Девојке, жене
Re: Девојке, жене
džaba, tamo moderacija radi po ceo dan, banovale bi sve u roku od petnaest minuta
Рођу провалиле да чупа обрве и одма банана. Није било гласања.
-
Na tom forumu su one okorele feministkinje ja bi se i plašio da se registrujem tamo
imaju deo samo za clanove i tu kao slike korisnica ima doooobriih . Jos debilke link sa fb kace dakle dobar dan kako si
-
A mrsko mi se sad tamo registrovati umoran sam ahaha,daj tebra linkove od nekih
lost&found wrote:oi! wrote:Primer, skoro sam upoznala nekog momka, na prvi pogled fin, meni licno manje vise privlacan, znaci ok licnost na prvu loptu... sve dok nisam saznala da je clan Dveri i da aktivno propagira njihove stavove Nekako mi se zgadio u tom trenutku, bas steta.
Sa istog foruma
Zato Nexon ovde izliva svoje frustracije
Волиш да се представљаш као промискуитетна тинејџерка а после ти шејтан буде крив. Очекивао сам то од Рођака, он је стари перверзњак, али нисам знао да вас толико има овде.
Стокхолмски синдром прорадио код тебе због мене, лепо кажем да си матори перверзањак који се вуче по сајтовима девојчица. То није никако чудо, навикли смо на тебе, већи је проблем што овде има још таквих.
Jednog dana ispunice mi se san da joj pridjem ...da osetim miris njen, tog drveta...da sednem i krenem pricu, da diskutujemo u zaru , nadmudrujemo se i izazivamo osmehe ali i razmisljanje...kada mi da repliku strast u meni ce se razbuktati , pasce noc i docice vreme za ono glavno - gurnucu dubokoooo karticu , zasijace tamo kad je osete a prstom ruke cu pritisnuti tamo bas gde treba , u to dugme ...i doneti zakon...zivim za taj vrhunac !!
A Neksone neko voli i zene...
A Neksone neko voli i zene...
- lost&found
Nexon wrote:lost&found wrote:oi! wrote:
Sa istog foruma
Zato Nexon ovde izliva svoje frustracije
Волиш да се представљаш као промискуитетна тинејџерка а после ти шејтан буде крив. Очекивао сам то од Рођака, он је стари перверзњак, али нисам знао да вас толико има овде.
e nek si mi reko
Re: RE: Re: Девојке, жене
Barra Brava wrote:prcko wrote:Nike rekao vredjaj u smislu olosu jedan, vec mala drskost i bezobrazluk, i u pravu je, dosta zena voli to.
tacno to.Ali moras da imas sarm da se riba ne bi jako nadrkala,to sam zab da spomenem
Ok, ali da bi taj savet imao efekta mora da budu ispunjeni neki preduslovi. Prvi je da mora da ima dovoljno samopouzdanja. Drugi je da poseduje inteligenciju, s obzirom da kad udje u tu igru "zacikavanja" mora da zna i kako se igra i gde je granica i kako da je bezbolno prizemlji nakon takvog razgovora i održi njeno interesovanje. I treće, možda i najvažnije a to je da nije očajan. A iz onog što je on naveo ja vidim da škripi u prvom i trećem.
1989
- Desnoruki levak
Najviše škripi u potpuno nerealnom stavu da oće da jebe na keca i to posle samo dve, tri(?!) rečenice...na sve to pretpostavljam da treba riba i dobro da izgleda. Tako nešto može objektivno da očekuje samo neki A-list Selebriti. Ali dobro, s obzirom na godine i neiskustvo, razumećemo ga.
Ulični ratniče, najbolji savet koji može neko da ti da je da zavoliš proces muvanja i da u njemu uživaš...sve i da imaš savršeno držanje, odličnu priču, gomilu interesatnih stvari kojima se baviš u svom životu, biće ti potrebno mnogo više od par rečenica da iole kvalitetniju ribu karaš isto veče! E sad, ako nisi neki birač i ako prolaze i pijane, nagudrirane, ružnjikave, niskobudžetne sojke, debelice...verovatno bi neku i mogao na blef da navataš čistom drskošću.
Ulični ratniče, najbolji savet koji može neko da ti da je da zavoliš proces muvanja i da u njemu uživaš...sve i da imaš savršeno držanje, odličnu priču, gomilu interesatnih stvari kojima se baviš u svom životu, biće ti potrebno mnogo više od par rečenica da iole kvalitetniju ribu karaš isto veče! E sad, ako nisi neki birač i ako prolaze i pijane, nagudrirane, ružnjikave, niskobudžetne sojke, debelice...verovatno bi neku i mogao na blef da navataš čistom drskošću.
Kad muvas neku zenu, muvas i njenu drugaricu, to se posebno odnosi na zene koje su tu oko cetrdesete. Tu nema greske.
-
Мире из личног искуства? Без зезања гаде ми се милфаре.
Космет је Србија wrote:Мире из личног искуства? Без зезања гаде ми се милфаре.
Наравно. Само ниси наишао на праву и богату
-
Eo napunio ja 19 god
Nek si ti nama živ i zdrav
Spustili su tenzije,
izdali su prezime,
izdali ste pretke,
eto sto vas narod prezire.
izdali su prezime,
izdali ste pretke,
eto sto vas narod prezire.
Nexon wrote:Стокхолмски синдром прорадио код тебе због мене, лепо кажем да си матори перверзањак који се вуче по сајтовима девојчица. То није никако чудо, навикли смо на тебе, већи је проблем што овде има још таквих.
ja drkam na slike riba sa foruma za devojčice
ti na Boleta Obradovića
svakom svoje