Спортске вести и занимљивости
Re: Спортске вести и занимљивости
Vrhunski klub ne moze trenutno da bude peti i pobedi borusiju. Onda je i Rad bio vrhunski klub kad je igrao ligu evrope ili npr izbacio zvezdu iz kupa...
Често одем до на село
-
Написао је ако добије топ понуду, а не врхунски клуб. Ајнтрахт није у самом врху, али за млађег играча верујем да је добро место. Осредњи клуб из Бундеслиге, сигурно да не мањка пара, а опет има прилику да игра, напредује и прогура се даље ако заслужи.
Да узмем за пример Тадића, да није отишао у Твенте него одмах у неки јачи клуб, искрено сумњам да би имао оволику минутажу и да би догурао до овога где је сад.
Надам се да ће Мијат, Сергеј и остатак те генерације носити сениорску репрезентацију до неког успеха, коначно.
Да узмем за пример Тадића, да није отишао у Твенте него одмах у неки јачи клуб, искрено сумњам да би имао оволику минутажу и да би догурао до овога где је сад.
Надам се да ће Мијат, Сергеј и остатак те генерације носити сениорску репрезентацију до неког успеха, коначно.
Tadic je otisao u Gronigen, pa odatle u Tvente. Al ne menja poentu.
Ma ustvari, sve ih treba prodati odma cim prohodaju i ovako izrastu u degenerike. Najvise mi zao ljudi koji moraju da rade sa tim fudbalercicima i gledaju kako mlada tivka raste u totalnu debilcinu. Zamisli ti tu jebenu muku da ides na posao i razmisljas, vidi ovog kako je talentovan, koliki će samo kreten da postane. Fudbal je postao najgori sport na planeti jebeš mi sve, tacno cu ko serbud da krenem bejzol da pratim.
Ma ustvari, sve ih treba prodati odma cim prohodaju i ovako izrastu u degenerike. Najvise mi zao ljudi koji moraju da rade sa tim fudbalercicima i gledaju kako mlada tivka raste u totalnu debilcinu. Zamisli ti tu jebenu muku da ides na posao i razmisljas, vidi ovog kako je talentovan, koliki će samo kreten da postane. Fudbal je postao najgori sport na planeti jebeš mi sve, tacno cu ko serbud da krenem bejzol da pratim.
- Grobar do groba
1958 wrote:Vrhunski klub ne moze trenutno da bude peti i pobedi borusiju. Onda je i Rad bio vrhunski klub kad je igrao ligu evrope ili npr izbacio zvezdu iz kupa...
Rad niti je vrhunski klub,niti je to ikada bio.I pod broj 1,ne mozes ni u kakvom slucaju da poredis nasu i bundesligu po tom pitanju(niti po bilo kakvom drugom pitanju uopste).Bundesliga je realno treca liga u Evropi po kvalitetu,i za njihovog osmog,devetog na tabeli,moze uvek komotno da se kaze da je u pitanju jak klub.Ajntarht ove sezone igra fenomenalan fudbal,imaju sjane rezultate,nije pobeda nad Borusijom jedina svetla tacka te price,to je samo jedan primer koji sam naveo.
Do neba volimo te mi,i pevamo ti svi,da jedini si klub na svetu celom....PFK
- Лудак из луднице
Холандија је до јаја за наше офанзивне играче. Имаш пар јаких клубова а ови остали су на нивоу сурдулице или вождовца. Брдо голова, брза и отворена игра. Филип Костић рецимо да је из Крагујевца отишао у звезду или партизан, сад би капирам био негде у казахстану или би играо назад у крагујевцу на позајмици. Све је до одабира клуба и лиге.
Италија ми се чини као најгора. Потпишу за неки просечан жабарски клуб а онда их 5 година шаљу на позајмице у авелино, триестину, вићенцу, перуђу , комо , асколи и тако те .
Италија ми се чини као најгора. Потпишу за неки просечан жабарски клуб а онда их 5 година шаљу на позајмице у авелино, триестину, вићенцу, перуђу , комо , асколи и тако те .
Лудак из луднице wrote:. Имаш пар јаких клубова а ови остали су на нивоу сурдулице или вождовца.
Ili RADa
Жена која превари је курва, а мушкарац који вара је подлегао чарима курве
Црвена Звезда
Црвена Звезда
Jel danas Pazar na redu da tuče Rada u gostima? po tvrdnji nekog sa ovog foruma kako igraju 3 za 3,polednjih 8 utakmica potkrepljuje tu priču
Choose Life
- Занемарујем тактику
друг члан wrote:Jel danas Pazar na redu da tuče Rada u gostima? po tvrdnji nekog sa ovog foruma kako igraju 3 za 3,polednjih 8 utakmica potkrepljuje tu priču
Баш сам ово хтео да питам. Лепа квота.
...Гладан и крвав је народ мој.
А сјајна прошлост је лаж.
А сјајна прошлост је лаж.
-
X-2 i 0-2, cini mi se da je 18 kvota.
Послато са SM-J710F уз помоћ Тапатока
Послато са SM-J710F уз помоћ Тапатока
41' min 2-0 za domacina.
Жена која превари је курва, а мушкарац који вара је подлегао чарима курве
Црвена Звезда
Црвена Звезда
večeras u 10 na Areni 5 Rico Verhoeven - Badr Hari
Одкуд да се овај Лајпциг толико дигне јбт пратим већ 3 утакмице страшни су како играју лудило, као и лестер прошлу сезону...
Ко се плаши сам у соби то је рђав знак, кога плаши помрачина или празан мрак...
Veštački klub u koji su ubačene ogromne pare. Jebao ih Red Bul
Spustili su tenzije,
izdali su prezime,
izdali ste pretke,
eto sto vas narod prezire.
izdali su prezime,
izdali ste pretke,
Da se dopunim... Mrzi ih cela Nemačka...
Spustili su tenzije,
izdali su prezime,
izdali ste pretke,
izdali su prezime,
izdali ste pretke,
fuck_off wrote:41' min 2-0 za domacina.
Izuzetak potvrdjuje pravilo
Често одем до на село
- Лудак из луднице
E ste uzeli kintu ? Rad i Novi pazar prave dil , NE ?