Спортске вести и занимљивости

Разонода, спорт, музика, филмови, серије, занимљиви клипови...
Хајдучија

Re: Спортске вести и занимљивости

Postby Хајдучија » Mon Oct 10, 2016 1:42 pm

Casual 1989 Што се тиче поређења са Ивановићем,то си тотално у праву,али просто ми није јасно да ми немамо бољег десног бека од Рукавине,па шта је један продор за целу утакмцу,не очекујем ја од њега да решава утакмице,али дечко је врло слаб са лоптом,има лош пас,био бих задовољан само да може да центрира,прими и преда лопту,али кад до сада није научио неће никад.

Ивановић треба сам да се повуче,препусти млађима,имам утисак да су неки играчи претплаћени на репрезентацију,да мора да се догоди нека катастрофа да би они били избачени или уступили место,не постоји здрава конкуренција.

1958

Postby 1958 » Mon Oct 10, 2016 1:57 pm

Mi nismo eu, a da bi igraci dobili radnu dozvolu moraju da odigraju 80% utakmica za reprezentaciju u zadnje dve godine. Moguce i da je do toga.
Често одем до на село

fuck_off

Postby fuck_off » Mon Oct 10, 2016 4:16 pm

http://www.sportske.net/vest/odbojka/kosovo-primljeno-u-svetsku-odbojkasku-federaciju-277890.html

Kako se navodi, predsednik OSS Nenad Golijanin saopštio je delegatima tokom javnog glasanja da je Odbojkaški savez Srbije uzdržan po pitanju prijema Kosova u svoje članstvo.

Jebo vam pas mater izdajnicku.
Жена која превари је курва, а мушкарац који вара је подлегао чарима курве

Црвена Звезда

1958

Postby 1958 » Mon Oct 10, 2016 4:35 pm

Ko je rekao da Katai ima vrhunsku kontrolu lopte, sram ga bilo. Sad sam gledao snimak, pa on juri loptu. Pre treceg gola, Kolarov mu dodaje on prima ko u skolskom, lopta se odbija od svabe do naseg. Toliko o tome. Ili je mozda tako hteo.
Често одем до на село

Casual 1989

Postby Casual 1989 » Mon Oct 10, 2016 5:09 pm

Хајдучија wrote:Casual 1989 Што се тиче поређења са Ивановићем,то си тотално у праву,али просто ми није јасно да ми немамо бољег десног бека од Рукавине,па шта је један продор за целу утакмцу,не очекујем ја од њега да решава утакмице,али дечко је врло слаб са лоптом,има лош пас,био бих задовољан само да може да центрира,прими и преда лопту,али кад до сада није научио неће никад.
Ивановић треба сам да се повуче,препусти млађима,имам утисак да су неки играчи претплаћени на репрезентацију,да мора да се догоди нека катастрофа да би они били избачени или уступили место,не постоји здрава конкуренција.

Брале немамо јбг. Надамо се да ће од Гајића бити нешто па да заузме ту позицију Рукавине, за сад је мали Гајић на добром путу.

Исто тако уместо Коларова ускоро ћемо гледати Антонова или Ристића из Звезде, обојица обећавају.

Али што се тиче штопера ту је проблем чак и у младој селекцији, јер Бабић који је био наш ослонац на светском, дечко прешао у Сосиједад или тако нешто и губи му се сваки траг. Сада играју тандем Вељковић-Лазић, нека бар један од њих двојице постане прави играч, упарити га са Настасићем и форсирати их.

*Андро шанер, питао је да ли је Воша добила паре од уефе за стогодишњицу клубу, колико је познато појединим тренерима из ФКВ, ништа од тих паре, то су биле неке приче али је на томе остало.

Rođaci

Postby Rođaci » Mon Oct 10, 2016 6:16 pm

nije OSS kriv, nego Vučić i drugari koji su krali na Kosovu, a propagirali koješta

Opie

Postby Opie » Mon Oct 10, 2016 6:40 pm

Stevanovic iz Partizana ? Da li on vredi da se pozove u nacionalni tim? Zapao mi je za oko u poslednjem derbiju ali ne pratim nesto bas domacu ligu i ne znam da li ima kontinuitet.

Mozemo da se plasiramo na Svetsko. Bez problema. Verujem da ce utakmica protiv Velsa biti totalno drugacija od utakmica sa Austrijom . Austrija je igrala isuvise otvoreno i davala nam mnogo prostora .Velsani ce igrati drugacije ali gledao sam utakmicu protiv Gruzije I mislim da su gruzini mogli da ih iznenade jos vise . Velsani su imali bljesak u proteklih godinu dana i mislim da su sad u padu forme sto je inekako normalna situacija za takve ekipe. Ubo se cak Ii pravi trenutak kad igramo sa njima . Dzo Alen i Bejl su sve sto valja u tom timu..... Barem po meni imamo sanse
ex-Pop Djujic

Ђексара

Postby Ђексара » Wed Oct 12, 2016 1:38 am

Novi stadion Krasnodara na kom će se igrati SP 2018..poseduje ogromni ekran veličine 5 hiljada kvadradnih metara, koji obilazi pun krug oko stadiona!! :shock:

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

doktor

Postby doktor » Wed Oct 12, 2016 10:48 am

Najzanimljivije sa tim stadionom i jeste sto se nijedna utakmica tamo nece igrati. Inace vlasnik kluba je osnovao fk Krasnodar iste godine kada je pocela izgradnja Zenit arene (koja jos uvek nije izgradjena posto su pokrali sve pare)

UltrasDoras

Postby UltrasDoras » Wed Oct 12, 2016 1:14 pm

Zasto se nece igrati?
"Gde god da sam to nosim u sebi, živim za njega, on živi u meni..."
VIVA LAS DORAS

doktor

Postby doktor » Wed Oct 12, 2016 5:41 pm

Zato sto ga je kompletno od svojih para napravio privatnik i niko nije mogao da se nakrade kao u slucaju sa ostalim arenama. Inace vlasnik Krasnodara Galickij je prvo hteo da udje sa parama u Fk Kubanj (koji ima neku tradiciju i istoriju), ali su lokalni vacarosi bili suvise alavi pa je on resio da napravi skroz novi klub od nule

Gušterov osmeh

Postby Gušterov osmeh » Thu Oct 13, 2016 12:17 am

doktor wrote:Najzanimljivije sa tim stadionom i jeste sto se nijedna utakmica tamo nece igrati

doktor wrote:Zato sto ga je kompletno od svojih para napravio privatnik i niko nije mogao da se nakrade kao u slucaju sa ostalim arenama. Inace vlasnik Krasnodara Galickij je prvo hteo da udje sa parama u Fk Kubanj (koji ima neku tradiciju i istoriju), ali su lokalni vacarosi bili suvise alavi pa je on resio da napravi skroz novi klub od nule

I posle neko nek kaže da nam Rusi nisu braća.

Nexon

Postby Nexon » Thu Oct 13, 2016 2:57 pm

Најзанимљивије је што Краснодар као град није ни добио домаћинство СП 2018 јер су га добили Сочи и Ростов и било би глупо да се толико много градова узме из тог региона Русије, ти градови су, за руске услове, веома близу. Ионако су избацили све градове из Азије јер је тешко временски укопити Владивосток или Хабаровск са Моском јер је временска разлика 7-8 сати. Најисточнији град где ће се играти је Јекатеринбург на самој граници Европе и Азије.

Зенит Арена је практично завшрена али тај стадион није имао то име када је почела градња јер га је градио град. Тачно је да је било пробијање буџета и пробијање времена градње али има ту још нешто. Сам стадион није могао да се гради по нацртима архитекте јер се стадион не налази у умереној климатској зони већ близу поларног круга, северна ширина као Аљаска. И била су потребна дотачна ојачања на покретном крову и конструкцији због тога. Пројекат је морао да се мења.

Image

Image

Није то питање само стадиона већ ширет пројекта на Острву Крестовскиј, попут метро станице која иде испод Балтика, што је јако скупо итд.

А, пто се тиче осталих стадион, који се граде или надограђују, попут Лужњики у Москви, где је још било таквих пробијања рокова као у Санкт Петербургу?

Узгред, ЦСКА је добио нови стадион,

Image

Или какав свемирски пројекат се гради за Динамо Москву, цело Спортског друштво.
На та два стадиона се исто неће играти СП 2018.

И још нешто невезано аз стадион, то што се гради по истоку од Дубаија, Дохе, Саудијске Арабије, преко Астане и Русије до Сингапура, Хонг Конга, Шангаја, Пекинга, Гунагжуа, и других кинеских градова по 10 милиона становника за које ми никада нисмо чули, до Кореје и Јапана, то запад може само да сања.

Следи развој Индије и Јужна Азије, а како се буде ближио крај века долази на ред Африка. Европа је учмала и у паду. Америке су у нешто бољем положају због ресурса али не нешто нарочито бољем од Европе. Остају Холивуд и медији да одржавају привид превласти и то је то. А ви можете да се смејете колико хоћете овоме што сам написао.

1958

Postby 1958 » Thu Oct 13, 2016 4:13 pm

Jeste procitali svi da znate, Rusi ne kradu, da bude jasno!

I nemojte se smejati.
Често одем до на село

Nexon

Postby Nexon » Thu Oct 13, 2016 5:13 pm

хехе
Али се зато ја смејем јер знам зашто си реаговао а то нема везе са Русима већ са последње написаним делом.
Само да поновим, свакако да је било корупције при градњи тог стадиона, то сам написао, али разлог зашто је дуго грађен није само корпуција: пројекат је морао да се мења јер није био прилагођен таквим климатским условима.

svuda.prisutan

Postby svuda.prisutan » Thu Oct 13, 2016 6:22 pm

1958

Postby 1958 » Thu Oct 13, 2016 6:26 pm

Nexon wrote:хехе
Али се зато ја смејем јер знам зашто си реаговао а то нема везе са Русима већ са последње написаним делом.
Само да поновим, свакако да је било корупције при градњи тог стадиона, то сам написао, али разлог зашто је дуго грађен није само корпуција: пројекат је морао да се мења јер није био прилагођен таквим климатским условима.

jeste
Често одем до на село

doktor

Postby doktor » Thu Oct 13, 2016 6:36 pm

Nexone, pricas bez veze, evo malo istorijata o Zenit areni, za Dinamo necu ni da pricam, ne mogu od 2007 godine da smisle sta da rade.

https://www.championat.com/football/article-251872-istorija-stroitelstva-stadiona-zenita-na-krestovskom-ostrove.html

A za Ruse i Rusiju mozes da imas kakvo god hoces misljenje, ali nisi tamo ni ziveo a ne verujem ni ruski da znas na dovoljnom nivou da mozes da pratis njihove vesti

pertla

Postby pertla » Thu Oct 13, 2016 7:41 pm

on rusiju sanja svake noci :D
Dvor na Uni,crkvica na brijegu,to je mesto dje se Srbi legu

ultrastito

Postby ultrastito » Thu Oct 13, 2016 10:37 pm

pertla wrote:on rusiju sanja svake noci :D

хахахха иди бре :lol: :lol: :lol:
"...ми смо имали ту срећу да смо имали припадност крају, једном ћошку..."
преле