Занимљиве слике и клипови
Re: Занимљиве слике и клипови

Spustili su tenzije,
izdali su prezime,
izdali ste pretke,
eto sto vas narod prezire.
izdali su prezime,
izdali ste pretke,
eto sto vas narod prezire.
-
Bunt wrote:Gazda Drki wrote:
Legenda...
Pa ovaj pola slova proguta dok priča. Marić naslednik Bulićevih Crnih bisera. Klasični indijanci, kriminalci i klošari u ulogama "Legendi". Posle se neko pita zašto nam je ovako dobro.
Прво за жабца неко је омашио да је из бачке паланке. Запалио је он почетком рата или можда мало пре из ријеке или тако нешто прво у паланку па после нс итд. мада и сами можете закључити какав нагласак има.
Пробај са овим јер сам гледао у петак део и баш је нереално. Мораш бити кримос да би био уметник јер овако да цртам је немогуће... иначе некад ми се чини да је мало дрогирана а и не сећам се каква је била баскеташица.

Ко се плаши сам у соби то је рђав знак, кога плаши помрачина или празан мрак...
Ко се плаши сам у соби то је рђав знак, кога плаши помрачина или празан мрак...
0603590035 uh srce slatko.
Син екс пуковника, екс ЈНА, са традицијом битанге и алкоса
-
Kosmet je Srbija verovatno da nisi nikad bio u Backoj Palanci. Ti da odes na primer u fabriku sokova Nectar, ti bio mislio da si u sred Bosne a na primer u susedno selo Gajdobru, bio bi i vise nego ubedjen da si u Hercegovini. Ti ljudi tamo zive vec brdo godina, znaci trece koleno prica i dalje kao da je juce doslo sa nekog brda u blizini Bilece.
Можда је то онај жабац са старог форума
(Street Force / Curva Orientale)
Moje selo je blizu Backe Palanke, oni su sa Radan planine, okolina Leskovca, Bojnik, Gajtan. Po govoru nema razlike, moji su oni dodjosi oni sto mnogo nerviraju Derdja Balasa
. U nekada nemackom selu doduse ima i nesto crnogorskih i bosanskih porodica, kao i par slavonskih koje su izbegle po zavrsetku ratova. Najveci rivali Licani iz Prigrevice. Inace moja porodica sa majcine strane, oni jesu sa juga, ali originalno iz Crne Gore, tacnije Zupe Niksicke i Plava. Baba pokojna do smrti je pricala crnogotskim narecjem iako je rodjena u CG, zivela u Makedoniji, u Gajtanu (Radan planina) i zavrsila u Vojvodini.
Moja malo dalja rodbina je iz Stapara, starosedelacko vojvodjansko mesto. Selo je kroz istoriju rasejleno po naredjenju Marije Terezije, jer su gusarili na Dunavu
. Odaljili su ih od plovnih tokova da vise ne bi pravili sranja. Oni su bas blizu Prigrevice. Brat mi pricao koje su to nadrealne scene bile kada su dva sela bila u zavadi. U stvari ne mogu da kazem da su dva sela bila u zavadi, taj moj brat je bio obezbedjenje u lokalnom kaficu-kafani-diskoteci, kada je ispresavijao nekog prigrevcanina koji je pravio sranja.
Posle toga brat zbog drugog posla nije bio u selu nekoliko dana, a za to vreme iz Prigrevice krenula odmazda. Dosla dva traktora sa prikoliocom punom prigrevcana naoruzanih motkama koji su trazili osvetu. I da napomenem,nisu to bili klinci, ljudi u srednjim godinama, tukli svakog kog su zatekli na ulici. Anarhija totalna.

Moja malo dalja rodbina je iz Stapara, starosedelacko vojvodjansko mesto. Selo je kroz istoriju rasejleno po naredjenju Marije Terezije, jer su gusarili na Dunavu

Posle toga brat zbog drugog posla nije bio u selu nekoliko dana, a za to vreme iz Prigrevice krenula odmazda. Dosla dva traktora sa prikoliocom punom prigrevcana naoruzanih motkama koji su trazili osvetu. I da napomenem,nisu to bili klinci, ljudi u srednjim godinama, tukli svakog kog su zatekli na ulici. Anarhija totalna.
Necemo da se vredjamo
baba i deda su dosli sa banije u prigrevicu posle drugog svetskog rata,to je ipak malo pitomije od licana.preselili su se u novi sad kad je cale krenuo u srednju skolu '65.
Prigrevica je ranije bilo bas razvijeno i napredno selo,sa bioskopom i bibliotekom.vazilo je za drugo selo u vojvodini(ne znam koje je prvo) po razvijenosti.malo je reci da se sad raspada.brat od tetke mi je ziveo u prigi dok nije krenuo na fakultet,i tih prica o rivalstvima sa okolnim selima je bilo bezbroj,a vazilo je da ko god dodje sa strane u prigrevicu ima velike sanse da dobije batine bez nekog razloga,osim ako ne poznaje mestane ili ima rodbinu.
Sa kevine strane su svi licani,al to je vec drugi par opanaka

Prigrevica je ranije bilo bas razvijeno i napredno selo,sa bioskopom i bibliotekom.vazilo je za drugo selo u vojvodini(ne znam koje je prvo) po razvijenosti.malo je reci da se sad raspada.brat od tetke mi je ziveo u prigi dok nije krenuo na fakultet,i tih prica o rivalstvima sa okolnim selima je bilo bezbroj,a vazilo je da ko god dodje sa strane u prigrevicu ima velike sanse da dobije batine bez nekog razloga,osim ako ne poznaje mestane ili ima rodbinu.
Sa kevine strane su svi licani,al to je vec drugi par opanaka

Dvor na Uni,crkvica na brijegu,to je mesto dje se Srbi legu
-
Vrbas isto slican primer, sve Crnogorci, da ne pricam o Lovcencu. Ima jos gomila primera.
riper wrote:Moje selo je blizu Backe Palanke.
Da nisi iz Mladenova sunce ti

Choose Life
Nije Mladenovo. Majka mi je iz Srpskog Miletica. Mozda nije najbolji izraz blizu ali nije daleko od Backe Palanke. Mada sam ranije uvek mesao Backu Palanku i Bac ali sve je u tom pravcu.
-
Имао сам ја једног лика у војсци из милетића и стварно сам се чудио на падеже с обзиром где се географски налази место па ми је потанко објаснио да је тамо цела јужда пруга и у каравукову одакле сам имао другара из не знам ког разлога па не знам да ли још постоји тако нешто на северу. Углавном много сте досадни са тим поделама и давите тему без потребе а и ја сам крив кад сам већ потегнуо мада мислим да ме нисте разумели. Мислио сам на то где је овај глупан жабац рођен а ви се примили како је све то исто. Можда су га одма чим се родио пренели овде небитно је као што сви ми имамо па и ја корене са милион страна а рођени смо рецимо овде.
Него уместо што мрачите боље реците јесу овој нашој квази пантерки данас у грчкој скинули 12 година за неку шатро пљачку? Баш ме је дирнула прича и ако је оборила пресуду онда јој остаје само још једна да би потпуно отишла из апса.
Него уместо што мрачите боље реците јесу овој нашој квази пантерки данас у грчкој скинули 12 година за неку шатро пљачку? Баш ме је дирнула прича и ако је оборила пресуду онда јој остаје само још једна да би потпуно отишла из апса.
Далтон wrote:Можда је то онај жабац са старог форума
Можда није.
-
Brate mene iskreno zabole patka odakle je Žabac, mi ti samo sugerišemo na to da govor nema veze sa mestom u kom je neko živeo ili živi. A i kao što vidiš nama je zanimljiva tema. 

Razvijao slike od letos, pa da podelim par.
Cika Djordje

Zejtinlik

Vido

Zasavica

Tronosa

Valjevo

Tekeris

Cika Djordje

Zejtinlik

Vido

Zasavica

Tronosa

Valjevo

Tekeris

Bolesni^od^ljubavi wrote:Brate mene iskreno zabole patka odakle je Žabac, mi ti samo sugerišemo na to da govor nema veze sa mestom u kom je neko živeo ili živi. A i kao što vidiš nama je zanimljiva tema.
Требала би посебна тема за војвођанска села и поделе. Типа сви смо ми од некуд дошли

@Slav
ako imas jos fotki sa Zejtinlika postavi
edit jebem im mater, nedavno je bila buva da je Djordje Mihailovic preminuo, jebeni internet i retardi koji obitavaju na njemu
ako imas jos fotki sa Zejtinlika postavi
edit jebem im mater, nedavno je bila buva da je Djordje Mihailovic preminuo, jebeni internet i retardi koji obitavaju na njemu
Igrao sa drugom PES. Izgubio.
Dzojstik mu nije odgovarao.
Dzojstik mu nije odgovarao.
@1748 imam jos par sa Zejtinlika i Vida, to za Djordja, svasta ljudi bulazne.
Cika Djordje i neke selfie klinke

Zejtinlik

Zejtinlik mauzolej

Vido mauzolej

Vido, Plava Grobnica

Srpska Kuca, Krf

Cika Djordje i neke selfie klinke

Zejtinlik

Zejtinlik mauzolej

Vido mauzolej

Vido, Plava Grobnica

Srpska Kuca, Krf