Вести

Разонода, спорт, музика, филмови, серије, занимљиви клипови...
Nexon

Re: Вести

Postby Nexon » Mon Nov 28, 2016 1:55 am

Франко је спасио Шпанију и економски не може да се пореди са либерланом економском будалом попут Пиночеа. Те будале из Чикага су разбуцале економију Чиела, иако се у једном тренутку чинило да су невероватно успешни, а онда је све пукло у једној години па су их буквално најурили из Чилеа уз национализацију банака итд. Франко је друга прича, јак је био утицај католичке секте Опус Деи на њихво економски бум, али он је има јаку улогу државе у економији.
Али Франко је био велики подржавалац усташког покрета, тако да никако није могуће да буде некакав узор за Србе.

Nexon

Postby Nexon » Mon Nov 28, 2016 1:56 am

Чомбе wrote:Ал сте се раскењали, мало нам је један нексон па сте сад сви почели да пишете есеје као да неког боли курац то све да чита. :mrgreen:

Обећавам да ћу се максимално трудити да се спустим на твој ниво да лакше разумеш, а то није лако, овако некако:

Занимљиво како нико у медијима по Србији није писао о овоме изнад. Војислав Шешељ, правник, брани кршење закона човека који прозива Србе за наводни геноцид у Сребреници и који каже:

"ZAR SRBIN DA VODI SREBRENICU" Zukorlić glasao na izborima u BiH

Можда је разлог ово?

Муамер Зукорлић: Вучић поступио државнички одбијањем да ми сруши нелегалан објекат

suburban rebel

Postby suburban rebel » Mon Nov 28, 2016 2:16 am

kajzersoze wrote:Уколико Јеремића подржи било која од евроатлатских странака (ДС, СДС, ЛДП, ЛСВ , ДЈБ , НС итд.. ) онда је потпуно јасно да је западни играч и мој глас сигурно неће добити, а врло вероватно ће се ово догодити, исто ово важи и за Јанковића. Иако је избор заиста оскудан опет ме прилично чуди да се ова двојица, макар на овом форуму, помињу као опције. Јеремић је привукао пажњу патриотског дела публике са пар запаљивих твитова , давно је било , ал чини ми се да је било везано за Космет, био је то очигледно добар потез. Једноставно не могу да верујем некоме ко је био високи функционер у било ком од изданака ДС-а. Волео бих да видим Милоша Јовановића (који се поново активирао у полтици и кандидат је за председника ДСС) на позицији шефа државе, надам се да ће се кандидовати.

Jedino sto treba da cudi su moroni, a navodno nekakvi navijaci, huligani, ultrasi, koji li su vec kurac, koji glasaju za DSS.. Partiju koja je donela otvoreni anti-navijacki zakon i ciji ga je ministar brutalo sprovodio. Mada ovo i nije forum koji okuplja navijace, sve neki bivsi hoolsi Cukarickog ili Brodarca koji u 10 godina imaju sezonu i po, Cigane od 23 godine u zasluzenim penzijama, Grobare iz Kosjerica i Prokuplja koji vide stadion za derbi i evro utakmice, onog Staljin mentola, pa ove nazi agitatore, pa Nexona dileju, pa onda hajduke, patriote i vernike koji srpstvo brane na netu, portalima i odlaskom na protest jednom godisnje i ovu najnesrecniju omladinu koja je sve to izmedju, koja bi da rejvuje i da se gudra, ode na svaku domacu, al se kloni sraja, zajebi bate, bitno da se ima majica Hercegovina, da se satro slusaju Zare i Goci i Djani, lud je Vojvoda.. jebo vas vinjak i Pujo Sotka.
De se dedose oni ljudi sto ih je tezvi prozivao da su vernici na forumu, a vamo otvaraju glave na tekmama..
A i koji kurac ja pisem, kad bih se mogao podvestu pod neku od kategorija

Chips

Postby Chips » Mon Nov 28, 2016 2:30 am

Лудак из Луднице, нећеш добити иронично-саркастичан коментар инспирисан Кесићем, ту реторику жртве урбаних хипстера и левичарских алтернативаца фурај у друштву или на твитеру, овде си дошао, налупао се глупости и лажи, и добио си савим конкретне одговоре који леже на историјским чињеницама.

Ако мислиш да се Срби требају угледати на фигуре као што су Франко, Пиноче и Перон, и ако ћете такве ликове промовисати међу Србима, није проблем, али онда да се зна ко су и шта су били. Да су били играчи Амера и ЦИЕ, и да су били френдови усташа и Анте Павелића који је са усташама у НДХ починио геноцид над Србима. Франко га је удомио у Шпанији, а Перон поставио за свог саветника безбедности. На прошлој страни је написано све остало зашто су ове три фигуре срамота да се било ко угледа на њих, а поготово Срби.

Батали ове клишее да неко користи више надимака, и сва ова лапрдања о урбаном левичарењу, Чегевари, Вулину, Борку Стефановићу, Србистану, Пандама, Савамали, Малагурском. Пиши конкретно, немој ту да набацујеш ове стереотипне конструкције и појмове, бедне политичаре и да ми их приписујеш, и да лажеш о конкретним чињеницама.

Има у свету примера и са левог и десног политичког спектра међу политичарима и интелектуалцима, у којима се Срби могу препознати, ова тројица зликоваца Франко, Пиноче и Перон то нису. Крај приче.
Pips, Chips, i snuff videoclips

Чомбе

Postby Чомбе » Mon Nov 28, 2016 9:57 am

Обећавам да ћу се максимално трудити да се спустим на твој ниво да лакше разумеш, а то није лако, овако некако:

Нексоне само ти уживај у дописивању са самим собом, ја твоје глупости и онако не читам. Давних дана сам те питао јел стижеш ти нешто у животу да радиш од толиког писања по форуму. :)

П.С.Пертла је у праву.

B.Centrale

Postby B.Centrale » Mon Nov 28, 2016 9:58 am

Ludak, trenutno sam u zalosti (necu devet dana kao Kubanci, ali barem tri kao Kim Dzong) pa mi ne prilici previse debatovanja, a i Fidel nam se jos nije ni ohladio.
Elem, ne znam sta se krije iza tvoje opsednutosti levicom kao najvecim otelotvorenjem zla, kao i tim bogohulno/perverznim znakom jednakosti izmedju socijalne i liberalne levice, ali sledi moj primer i odmori malo. Zajebi kompleksne teme koje zahtevaju konkretno obrazovanje, adekvatnu informisanost i kontinuirano interesovanje, baci se na lik i delo protejereja Gavrilovica, imigrante i ganove, tu si jak igrac, na svom terenu.
bologna centrale

kajzersoze

Postby kajzersoze » Mon Nov 28, 2016 11:41 am

suburban rebel wrote:
kajzersoze wrote:Уколико Јеремића подржи било која од евроатлатских странака (ДС, СДС, ЛДП, ЛСВ , ДЈБ , НС итд.. ) онда је потпуно јасно да је западни играч и мој глас сигурно неће добити, а врло вероватно ће се ово догодити, исто ово важи и за Јанковића. Иако је избор заиста оскудан опет ме прилично чуди да се ова двојица, макар на овом форуму, помињу као опције. Јеремић је привукао пажњу патриотског дела публике са пар запаљивих твитова , давно је било , ал чини ми се да је било везано за Космет, био је то очигледно добар потез. Једноставно не могу да верујем некоме ко је био високи функционер у било ком од изданака ДС-а. Волео бих да видим Милоша Јовановића (који се поново активирао у полтици и кандидат је за председника ДСС) на позицији шефа државе, надам се да ће се кандидовати.

Jedino sto treba da cudi su moroni, a navodno nekakvi navijaci, huligani, ultrasi, koji li su vec kurac, koji glasaju za DSS.. Partiju koja je donela otvoreni anti-navijacki zakon i ciji ga je ministar brutalo sprovodio. Mada ovo i nije forum koji okuplja navijace, sve neki bivsi hoolsi Cukarickog ili Brodarca koji u 10 godina imaju sezonu i po, Cigane od 23 godine u zasluzenim penzijama, Grobare iz Kosjerica i Prokuplja koji vide stadion za derbi i evro utakmice, onog Staljin mentola, pa ove nazi agitatore, pa Nexona dileju, pa onda hajduke, patriote i vernike koji srpstvo brane na netu, portalima i odlaskom na protest jednom godisnje i ovu najnesrecniju omladinu koja je sve to izmedju, koja bi da rejvuje i da se gudra, ode na svaku domacu, al se kloni sraja, zajebi bate, bitno da se ima majica Hercegovina, da se satro slusaju Zare i Goci i Djani, lud je Vojvoda.. jebo vas vinjak i Pujo Sotka.
De se dedose oni ljudi sto ih je tezvi prozivao da su vernici na forumu, a vamo otvaraju glave na tekmama..
A i koji kurac ja pisem, kad bih se mogao podvestu pod neku od kategorija

Прво, никада нисам заокружио ДСС на изборима, друго састав странке се много изменио од тог тренутка до данас , треће овде је реч о председничким изборима, значи једном човеку. Јовановића сам имао прилику да упознам , више пута да разговорам и знам какви су његови ставови. Поздрав за највећег ултраса са форума
The greatest trick the Devil ever pulled was convincing the world he didn't exist

B.Centrale

Postby B.Centrale » Mon Nov 28, 2016 7:39 pm

Nexone, vidim da su NBG i Zemun poprilicno isarani grafitima "Dveri ustase" i "Dveri americki placenici". Ko to pise? Radikali, SNS?
bologna centrale

1958

Postby 1958 » Tue Nov 29, 2016 3:40 pm

Zapade mi za oko Cipsov post i rec utrka. To tebra nit je srpska rec nit krajiska. A sto se tice politike ja podrzavam Nexona i Dveri. Trudi se ovde, da je u SNS-u vec bi odavno bio u nekom ministarstvu, ali on sledi svoje ideale!
Често одем до на село

Chips

Postby Chips » Tue Nov 29, 2016 7:12 pm

Нисам ни мислио да ће ти нешто друго запасти у око из поста. Иди у Шибеник и Задар ша питај Србе како кажу. Немојте из топлине новобеоградских домова да паметујете људима како причају и шта је српско а шта није.

1958

Postby 1958 » Wed Nov 30, 2016 11:41 am

Sent from Zadar and Sibenik.
Често одем до на село

Rođaci

Postby Rođaci » Wed Nov 30, 2016 11:51 am

Лудак из луднице wrote:порушене 3 шупе у Савамали

ne kapiram preuzimanje ove retorike
nije reč o 3 šupe, nego o:

- bespravnom rušenju tuđe imovine obavljeno noću, bez odluka nadležnih organa i obaveštavanja vlasnika, od strane likova pod fantomkama
- nepostupanju policije, komunalne policije, tužilaštva
- bespravnom ograničavanju kretanja građana
- bespravnom oduzimanju imovine građana
- suspendovanju svih državnih vlasti u trajanju od nekoliko sati usred centra Beograda
- idiotskoj retorici predstavnika vlasti
- zameni teza i vređanju ljudi koji normalno razmišljaju

ako sve to nije strašno, onda ne znam šta jeste

PS ne idem na proteste ekipe iz "Ne davimo Beograd", da bude jasno

ultrastito

Postby ultrastito » Wed Nov 30, 2016 11:59 am

rodja je apsolutno u pravu. nije poenta sta je sruseno, vec nacin na koji je tu uradjeno. razmislite malo kako bi vama bilo da ste u kozi tih ljudi.

o protestu sam se izjasnio, pa me je nexara nacepio da sam sns bot. na taj protest sam hteo da idem, ali kad sam video da tamo makljaju zastavama koje nisu zastava republike srbije, odustao sam. necu da budem pod bilo kojom drugom zastavom! necu ni da mi se iznad glave vijori lgbt, nediceva, anarho-sindikalisticka, grinpis, sacuvajmo prasumu amazonije, stranacke zastave me takodje ne interesuju...necu da bilo ko skuplja bilo kakve poene mojim prisustvom, a prisustvovao bih jer je inicajlni razlog protesta sasvim normalna reakcija svakog normalnog coveka na nepravdu.

al ajd..
"...ми смо имали ту срећу да смо имали припадност крају, једном ћошку..."
преле

Кудрави Гаучос

Postby Кудрави Гаучос » Wed Nov 30, 2016 12:26 pm

Rođaci wrote:
Лудак из луднице wrote:порушене 3 шупе у Савамали

ne kapiram preuzimanje ove retorike
nije reč o 3 šupe, nego o:

- bespravnom rušenju tuđe imovine obavljeno noću, bez odluka nadležnih organa i obaveštavanja vlasnika, od strane likova pod fantomkama
- nepostupanju policije, komunalne policije, tužilaštva
- bespravnom ograničavanju kretanja građana
- bespravnom oduzimanju imovine građana
- suspendovanju svih državnih vlasti u trajanju od nekoliko sati usred centra Beograda
- idiotskoj retorici predstavnika vlasti
- zameni teza i vređanju ljudi koji normalno razmišljaju

ako sve to nije strašno, onda ne znam šta jeste

PS ne idem na proteste ekipe iz "Ne davimo Beograd", da bude jasno

Потписао капитулантски Бриселски споразум и тиме директно прекршио Устав (који је сам изгурао на мишиће), ОК.
Задужује Србију брже од било ког претходника ОК.
Државне службе девастира под притиском ММФ, дословце измишља начине како да испрати њихове цифре а да ипак настави да запошљава партијски шљам ОК.
Убрзано претвара становништво Србије у најјефтинију радну снагу у Европи, у склопу чега припрема реформу ионако упропаштеног образовног система у неку врсту нове "Шуварице", ОК.
Уништава Војску и истапа оружје у железари, ОК.

Неко из градске власти нелегално и врло могуће без његовог знања уклања пар објеката који свакако требају да буду уклоњени, на глуп и дрипачки начин- УСТАНИМО МАРШИРАЈМО, ПАТКА ПАТКА ПАТКИЦА, АЈ КАРМЕЛА, АААЈЈЈ КАРМЕЛА, НЕ ДАВИМО БЕОГРАД, ГЕДАП СТЕНДАП, ВИР ХИР ВИР КВИР, ГЕТ ЈУСД ТУ ИТ, ГАНЏА ЛЕГАЛ, ХАСТА СИЕМПРЕ КОМАНДАНТЕ ЧЕ ГЕВАРА, НЕЋЕ ВАМ ПРОЋИ, УСТАЈТЕ ПРЕЗРЕНИ У СВЕТУ, ВИ СУЖЊИ ШТО ВАС МОРИ ГЛАД, ДРУЖЕ ТИТО МИ ТИ СЕ КУНЕМО, ГРЛ ПАУЕР, ОООУ ЈЕА.

Шала лала ла.
Имао сам шарм милионера и гестове правог каваљера!

Влада Паликућа

Postby Влада Паликућа » Wed Nov 30, 2016 12:28 pm

Не схватам потребу људи који нису другосрбијанска гамад, да иду на те протесте ако се већ оћутало рецимо на рушење барикада на Космету, који је морални основ? Пренапумпана хистерија где се од почетка видело да сви њихови гласноговрници у јавном животу хорски узимају симбол фантомке и само о томе трубе, симбол патке који је патентиран још током избора и само су чекали повод. Ни најмање не бих био изненађен да су све то скупа договорили, јер су сви на истом платном списку. Режирају атентате, пучеве, државне ударе, шта је ово за њих...

Chips

Postby Chips » Wed Nov 30, 2016 12:30 pm

1958 wrote:Sent from Zadar and Sibenik.

Ај и ти на твитер ил се спусти доле у крај па тамо забављај друштво.

Ништа, изгледа да ће морати Срби из Задра и Шибеника кад се роде тамо, заврше школе и факултете, евентуално се запосле, да дођу на српску трибину на курсеве из спрског и српства.

Rođaci

Postby Rođaci » Wed Nov 30, 2016 12:34 pm

1. ko je rekao da je to ok?
2. da li ekipa koja protestuje zbog npr. Briselskog sporazuma protestuje zbog poreza na bebi opremu? ne može se očekivati da svako protestuje za sve što ne valja u ovoj državi

a ultrastito je lepo objasnio stav normalnog čoveka prema tome na šta liče protesti zbog Savamale

пар објеката који свакако требају да буду уклоњени

daj dokaze da je ovo istina

Кудрави Гаучос

Postby Кудрави Гаучос » Wed Nov 30, 2016 12:51 pm

Ма Рођо... јебе ми се за те објекте, искрено. Повод је смешан, екипа која то води је катастрофална, а зелени ОК на сва суштинска срања која овај режим прави је ту јер то друштво би спровело апсолутно исте ствари, само им је криво што то неко други ради уместо њих. Они су његова највећа снага, ти издани издајници и њихова патетична "борба" за три шупе у БГ, њихов хумор, сатира, пешчаници и борба за "лепу младу и пристојну Србију", гледам их 25 година како једу говна, те малограђанске снобовске чмарове, ко их до сад није извалио никад неће. Што се мене тиче, Алек би имао велики плус да је извео мурију да их офути од батина и одвикне од ајкармелања. Али не сме јер је шупак ко и они, са истим шефовима, истом политиком коју спроводи, и цела прича је до јаја смешна заправо. Али њихов бол ми прија да видим, слатке су им сузе, од 2000. нису могли да спроведу све зелене ОК-јеве од Алека и њему сличних, а сад га гледају како то све он ради, па измишљају поводе за некакав БУНТ, и протествују против три мртва комарца, док је игла дубоко у артерији и крв истиче.
Имао сам шарм милионера и гестове правог каваљера!

ultrastito

Postby ultrastito » Wed Nov 30, 2016 12:54 pm

nista od ovoga sto je kudravi naveo nije OK, daleko od toga, daleko, daleko, mnogo daleko od OK. zapravo mnogo stvari u ovoj zemlji je "svemirskim godinama" (hvala babicu na novoj definiciji) daleko od prihvatljivog i ljudskog i moralnog i cega god da hocete.

po meni, ne postoji razlika izmedju tog briselskog sporazuma i toga da ti neko dodje u pola noci i srusi kucu u kojoj zivis. obe stvari su za samar.
"...ми смо имали ту срећу да смо имали припадност крају, једном ћошку..."
преле

1958

Postby 1958 » Wed Nov 30, 2016 3:07 pm

Chips wrote:
1958 wrote:Sent from Zadar and Sibenik.

Ај и ти на твитер ил се спусти доле у крај па тамо забављај друштво.

Sto tebra ne mogu ovde, jel sve zauzeto?
Често одем до на село

Return to “Само опуштено”