Питам се какав је осећај борити се за српство кроз орагнизацију чији је један од оснивача и главних актера раме уз раме са усташом „акцијао“ по Новом Саду. Да би данас тај усташа организовао журке по Србији са усташким и Томпсоновим песмама, и митинговао по Хрватској са усташким странкама које негирају Олују и геноцид над Србима у Јасеновцу.
Ти си изгледа опседнут са њим, и сада ко год је против твојих убеђења он је аутоматски тамо
Fizika kaže, jedan je prostor, jedan je prostor, jedno je vrijeme, al’ ove kategorije naučne i opšte drukčije tumači polupismeno pleme. Odje se vrijeme računa unazad, a prostor se kida na tanke fete, i samo za sranja dovoljno prostora ima, na ovim prostorima…
Rakija, rakija svemu je kriva rakija zbog tebe, rakijo, ženiću se ja….
Na ovim prostorima kad nešto ne valja to se, ne daj Bože, nikad ne popravlja no ruši, majstore odma’ do temelja preduzimačima vazda berićeta i veselja.
Na ovim prostorima biznis prosto cvjeta pržionice, kladionice, pečenjare, vulkanizeri auto otpadi, tehnika direktno s kamiona, u švercu se najzad ujediniše proleteri.
Na ovim prostorima se odavno koriste milioracija, vještačko đubrivo, traktori ali kad poltronisanjem zalivaš njivu najbolje uspijevaju diktatori…
Na ovim prostorima situacija je složena manirima prostim suženom sviješću mnijenja na ovim prostorima široka su samo policijska ovlaštenja.
Na ovim prostorima drska je klima ljeta su prevruća, zajebana zima za divno čudo, žene su lijepe na ovim prostorima!
Al’ ipak se na čudan način uživa u seksu ljudi sami sebi vole da uvale karinu – pređeš Evropu bez da ti gledaju u gepek, ovdje svako 200 metara nalijećeš na carinu…
Na ovim prostorima ima svak’ svoga Boga, ludak svaki svoga zbunjenoga, samo se muka iskreno dijeli sa svima, na ovim prostorima.
Na ovim prostorima barabe su iste prljave duše vole etnički da čiste istovremeno pjevaju i zlo misle a kad već zlo misle – nek’ o mome vise.
Питам се какав је осећај борити се за српство кроз орагнизацију чији је један од оснивача и главних актера раме уз раме са усташом „акцијао“ по Новом Саду. Да би данас тај усташа организовао журке по Србији са усташким и Томпсоновим песмама, и митинговао по Хрватској са усташким странкама које негирају Олују и геноцид над Србима у Јасеновцу.
Ти си изгледа опседнут са њим, и сада ко год је против твојих убеђења он је аутоматски тамо
Нисам опседнут ни са ким. Само ми је болесно да се неко бори за српство са неким ко је "акцијао" сa усташом по Србији. Поздрављам одлуку да се не учествује у активностима организације Српски национални фронт чији је он један од оснивача и главних актера. Ако ниси део таквих мозгова драго ми је због тога.
Извињавам ти се ако сам те на било који начин повезао са њим, његовом организацијом и њиховим активностима
Нисам опседнут ни са ким. Само ми је болесно да се неко бори за српство са неким ко је "акцијао" сa усташом по Србији. Поздрављам одлуку да се не учествује у активностима организације Српски национални фронт чији је он један од оснивача и главних актера. Ако ниси део таквих мозгова драго ми је због тога.
Извињавам ти се ако сам те на било који начин повезао са њим, његовом организацијом и њиховим активностима
Deder pojasni ovo boldovano, za nas sa jeftinijim kartama...
Fedayn82 један од оснивача а данас и један од главних актера организације Национални српски фронт је популарни фирер Давидовић. Пре десетак година када су имали организацију Национални строј су правили трибине и "акције" између осталог и онај упад у салу Филозофског факултета у Новом Саду. Све би то било мање више у домену као и данас, да раме уз раме са њима у тим дешавањима није био и лик усташа са све white power ознакама, и амблемима СС дивизије која је правила масакре над Србима. 5. година након тога тај исти усташа организује журке по Србији више пута и доводи усташе из Загреба, странку ХЧСП, где праве дернек са усташким песмама, Томпсоном, Шкором (онај идиот са Загреб Партизан рукомет 2005.), а на једној журци и неким нормалнијима није било свеједно па су запалили. Онда тој истој ХЧСП одлази у централу у Загреб да им уврати гостоппримство, па мало у ХДЗ, па мало код Колинде, па мало са усташким часописима о чијим садржајима је мука да се пише било шта. И то све траје. ХЧСП је најусташкија странка у Хрватској, негирају Олују, негирају Јасеновац, ма не треба ни да причам какав став имају према Србији и свему што је српско, и они и остали комплексаши тамо. Тај усташа је тада таман био на факултету, нашао се идеолошки са "домаћима" и раме уз раме са фирером Давидовићем и његовима глумио мангупа по Новом Саду.
Зна се све о овоме, није ово ништа ново, само што неки мисле да се брзо заборавља како се некад правио белај са усташом, а данас би да се представља за борца српских интереса.
Слике нећу да стављам, доста тога је доступно и на интернету.
Неко је некад рекао како се све ствари у историји дешавају више пута, прво као трагедија, па онда као комедија, или пародија, тако нека мудросерина је била.
Сцена кад Момчило свира ову песму окружен "интелектуалцима" и "опозицијом" несвесним да међу њима седи дбовац, и да је поред њега на сто наслоњена пушка, одсликавала је трагедију једног времена. Трагедија овог времена је да је само пародија неких других времена. Нит је Радуле први гитариста међу политичарима, нит је први стечајни управник. Он је само пародија оригиналне приче.
Имао сам шарм милионера и гестове правог каваљера!
1958, знам за ово одавно, још кад су била она срања у Нс 2007. Чак су га и неки „домаћи“ прозивали тамо пре једно 5-6 година али су заборавили да помену његову ружну прошлост. Али морам ти признати да сам скоро сазнао, тј. пре пар година да је у истом кругу људи (фирер Давидовић, Национални строј) био и педофил који је вребао и сексуално злостављао девојчице и дечаке у Војводини. Када сам сазнао није ми било добро, нисам веровао јбт, волео би када би неко написао ако зна нешто више или да демантује. Језиво.
Изгледа да ове усташе и нацисти у Загребу само лају да би под кукачом јебали српску децу, код нас се то стварно дешава.
За овог тамнијег не знам заиста (знам за неке друге), али можда да питаш неког са њихове леве и десне стране, и ове у сали који су били на трибини тада. Постоји и та слика.
Модус Операнди ја те молим ако ћеш о комунистима, усташама, Титу итд. dа се пребацимо у тему о идеолошким расправама. И молим те да ме убудуће цитираш где сам то бранио љубоморно комунисте и како сам то радио, јер знам шта сам писао, а шта нисам.
Да се разумемо, мени уопште не смета неко зато што је Хрват, једноставно правим разлику између оних који би правили паприкаш за Србе, и оних који би правили паприкаш од Срба.
Chips wrote: Да се разумемо, мени уопште не смета неко зато што је Хрват, једноставно правим разлику између оних који би правили паприкаш за Србе, и оних који би правили паприкаш од Срба.
Е видиш мени смета сваки хрват био он леви или десни, у томе је разлика између нас "Националиста Фашиста" и вас либералних левичара,анархиста...(сви сте за мене исто срање)...
Ја нисам либерални левичар, анархист. Не знам да ли си скапирао шта сам написао. Немам ништа против Хрвата само зато што је Хрват. Или против муслимана само зато што је муслиман. Или Мађара зато што је Мађар. Али правим разлику између наведених на оне који би ми чинили зло и који ме мрзе само зато што сам Србин и ускраћују Србима права, и на оне који немају ништа против мене и немају никакве лоше намере према мени зато што сам Србин и према Србима.
Sedmorica migranata između 15 i 18 godina optuženi su za pokušaj ubistva beskućnika u prestonici Nemačke, Berlinu, kada su na dan Božića pokušali da zapale nesrećnog čoveka.
Ludak, šta kažeš na Bobana Simeonovića, Srbina koji je regrutovao teroriste? Kad si već zainteresovan za ta dešavanja i redovno nas izveštavaš, oprosti ako nisam video da si i to postavio.
Taj Boban je Srbin kao što si ti Nemac. Musliman rođen u Nemačkoj, žena zabrađena. Inače, o njemu pišu jedino naše novine. Nisam video da su ga Nemci spominjali. Što se tiče ovog slučaja sa paljenjem, i mi smo skoro imali to a kad pogledaš, naš je bio i gori.
Spustili su tenzije, izdali su prezime, izdali ste pretke, eto sto vas narod prezire.