Клопа
-
Re: RE: Re: Клопа
brucelee wrote:jel bolje od Jankovica? Ajde iz Cacka si, pa taman uporedi Cacane
Ne jedem cesto pecenje van Cacka, ali ono sto sam probao je uglavnom ok, ali opet je to barem za klasu ispod onoga sto se prodaje u Cacku. Pecenjaru Jankovic vec nekoliko godina izbegavam posto sam jednom kod njih uzeo bas lose pecenje (jbg, mozda se tako zalomilo, ali mi Cacani smo malo razmazeni po pitanju pecenja - jedna greska i ispadas ). Mislim da neces pogresiti ako uzmes u Ani.
-
Re: Клопа
Није храна, али је пиће. Најбоље газирано македонско.
Куцао сам у гуглу, код нас једино има у Крушевцу да се купи. Укус је сличан гуарани, сок је стварно врхунски. Моје питање саборцима одавде је: Има ли некога ко иде у Македонију повремено, а да му је базна станица БГ, Ваљево, Аранђеловац, Младеновац, Панчево, да ми узме колико може флаша овог пићета, частићу и за трошкове транспорта?
Куцао сам у гуглу, код нас једино има у Крушевцу да се купи. Укус је сличан гуарани, сок је стварно врхунски. Моје питање саборцима одавде је: Има ли некога ко иде у Македонију повремено, а да му је базна станица БГ, Ваљево, Аранђеловац, Младеновац, Панчево, да ми узме колико може флаша овог пићета, частићу и за трошкове транспорта?
- јахач магле
Колега са посла је то својевремено куповао у неком селу код Панчева, мислим да је у Омољици.
...Сијају звезде као очи конобарице...
- lost&found
pertla wrote:gde su dobri burgeri u beogradu?
Burger House, Nikole Spasica (jedna od ulica koja sece Knez Mihajlovu, malo pre Kalemegdana)
- lost&found
pertla wrote:a intergalactic diner?
bili dobri prvih godinu - godinu ipo kad se otvorili, posle su se pokvarili po mom misljenju. Doduse, u odnosu na BH dajem im prednost za lokal i ambijent
- pustinjska lisica
Зашто би неко поред пљескавица и осталог српског роштиља јео бургере? То ми никако није јасно.
У реверу носим марамицу белу ја,
свака мене фрајла, свако ме девојче зна,
кад год ја сретнем лепе цурице целу им дадем,
а оне викну дај дуплирај душице.
марамица маркизет, мене воли цео свет
свака мене фрајла, свако ме девојче зна,
кад год ја сретнем лепе цурице целу им дадем,
а оне викну дај дуплирај душице.