Задњи филм који сам погледао
Re: Задњи филм који сам погледао
Teddy bear, Submarino, Evil (Ondksan), Svartur á leik, Headhunters, Valhalla rising, Lilya 4-Ever, Adams apples (mada se meni ovaj nije svideo)
Švedski horor Let the right one in i finska komedija 100 years old man who climbed out the window and disappeared, zatim Oslo, August 31st i sve od Von Trira ![Smile :)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
![Smile :)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
Син екс пуковника, екс ЈНА, са традицијом битанге и алкоса
Meni taj oslo bio dosadan u picku materinu. A od Larsa samo Melanholija i Plesacica u tami, ostalo je sve sranje
(ogradjujem se za Dogvil nikako da se nakanim da ga odgledam)
![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
E zamisli da kaže: Ukusi su različiti O.o
Melanholija je stvarno bez premca, jes da je jedino možeš gledati dok je napolju neki pakao od sivila i kiše.
Nimfomanka je simpatična, pogotovu ona verzija na Xhamsteru
A ako želiš da baš ne znaš što te je snašlo onda gledaj filmove Roya Andresona.
E da umalo da zaboravim, danski Land of mine, koji sam i prije postavljao.
Melanholija je stvarno bez premca, jes da je jedino možeš gledati dok je napolju neki pakao od sivila i kiše.
Nimfomanka je simpatična, pogotovu ona verzija na Xhamsteru
![Smile :)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
A ako želiš da baš ne znaš što te je snašlo onda gledaj filmove Roya Andresona.
E da umalo da zaboravim, danski Land of mine, koji sam i prije postavljao.
Jesu ukusi razliciti, ali da ga jebes, previse je iritantna glavna glumica
Ogadila mi i antihrist...
A onu trilogiju od Roya isto bas dugo hocu da odgledam, ali nikako da se nakanim. Znaci valja?
A onu trilogiju od Roya isto bas dugo hocu da odgledam, ali nikako da se nakanim. Znaci valja?
- B.Centrale
Пери wrote:Meni taj oslo bio dosadan u picku materinu. A od Larsa samo Melanholija i Plesacica u tami, ostalo je sve sranje(ogradjujem se za Dogvil nikako da se nakanim da ga odgledam)
Breaking the Waves, najveci masterpiece Von Triera. Emily Watson, uloga karijere. Upucavanje. Sve u svemu, ne postoji zivi reditelj takvog kvaliteta. Niko kao on.
bologna centrale
Јел има овај нови Бен Хур да је добар квалитет по могућству блуреј?
ТРАЖИМО ПРАВДУ, АЛИ И ОСВЕТА ЋЕ БИТИ ДОВОЉНА !
-
Lideru film ima ocenu 2.5. Da li si siguran da ces potrositi sat i po vremena zivota na to? ![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
- Занемарујем тактику
H-30 wrote:Dobar je The Hunt. Zna li neko jos nekih nordijskih filmova da valjaju?
Бергман је мајстор, и по мени најбољи редитељ свих времена. Опет по мени ово су његова два најбоља филма, не трају дуго, можеш да погледаш, па ако ти одговара настави са истраживањем
http://www.imdb.com/title/tt0050976/
http://www.imdb.com/title/tt0050986/
...Гладан и крвав је народ мој.
А сјајна прошлост је лаж.
А сјајна прошлост је лаж.
Hvala svima. Gledao sam prije par mjeseci "100 years old man who climbed out the window and disappeared", mene odusevio.
незнам
Пери wrote:Jesu ukusi razliciti, ali da ga jebes, previse je iritantna glavna glumica![]()
Ja sam gledao Goluba i Ti što živiš, znaš da ne znam šta da mislim, tu stvarno ima toliko bizarnih i toliko stvari koji će te oduševiti, ali kad se sve sabere, tu se zbunim. Ali pogledaj, stvarno su toliko različiti od svih filmova.
A Trira volim zbog Šarlot Gainsburg, između ostalog.
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
- јахач магле
Да ли има негде да се скине или погледа онлајн филм Потоп, о потапању старог Доњег Милановца приликом изградње Ђердапа?
...Сијају звезде као очи конобарице...
Victoria
http://www.imdb.com/title/tt4226388/?ref_=nv_sr_4
Preporuka! Film sniman iz jednog dvocasovnog pokusaja. Nijedna scena se nije ponavljala, kako su krenuli tako zavrsili. Dosta improvizacije..
Meni je jos veci trip bio jer sam 2 dana kasnije obisao sva mjesta gdje je snimano u Berlinu..
Preporuka! Film sniman iz jednog dvocasovnog pokusaja. Nijedna scena se nije ponavljala, kako su krenuli tako zavrsili. Dosta improvizacije..
Meni je jos veci trip bio jer sam 2 dana kasnije obisao sva mjesta gdje je snimano u Berlinu..
ko gotivi SF i star trek fransizu, pojavili su se 1080p snimci po torentima za ovaj zadnji film iz 2016.
dok slušamo fank lagano praznimo šank
Gledao upravo Snowdena u bioskopu, zanimljiv film, vredi pogledati, samo me malo drmnula paranoja posle filma, da ne spoilujem... ![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
ФК Војводина
Bolesni^od^ljubavi wrote:Lideru film ima ocenu 2.5. Da li si siguran da ces potrositi sat i po vremena zivota na to?
Ма видиш да је шака јада гласала а ти на почетку су увек неки мрштавци који мрзе све живо и само лупају мале оцене
ТРАЖИМО ПРАВДУ, АЛИ И ОСВЕТА ЋЕ БИТИ ДОВОЉНА !
-
Buraz ja prvi volim tu epsku fantastiku, ali ovaj necu pogledati da mi plate. Pre neki dan naletim na tv-u na Herkula iz 2014 i reko ajde mozda nije los, ima ocenu 6. Film je jebena katastrofa. Mogu samo da zamislim na sta ce liciti ovaj sa 2.5. U svakom slucaju javi jel ti se svideo ovaj. ![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
- B.Centrale
Upravo odgledao "Love & Mercy", o zivotu Brian Wilson-a iz Beach Boys-a. Topla preporuka svima, pa cak i onima koje ovaj bend ne interesuje. John Cusack i Elizabeth Banks sjajno odradili. Jedan od boljih izbora u poslednje vreme.
http://www.imdb.com/title/tt0903657/
ps. Pre par sati odgledao Warcraft, jebalo majku kad sam napravio takvu gresku. Smejala bi mi se citava klasa s faksa. Mora da je zbog temperature i ovog virusa sto me je omeo da funkcionisem.
http://www.imdb.com/title/tt0903657/
ps. Pre par sati odgledao Warcraft, jebalo majku kad sam napravio takvu gresku. Smejala bi mi se citava klasa s faksa. Mora da je zbog temperature i ovog virusa sto me je omeo da funkcionisem.
bologna centrale
-
Warcraft dere! Nisi mastovit uopste. ![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
- B.Centrale
Tatanka wrote:Victoria
Hvala za preporuku, upravo sam odgledao i odusevljen sam! Definitivno jedno od najboljih ostvarenja nemacke kinematografije poslednjih godina, zapravo evropskog filma. Dijalozi, karakteri, spontanost u improvizovanju, skoro nisam imao priliku da pogledam film gde je sve odradjeno na tako sjajan nacin. U par navrata mi se utroba okrenula od nelagodnosti, kao da sam se zatekao na licu mesta. Retko kada se poistovecujem s izvesnim situacijama koje nalazim u filmovima jer uvek postoji ta velika doza prenaglasenosti u elementu kadra i samih karaktera, ali ovde to nikako nije slucaj, naprotiv. Fenomenalno!
bologna centrale