Занимљиве слике и клипови
Re: Занимљиве слике и клипови
prelepe fotografije, bravo
-
interesantan tekst o navijacima u americi.
"Vrhunac ove uvozne partizanštine je bez sumnje novonastali rivalitet između navijača Njujork Red Bulsa i Njujork Sitija, čiji meč niko na svetu još ne zove „Hadson derbi". Obe grupacije mnogo pažnje posvećuju nomenklaturi – u Red Buls ekipe ubrajaju se „Garden stejt ultras" i „Vikinška vojska", a okupljaju se na južnoj tribini Red Bul Arene. Sa druge strane, Sitijeva prvoosnovana navijačka grupa zove se „Treća šina", po čeličnom sprovodniku elektriciteta u gradskom metrou. Na čemu se uopšte bazira ovaj vatreni rivalitet između kluba nazvanog po energetskom piću i kluba osnovanog davne 2015. godine?"
http://www.vice.com/rs/read/kad-amerika ... e=vicefbsr
"Vrhunac ove uvozne partizanštine je bez sumnje novonastali rivalitet između navijača Njujork Red Bulsa i Njujork Sitija, čiji meč niko na svetu još ne zove „Hadson derbi". Obe grupacije mnogo pažnje posvećuju nomenklaturi – u Red Buls ekipe ubrajaju se „Garden stejt ultras" i „Vikinška vojska", a okupljaju se na južnoj tribini Red Bul Arene. Sa druge strane, Sitijeva prvoosnovana navijačka grupa zove se „Treća šina", po čeličnom sprovodniku elektriciteta u gradskom metrou. Na čemu se uopšte bazira ovaj vatreni rivalitet između kluba nazvanog po energetskom piću i kluba osnovanog davne 2015. godine?"

http://www.vice.com/rs/read/kad-amerika ... e=vicefbsr
сјајне слике, сјајан човек, је л се зна има ли неког наследника, синове, неког рођака који би наставио његов рад у будућности?
Re: RE: Re: Занимљиве слике и клипови
Пробај са овим јер сам гледао у петак део и баш је нереално. Мораш бити кримос да би био уметник јер овако да цртам је немогуће... иначе некад ми се чини да је мало дрогирана а и не сећам се каква је била баскеташица.
[/quote]
Probao i bilo mi je vrlo neprijatno slušati prvih nekoliko minuta a onda mi je baš pozlilo. Jel neko okačio sliku Marića na temi Lobanje? Zaslužuje definitivno.
1989
[/quote]
Probao i bilo mi je vrlo neprijatno slušati prvih nekoliko minuta a onda mi je baš pozlilo. Jel neko okačio sliku Marića na temi Lobanje? Zaslužuje definitivno.
1989
DRINK wrote:сјајне слике, сјајан човек, је л се зна има ли неког наследника, синове, неког рођака који би наставио његов рад у будућности?
Mi kada smo bili u Avgustu, ovaj cova se cimao oko svega i uvek jue bio spreman da pomogne i da kaze u kom redu se nalazi koji broj, tako smo i nasli pradedinu plocu. Uz malo guglanja, vidim da se zove Predrag Nedeljkovic i da je iz Kraljeva.
http://www.telegraf.rs/vesti/1501148-deda-djordje-dobio-pomocnika-poslednji-srbin-na-zejtinliku-zahvaljuje-srbiji
-
Re: RE: Re: Занимљиве слике и клипови
Bunt wrote:Probao i bilo mi je vrlo neprijatno slušati prvih nekoliko minuta a onda mi je baš pozlilo. Jel neko okačio sliku Marića na temi Lobanje? Zaslužuje definitivno.
Ниси дошао до тог дела вероватно јер је на крају. Син није покупио од ћалета и ње ово о чему је причала мада ко зна шта ће се даље дешавати јер је млад а и она је касно релативно кренула. Покупио је од ње таленат за баскет тако да не мора све увек бити црно и чак је био по младим репрезентацијама. А марића могу и ја поставити са све дјв ако већ нико није мада вероватно грешим а и није згорег отпад поновити.
Bravo za fotke!
Igrao sa drugom PES. Izgubio.
Dzojstik mu nije odgovarao.
Dzojstik mu nije odgovarao.

Spustili su tenzije,
izdali su prezime,
izdali ste pretke,
eto sto vas narod prezire.
izdali su prezime,
izdali ste pretke,
eto sto vas narod prezire.
- lost&found
Tako izgleda var
- lost&found
jasno , hvala 

- UltrasDoras

"Gde god da sam to nosim u sebi, živim za njega, on živi u meni..."
VIVA LAS DORAS
VIVA LAS DORAS
- Modus Operandi
Дајте онај клип о оном американцу шатро води навијање на трибини и прави гримасе уз повике "cmon Boston"
било је на старом форуму..

- UltrasDoras
druga obala ali blizu 

VIVA LAS DORAS
VIVA LAS DORAS
- Nikada Agencija
UltrasDoras wrote:druga obala ali blizu
Nije valjda da si tek sad video ovaj klip,bio je prava senzacija jedno vrijeme medju navijacima.

''Penal bio, crveni je bio zbog psovanja sudije i igrača, tako da je sve čisto.'' PFC
- UltrasDoras
Nikada Agencija wrote:Nije valjda da si tek sad video ovaj klip,bio je prava senzacija jedno vrijeme medju navijacima.
odgovaram na post iznad

VIVA LAS DORAS
VIVA LAS DORAS