajno sam nasao na neki Jutjub kanal nekog lika Pola Dzozefa. On ima brdo klipova u trajanju od 5 do 10 minuta, gde se na najbolji moguci nacin najebava keve svim levicarsko/liberalno/progresivnim ludacima. Ovo je kao da gledas drugu stranu emisije "Daily Show", ali sa mnogo britkijim jezikom i apsolutnom politickom nekorektnoscu.
Iskrena preporuka, od kog god videa da se krene, necete se pokajati. Ovde sam ostavio poslednji gde proziva Saju Labufa, onog idiota glumca, koji se pridruzio kenjanju protiv Trampa.
Klip pocinje recima "Shia Labeouf is narcisist attention whore who has to compensate for all shity movies his been in by constantly acting like mentaly ill thug to get media coverage".
Sto je najgore, po akcentui bih rekao da je lik englez, ali kakvo prozivanje, jebanje milosne majke. Evo gde proziva i one idiote koji su protiv Trampove inaoguracije. Inace lik jebava sve redom, hilivud, pop pevace, papu. Sve ono sto mi se svidja.
Iskrena preporuka, od kog god videa da se krene, necete se pokajati. Ovde sam ostavio poslednji gde proziva Saju Labufa, onog idiota glumca, koji se pridruzio kenjanju protiv Trampa.
Klip pocinje recima "Shia Labeouf is narcisist attention whore who has to compensate for all shity movies his been in by constantly acting like mentaly ill thug to get media coverage".
Sto je najgore, po akcentui bih rekao da je lik englez, ali kakvo prozivanje, jebanje milosne majke. Evo gde proziva i one idiote koji su protiv Trampove inaoguracije. Inace lik jebava sve redom, hilivud, pop pevace, papu. Sve ono sto mi se svidja.
-
Potresno...treba ih sve ubit´ zaklat´!
-
мире вжд wrote::mrgreen:
Cena prava sitnica 15e
Хахахаха... а порука на крају. Иначе и они славе Св. Саву?
(Street Force / Curva Orientale)
Re: RE: Re: Занимљиве слике и клипови
Кум Жоржо wrote:
Ne pamtim kad sam se smijao kao u toku gledanja ovog klipa. Suze su mi isle...
Јел има неко у Бугарској а да није циган? Ови су тек смејурија на 3:40 креће зајебанција женке кукају као да их кољу а полиција им још није ни пришла... Нека матора циганка пада и после неће да устане па кад је видела камеру и фотоапарат као пада у несвест
ТРАЖИМО ПРАВДУ, АЛИ И ОСВЕТА ЋЕ БИТИ ДОВОЉНА !
Имам три кера, два су различита а један је исти.
(Street Force / Curva Orientale)
Убија вампире погледом! СРПСКИ БЛЕЈД!
Ко се плаши сам у соби то је рђав знак, кога плаши помрачина или празан мрак...
- MentalitaBelgrado
lider wrote:Јел има неко у Бугарској а да није циган? Ови су тек смејурија на 3:40 креће зајебанција женке кукају као да их кољу а полиција им још није ни пришла... Нека матора циганка пада и после неће да устане па кад је видела камеру и фотоапарат као пада у несвест
pahahahahaahh sve ti jbm. ova baba pada sedam puta u nesvest u 5 sekundi i vraca se u zivot gluma na nivou cadjave mehane
...нису твоји вуци мртви само вребају...
- B.Centrale
Placem od smeha, ovo je bruka dobro!!! Inace, bio sam u Staroj Zagori, fino i mirno mesto, mnogo dobro smo jeli u nekoj kafani.
bologna centrale
- Blackadder
A brate, ruse im kucu jbg! Nije smesno, da moju dodju da ruse, pa dva bih bar poslao bogu na istinu....Prvog bageristu i prvog ko bi prikenjao, posle kapiram da nebih stigao...
Da ali to su cigani
Spustili su tenzije,
izdali su prezime,
izdali ste pretke,
eto sto vas narod prezire.
izdali su prezime,
izdali ste pretke,
Одавно се нисам овако смејао а битни су и коментари ментола који се јављају
https://www.facebook.com/Romska-%C4%8Cast-1184894131589426/?ref=ts&fref=ts
https://www.facebook.com/Romska-%C4%8Cast-1184894131589426/?ref=ts&fref=ts
ТРАЖИМО ПРАВДУ, АЛИ И ОСВЕТА ЋЕ БИТИ ДОВОЉНА !
Ahahaha a najjače je što se svi javljaju na tekst da imaju najveći koeficijent inteligencije a nisu uspeli gramatiku da nauče.
Spustili su tenzije,
izdali su prezime,
izdali ste pretke,
izdali su prezime,
izdali ste pretke,
Dragi moji Romici...
Жена која превари је курва, а мушкарац који вара је подлегао чарима курве
Црвена Звезда
Црвена Звезда
Blackadder wrote:A brate, ruse im kucu jbg! Nije smesno, da moju dodju da ruse, pa dva bih bar poslao bogu na istinu....Prvog bageristu i prvog ko bi prikenjao, posle kapiram da nebih stigao...
Da da, cigani su poznati po tome da nista ne grade pre nego sto rese papirologiju i gradjevinske dozvole.
Da li bi neko mogao da mi objasni ovu situaciju, da je tako nazovem.
Da li je ovo izražavanje, nekog, bunta jer (koliko znam) Spomenko Gostić nema ulicu i njegovo ime nije toliko često po novinama i portalima, ili smatraju da to što je Srđan Aleksić uradio antisrpsko.
Naravno, bez ikakvih provokacija i bez trunke omalovažavanja dvojice heroja.
Син екс пуковника, екс ЈНА, са традицијом битанге и алкоса