![Smile :)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
Nije njegov problem znanje i informisanost o kosarci(mada bi i o tome moglo nesto da se kaze),pa cak ni to sto je navijac partizana,vec sto je dopustio da mu to drasticno utice na objektivnost i na nacin na koji se bavi svojim poslom
autsajder wrote:U pravu ste i jedni i drugi. Crvena Zvezda je FMP sa promijenjenim imenom. Tegeltija je pička grobarska.
prcko wrote:autsajder wrote:U pravu ste i jedni i drugi. Crvena Zvezda je FMP sa promijenjenim imenom. Tegeltija je pička grobarska.
Tacnije Crvena Zvezda je bila FMP sa promenjim imenom. Sto se tice Tegija, tu nista ne bih dirao.
autsajder wrote:prcko wrote:autsajder wrote:U pravu ste i jedni i drugi. Crvena Zvezda je FMP sa promijenjenim imenom. Tegeltija je pička grobarska.
Tacnije Crvena Zvezda je bila FMP sa promenjim imenom. Sto se tice Tegija, tu nista ne bih dirao.
U međuvremenu negdje nestala? FMP sa novim imenom.
Rođaci wrote:jedino nije jasno kako je preneto pravo igranja u Evroligi i ABAna staru CZ koja je izvađena iz zamrzivača
Ultra Sarma wrote:Tacno mi se jebe i za zvezdu i partizan i vasa prepucavanja, ali kod ovih slika se da primetiti nesto cudno. Prva slika, nemoguc polozaj za spavanje, desna ruka ne bi mogla dugo u ovom polozaju, leva se tacno vidi da je zategnuta i da ne stoji opusteno kao i leva noga koja ne moze da stoji ovako prilikom spavanja naslonjena na deo namenjen za ruku, jer je tu vena koja bi zaustavila krvotok... takodje telefon niko ne bi ovako ostavio da moze da mu ukrade bilo ko (kao ni ranac), a da pritom ide da zaspi.. to vazi i za drugu sliku gde su ostavljene gilje onako neuredno i na tacnu lopovima, kao i polozaj struka, odnosno kako mu noge stoje u odnosu na telo, tako moze nekoliko minuta da se bleji, ili stondiran na horsu, ali ne i da se spava. Treca slika lik spava na nosu? Nerealno. E sad da li je spdnja neka to ne znam, ali mene ove slike nisu ubedile u neku skromnost igraca koji nemaju gde da spavaju, a kao gilje, telefone i stvari ostavljaju na izvolte, pre odaje utisak bahatosti, ima se moze se, kupicu jos bolji i lepsi, kao i dizanje prljavih carapa na mesto gde ce da sedi mozda neko dete ili necija majka, to bi bilo ok za gudrirano pijane navijace, ovako je bar za mene sramota...
Users browsing this forum: No registered users and 28 guests