Хтео бих само да споменем пар људи, а сигуран сам да ћу неког заборавити. Прво, рипера, за кога сам већ мислим написао да оно што овде пише излази из оквира интернет форумског зајебавања. Човек је публициста, или већ тако неки израз, не знам како бих то назвао. Некада су се за шансу да се тако нешто прочита давале паре, а он лик сада искуца то на Само опуштено, поштовање матори. Онда Лудака из луднице, кад би они који га читају овде знали који је то цар, лакше би поднели и крупније ствари него што је неслагање око јебене идеологје. А он се човек и цимао за ствари у које верује, и у које верује гро овог форума, ал' ја и остали само чешемо интернетска муда. Даље, Лисица, ту нећу ни да кењам ништа, стари равногорски бураз, контам да кад су дошли моји дођоши с партизанима да су украли некој његовој баби паркет, или тепих, хаха, велики краљ, и паметан лик. Па има онда АПРођаци, паметан дечко, духовит, контам да је добар лик овако, видим да ускаче за практичне савете и постао је битан део екосистема званог трибина, и мислим да готиви Државни посао скоро као ја, хах. Мунгос мање пише, и има од мене позив за пиво, волео би да циркамо, паметан дечко, контам да је из нс, а немам појма ко је. Џилета нема, то је штета, ал сад кад бих кренуо да набрајам ко све фали, ту бих тек најебао. Тезви не фали и то је добро
Ништа, углавном, срећна вам свима нова година, желим вам свима да себи у 2017. испричате најбољу могућу причу и да је здрави проживите, пијмо пијте