![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_e_biggrin.gif)
pustinjska lisica wrote:Шта значи ова НПД застава код Радоваца?
Todor wrote:Mnogo se prasine diglo oko ubistva Aleksandra Stankovica(Saleta mutavog). Javnost najvise osudjuje sto su igraci kosarkaskog i fudbalskog kluba izasli sa majicama sa njegovim likom i porukom jer smatraju da je to bruka i sramota.
bojan23 wrote:djani versace wrote:pokusaj da se uradi nesto u svom dvoristu se ne radi saranjem zidova i parolama,nego sednes i napravis sastanak i dogovor sa ekipama koje su na ulici i koje ratuju! jos gore je siriti parole ''bodenja nisu deo nas'',''bodu samo picke'',kao mi smo veliki srbi pravoslavci,a seciva ne ispustamo iz ruku! ako nisi nikad bio deo huliganske ekipe i deo ulice i rata na njoj,nemoj puno da pametujes na ovu temu,jer ocigledno nisi potkovan za ovo,drzi se samo fudbala.
Napisao sam pokusaj, svima je jasno da nijedna ekipa u Srbiji nije spremna da se odrekne ekipa ili pojedinaca koji bodu.
Ne pametujem samo diskutujem, eto ti me poduci kako je na ulici, posto ja nisam potkovan po tom pitanju, kapiram da si ti sertifikovani huligan.
Ionako samo mlatimo praznu slamu.
prcko wrote:Todor wrote:Mnogo se prasine diglo oko ubistva Aleksandra Stankovica(Saleta mutavog). Javnost najvise osudjuje sto su igraci kosarkaskog i fudbalskog kluba izasli sa majicama sa njegovim likom i porukom jer smatraju da je to bruka i sramota.
A zar nije?
Todor wrote:Po meni nije! Sramota je odati pocast navijacu koji je bodrio svoj klub?!?? Mozda da se slozim sa prethodnim postom Druidida, i da dodam da je minut cutanja i majica malo preterano, ali to je unutrasnja stvar grobara kao grupe i ja stvarno necu to da komentarisem. Nisam u fazonu "o pokojniku sve najbolje", niti sam grobar ali da neko negoduje zbog odavanja pocasti i izrazavanju zaljenja za tragicnu smrt svog brata ,prijatelja,navijaca iz grupe je po meni mnogo bolesno. Citam danas po novinama i na televiziji glavna tema kako je Sale dobio desetak strana citulja i svi se kao zgrazavaju i ne mogu da veruju, cak i osudjuju i pitaju se ko je to dozvolio...Pa nekima stvarno treba ukinuti pravo glasa i misljenja, jer: "Misljenje je kao anus,svako ga ima"
Users browsing this forum: No registered users and 14 guests