Спортске вести и занимљивости

Разонода, спорт, музика, филмови, серије, занимљиви клипови...
Чомбе

Re: Спортске вести и занимљивости

Postby Чомбе » Thu Sep 22, 2016 12:53 am

Kibiców wrote:
Чомбе wrote:Каква све говна су играла и још увек играју овај је још и људина јебо му ти матер. :)

A zasto je on ljudina? Samo moze gori da bude od njih. Tu ne pricam o fudbalskim (ne)kvalitetima, nema to veze sa fudbalom. I njih boli tuki za reprezentaciju i fudbal i sve ostalo, to stoji. Ali Bojan je prodao veru za veceru sto se kaze. Sad kada je izduvao tamo daj, moze i Srbija. Pa u kilo govana bih se kladio da hipoteticki gledano moze da se posle nekog vremena opet menja nacionalni tim a da njemu dobro ide u nasem i da dobije poziv iz Spanije on bi otisao.
Ko ga jebe, ''ako ti je draze strano idi i ostani tamo''!

То људина је било фигуративно. И немој да се ложиш, није он ништа продао, рекао му тата играј за Шпанију боље је за каријеру. Исто као што му сад тата каже ајде за Србију боље је за каријеру Шпанци те неће звати.

И ова наша говна би исто играла за Шпанију да их неко хоће. Долазе да играју само зато што се преко репрезентације боље продају. А за Србију их заболе курац, манекени, говнари, шупци...

Ја се слажем да овај мали шупак не треба да игра, ал да је гори од ових није, а није ни да се он ту нешто питао ни тад ни сад. Него ето и ако га пусти уефа фифа мафија то ће бити зато што су пустили шиптаре да мењају и играју за косово.

Casual 1989

Postby Casual 1989 » Thu Sep 22, 2016 3:48 am

Терзићу докторе намести опет прелаз и 7 +, шта ти глупо???

друг члан

Postby друг члан » Thu Sep 22, 2016 9:51 am

Casual 1989 wrote:Терзићу докторе намести опет прелаз и 7 +, шта ти глупо???

Шта причаш ти? Немој да дође Вучић и одведе Лалатовића,после ђаво буде крив
Choose Life

1748

Postby 1748 » Thu Sep 22, 2016 11:08 am

:mrgreen:
Igrao sa drugom PES. Izgubio.
Dzojstik mu nije odgovarao.

Casual 1989

Postby Casual 1989 » Thu Sep 22, 2016 12:35 pm

друг члан wrote:
Casual 1989 wrote:Терзићу докторе намести опет прелаз и 7 +, шта ти глупо???

Шта причаш ти? Немој да дође Вучић и одведе Лалатовића,после ђаво буде крив

Ok.

autsajder

Postby autsajder » Thu Sep 22, 2016 1:59 pm

Barra Brava wrote:nisu ga spasili,odvela ga keva tamo. A cak i da jesu dzaba sve kad su sad instalirali vUCKa

Спас`ли га итекако. Ено га јачи но икад :mrgreen: Инсталирали Вучка :lol:

ultra mentalitet

Postby ultra mentalitet » Thu Sep 22, 2016 2:01 pm

Ajde vi firmasi da mi odgovorite, kakav je ovaj Poletanovic bio kad je igrao za Vosu?

Covek po utakmici ima 3 presecene poprecne lopte, bezbroj dodavanja u noge protivniku i bezbroj toliko glupih faulova da boli

1748

Postby 1748 » Thu Sep 22, 2016 2:15 pm

Bio kapiten. Iz Voše ode u Belgiju, i nazad u našu ligu. VIdi se koliko je napredovao čim se ovde vratio.

Šupčina.
Igrao sa drugom PES. Izgubio.
Dzojstik mu nije odgovarao.

Casual 1989

Postby Casual 1989 » Thu Sep 22, 2016 3:23 pm

Шта знам био је ок у Воши. Он и Радоја су држали везу, мада је Радоја доста бољи играч а и Сергеј је већ добијао шансу па се овај Полетановић мало и шлепао. Није човек могао да игра Белгијску лигу...
Ништа упоредите га са Радојом и Сергејом сад и све вам је јасно, суви просек.

niko

Postby niko » Thu Sep 22, 2016 3:30 pm

eno vam na "zanimljivim slikama....", u snimku koji je postavio Rodjaci, objasnjenje u vezi Poletanovica, kaze lepo gospodin Anus da covek sa takvim prezimenom ne moze da igra fudbal, kao sto neko ko se zove Dijego Maradona nije mogao da igra stoni tenis :mrgreen:

SickOfItAll

Postby SickOfItAll » Thu Sep 22, 2016 4:13 pm

+ Доналд - Халид Муслимовић, Хуго Вијери и Богославац

Rođaci

Postby Rođaci » Thu Sep 22, 2016 4:21 pm

meni je ovo jedan od najjačih momenata
Anđus nešto sere i onda ova razmena misli

https://streamable.com/oy78

Casual 1989

Re: Репрезентација Србије

Postby Casual 1989 » Thu Sep 22, 2016 5:21 pm

ФИФА рекла не Кркићу. Добро је.

Gomorrah

Postby Gomorrah » Thu Sep 22, 2016 5:28 pm

bez zezanja, mislim da je ovo neki oblik sizofrenije ili neke mentalne poremecenosti...teska budala ali teska...

Kibiców

Postby Kibiców » Thu Sep 22, 2016 6:19 pm

Чомбе wrote:То људина је било фигуративно. И немој да се ложиш, није он ништа продао, рекао му тата играј за Шпанију боље је за каријеру. Исто као што му сад тата каже ајде за Србију боље је за каријеру Шпанци те неће звати.

И ова наша говна би исто играла за Шпанију да их неко хоће. Долазе да играју само зато што се преко репрезентације боље продају. А за Србију их заболе курац, манекени, говнари, шупци...

Ја се слажем да овај мали шупак не треба да игра, ал да је гори од ових није, а није ни да се он ту нешто питао ни тад ни сад. Него ето и ако га пусти уефа фифа мафија то ће бити зато што су пустили шиптаре да мењају и играју за косово.

Ne gledamo to na isti nacin ocigledno. Mozda i ja to shvatam malo emotivnije, jbg sta cu. Sere mi se od tog Bojana od kada se pojavio. Necu da gresim dusu i kazem da mi je drago sto je propo ali nije daleko od istine. U svakom slucaju drago mi je sto ne moze. Jedino da ovi prekrse statut sto im ne bi bilo prvi put, jelte.
Nasi vikend splavari su tek tema za mazanje ali preskocio bih to sad.
SporCki pozdrav

Nexon

Postby Nexon » Thu Sep 22, 2016 8:38 pm

Чомбе

Postby Чомбе » Thu Sep 22, 2016 8:56 pm

Ето, шиптарија може овај мали не може. :) У међувремену је Антић дао неки интервју где каже разговарао с Кркићевим татом онда разговарао са Кркићевим татом сада... Дакле тата се пита.

1958

Postby 1958 » Sat Sep 24, 2016 12:20 pm

Ovi sto igraju u engleskoj moraju da igraju za reprezentaciju zbog radnih dozvola. Valjda treba 80% utakmica u poslednje 2 godine da se igra da bi se dobili papiri. A ostali igraju zato sto gledaju da se prodaju sto bolje i to je to.
Често одем до на село

1958

Postby 1958 » Sun Sep 25, 2016 12:07 pm

Neizlecivi wrote:
1958 wrote:udruzili se vecito treci i zika mustikla protiv crvene azdahe i tita :D

Jel mozes ti meni iskreno da priznas da mrzis Vosu zbog Casual-a i njegove teorije 3 za 3 sa Pazarom? :)

Ne mrzim ja vosu, generalno ne gotivim ni jedan drugi klub. Ali mi se kenja od likova poput njega, dok vojvodina igra u bgu on ovde palamudi o drugom klubu. Pa onda lupetanja 3 za 3 to je neslavno zavrsilo ( il su ovi iz uprave izvalili da kezual zna pa se povukli). A I sta moze da prica neko kome je bata crnogorac bio presjednik I jos ga gotivili. Eto.

Vise bi gotivio da dobije vojvodina ove kretene al mi je isti kurac ko god dobio ne obazirem se.
Често одем до на село

Casual 1989

Postby Casual 1989 » Sun Sep 25, 2016 1:01 pm

Кулирам те већ неких 3 месеца, индиректно ме спомињеш стално и стално коментаришеш моје уписе, али сада морам да одговорим јер си ме баш директно испрозивао.

Што се тиче 3 за 3, Рад и Пазар су играли тако од 2013 до 2016 године, нема ту шта ја да измишљам то се све провери, пенали, црвени, гурање пиштоља у уста играчу па је тражио помоћ од Поледице и плакао му, овај га пребацио у Пољску. Дакле играли су 3 за 3 можда више не играју али сачекајмо реванш јер 3 за 3 не значи да домаћин добија стално него да поделе бодове на равне части тако да је рано судити, толико о твом познавању тог израза. Ја на таквим утакмицама узимам паре. ево јуче сам забо прелаз из 1 у 2 Вареген-Мехелен, људи у последњих 5 текми 3 пута дошли из прелаза. Ако хоћеш окачићу тикет уплатио ми је друг у мом граду, ништа специјално добио сам 7500дин. Сви намештају, ево мени је сумњиво како смо ми изборили европу сада победивши Звезду и Чуку у Бг али јбг то су 2 текме али што се тиче Рада и Пазара ту су у питању 9 или 10 утакмица. Доказа немам, али разлога за основану сумњу имам !

Не идем на све утакмице, никад се нисам ни представљао као неко ко иде на све утакмице, ко је хулиган или неко из прве екипе. Радим, кад ми посао дозволи одем. Сада нисам у Србији па уопште не идем. Док рецимо ти се представљаш да идеш на све утакмице а знам проверено да не идеш, јер су ми рекли људи који иду на све утакмице Рада да ниси редован уопште. Али ја са тим немам проблем, нити ме занима ко са овог форума иде на утакмице а ко не иде све док се може са њим нормално комуницирати.

Да. Бата нам је био председник и нисам га волео, али сам рекао да је било неких ствари које сам ценио код њега као што је то да се не продају наши играчи Звезди и Партизану, то је најбоља одлука икада. После њега не знам који председник је пустио у пакет тренера, капитена и плус још наша 2 најбоља играча у Партизан, то много боли нас навијаче Војводине.

Ето одговорио сам ти на леп начин и без вређања. Од сада не постојиш за мене, чак ћу потражити ону опцију да не видим твоје уписе.

Return to “Само опуштено”