Репрезентација Србије
Re: Репрезентација Србије
i zna li se nesto na kraju oko tog puta za moldaviju
Често одем до на село
Корисно би било да се напише како доћи до карата за Молдавију и колико коштају, што пре то боље.
Od mog Rusa:
"
I am travelling to Moldova from Saint Petersburg. for me its fast too)
I know this region well, so I can say that most easy way to Chisinau from Bgd is by car or by bus. Best route is Bgd-Vrsac-Timisoara-Cluj-Iasi-Chisinau. There is train between Timisoara and Iasi by the way.
Hotels are cheap, beer is cheap, tasty food and wine. Dont expect something awesome from local girls)"
Znam de je ovo veliko cimanje ,I da ce trebati oko 40 sati u prevozu ko zna ,mozda I vise .Ako bi mogao da se organizuje bus ili mini bus ,to bi bilo super .Karte na oficijanom sajtu Moldova Futbol su TBA(to be announced ) Kad ?Pojma nemam ...verovatno nekoliko nedelja pre pocetka utakmice.Ko zivi u UK Luton- Chisinau avion 40£.
"
I am travelling to Moldova from Saint Petersburg. for me its fast too)
I know this region well, so I can say that most easy way to Chisinau from Bgd is by car or by bus. Best route is Bgd-Vrsac-Timisoara-Cluj-Iasi-Chisinau. There is train between Timisoara and Iasi by the way.
Hotels are cheap, beer is cheap, tasty food and wine. Dont expect something awesome from local girls)"
Znam de je ovo veliko cimanje ,I da ce trebati oko 40 sati u prevozu ko zna ,mozda I vise .Ako bi mogao da se organizuje bus ili mini bus ,to bi bilo super .Karte na oficijanom sajtu Moldova Futbol su TBA(to be announced ) Kad ?Pojma nemam ...verovatno nekoliko nedelja pre pocetka utakmice.Ko zivi u UK Luton- Chisinau avion 40£.
ex-Pop Djujic
Пола људи било из Српске, све укупно срамота на северу

Како доћи до карата за Молдавију?
Зовите фудбалски савез па питајте како могу да се купе карте за утакмицу или чекате да неко позове уместо вас?
ТРАЖИМО ПРАВДУ, АЛИ И ОСВЕТА ЋЕ БИТИ ДОВОЉНА !
навијај wrote:Пола људи било из Српске, све укупно срамота на северу

- grobarizsrpske
Можда ћу бити досадан, јер и сам већ неколико година немам неку нарочиту жељу отићи и гледати репрезентацију, то сам годинама радио....
Тужно је генерално што репрезентација нема подршку. И то нажалост није само случају у фудбалу. Можемо о разлозима, клубаштву, свему, али...
Без обзира на резултате, Србија постаје једина екипа која домаће утакмице игра у гостујућој атмосфери... (изузимам Сан Марино, Гибралтар и Малту)...
Како то промијенити?
Тужно је генерално што репрезентација нема подршку. И то нажалост није само случају у фудбалу. Можемо о разлозима, клубаштву, свему, али...
Без обзира на резултате, Србија постаје једина екипа која домаће утакмице игра у гостујућој атмосфери... (изузимам Сан Марино, Гибралтар и Малту)...
Како то промијенити?
Bio sam na utakmici vise je bilo nas iz R.Sprske nego Beogradjana sramota je to za toliki grad. Zalim samo sto nisam bio na Sjeveru da se pridruzim ovim momcima! Pozdrav iz plodne Semberije !
Да воли свој град не би себе мењо нагло, по основним принципима себе газиш стално !
Ево одговора од ФСС, нико је није ни питао за групни одлазак али нема везе...

Напиши јој да не разумеш позицију и да ти објасни у којој су то "тешкој" позицији па не могу да се требују карте преко савеза, можда је нека срцепарајућа причица па ћемо их разумети.
ТРАЖИМО ПРАВДУ, АЛИ И ОСВЕТА ЋЕ БИТИ ДОВОЉНА !
Где се загубио бус Јакуза за Молдавију? Свака час Русима што су дошли а ми смо курац од нације.
Биће боље сутра ваљда а можда и неће...
Re: RE: Re: Репрезентација Србије
навијај wrote:Где се загубио бус Јакуза за Молдавију? Свака час Русима што су дошли а ми смо курац од нације.
Kako gde se zagubio ? Oces da kazes da manje grupe koje ,,guraju,, pricu oko reprezentacije nisu otisle u Moldaviju ?
Ја колико сам схватио ми навијаче на стадиону имали нисмо
Bilo je nasih samo nije bilo navijanja.
Kamo ga Boki Selfi na tekmi ?