Почео Либертадорес!
Јуче заболи ја и брат целу ноћ, три утакмице за редом, јебено уживање!
Прво онај мени баш одвратни Сао Паоло против боливијског Стронгеста. Шта да кажем осим да је квота била 12 на Стронгест, ал буквално то није могло да се провали од почетка утакмице. Како су кренули да играју рекло би се да су они фаворити, а да се Сао Паоло само добро држи. Прво полувреме 0:0, имали по пар шанси и једни и други, а онда 61-ом, какву су акцију одрадили и завукли им голчину, то је било страшно! И добише их на крају, презадовољан сам био!
После су се Бразилци мало повадили Атлетико Минеирас добио перуански Мелгар, криво ми било јер повели Перуанци, али се скроз погубили после, а изједначујући гол је био прелеп. Коринтијанс добио чилеански Кобресал, у задњем минуту. Мало сам видео од те утакмице јер ми били симпатичнији Перуанци, али од онога што сам видео ми се чини да је Кобресал чак био и бољи. После је Толука повадила ситуацију и добила Гремио.
Једва чекам Аргентинци да крену, тад креће право лудило... И даље стојим при томе да је јебено уживање гледати јужноамерички фудбал, нема тактике, калкулисања, срања, сваког минута се нешто дешава. Да не причамо о њушкама од играча који би да имају фејсбук с правом могли да ставе да су завршили уличну школу, атмосфером на трибинама, искреним прославама голова. И нема оног кретенског европског фолирања, овде се стварно кида за сваку лопту и стварно свако може да победи (што би се рекло: сви знају да играју фудбал!
).