Вести
Re: Вести
Мало се овде мешају неке ствари. Ја сам увек био мишљења да ме не занима шта ко ради (осим, наравно, ако није неки убица, силоватељ или слично) уколико се тај неко понаша добро према мени. Исто важи и за трибину, како конкретну тако и за све српске трибине, односно српску навијачку сцену. Овај момак је неко за чије име знају скоро сви навијачи у Србији, који не боде за добар дан а прангија викендом, док група којој припада (и коју је добрим делом и створио оваквом каква је сада) у сасвим довољној мери поштује кодексе који иначе не постоје, али стално разглабамо о њима и како би требали да заживе у реалности. Ко га је упознао и лично (не мислим тако што су се гледали преко нишана), зна и какав је као човек. Оставите се прича како је он само дилер кокаина, јер прво, кокаин у Србији не купује заблудела омладина, већ они који имају кеша за то и добро знају шта раде. Друго (не могу да будем сигуран, али верујем да је тако), солидан део кинте коју је узимао ишао је на активности његове групе. Баталите приче о моралности ваљања гудре и због тога што свако од људи који учествују на форуму стоји на својој трибини поред некога ко је много гори (психопате са ножевима или пиштољима који се ван трибине баве ко зна чиме), али чије му присуство не смета, можда зато што су ти "његови" или једноставно не смеју да помену ништа из страха од последица.
vinjakboy wrote:Мало се овде мешају неке ствари. Ја сам увек био мишљења да ме не занима шта ко ради (осим, наравно, ако није неки убица, силоватељ или слично) уколико се тај неко понаша добро према мени. Исто важи и за трибину, како конкретну тако и за све српске трибине, односно српску навијачку сцену. Овај момак је неко за чије име знају скоро сви навијачи у Србији, који не боде за добар дан а прангија викендом, док група којој припада (и коју је добрим делом и створио оваквом каква је сада) у сасвим довољној мери поштује кодексе који иначе не постоје, али стално разглабамо о њима и како би требали да заживе у реалности. Ко га је упознао и лично (не мислим тако што су се гледали преко нишана), зна и какав је као човек. Оставите се прича како је он само дилер кокаина, јер прво, кокаин у Србији не купује заблудела омладина, већ они који имају кеша за то и добро знају шта раде. Друго (не могу да будем сигуран, али верујем да је тако), солидан део кинте коју је узимао ишао је на активности његове групе. Баталите приче о моралности ваљања гудре и због тога што свако од људи који учествују на форуму стоји на својој трибини поред некога ко је много гори (психопате са ножевима или пиштољима који се ван трибине баве ко зна чиме), али чије му присуство не смета, можда зато што су ти "његови" или једноставно не смеју да помену ништа из страха од последица.
- Лудак из луднице
Ovde da se progura taj rusko-poljski ( Ili koji vec ) fazon - ne ide. Kao sto nikad necemo prihvatiti te livada-trening-hemija gluposti isto tako ovde nikad nece zaziveti 'ubij svog lokalnog dilera' fazon . Tribina i krimi aktivnosti su uvek bili usko povezani, ne u smislu da su ljudi uvek zloupotrebljavali tribinu ili svoj uticaj na njoj, nego jednostavno zna se kakve ljude okuplja jedna prosecna srpska grupa - i kakvim su poslovima skloni. Protiv sam narkomanije , samim tim i dilera - ali sam svestan da je to postalo sastavni deo nase navijacke price , i ostace tako verovatno zauvek i treba se pomiriti sa tim. Onaj ko se zanosi drugim pricama je naivna debilcina, a oni koji pljuju i vredjaju ljude zbog prodaje iste te gudre su - ili neupuceni ili moroni koji veze sa tribinom nemaju
Panzram wrote:Kako Nexon diskredituje ljude?
Pa vrlo lako.
Evo primera gore, dakle napisao je da smo se upoznali (jesmo tamo 2006. npr) al' je naravno slagao da sam mu nudio da postane anarhista (čuj nudio), jer ajmo realno: dal' je uopšte moguće da ponudim bilo kome takvo nešto a još pritom baš njemu koji je još tada bio ekstremni desničar (Odred 18).
Al' nije fora u tome što je malo lagio, nego što je dao do znanja svim novim članovima da ja imam nekakve sumnjive veze sa anarhizmom, a svi znamo kako se na to gleda kod naših navijača.
Dakle anarhista = komunjara = LGBT = izdajnik srbstva = loš čovek = valja ga ignorisati i izbegavati na forumu i van njega.
Prosto ko pasulj, alal vera na tehnici.
Па имао сам косу и није било 2006. Разговор је био на Студентском тргу. И позивао си ме да дођем на ваше неке анархо трибине. Немој да се брукаш, па мене овде прозивају људи који су блиски тој причи где си ме уврстио.
Лудак из луднице wrote:Ovde da se progura taj rusko-poljski ( Ili koji vec ) fazon - ne ide. Kao sto nikad necemo prihvatiti te livada-trening-hemija gluposti isto tako ovde nikad nece zaziveti 'ubij svog lokalnog dilera' fazon . Tribina i krimi aktivnosti su uvek bili usko povezani, ne u smislu da su ljudi uvek zloupotrebljavali tribinu ili svoj uticaj na njoj, nego jednostavno zna se kakve ljude okuplja jedna prosecna srpska grupa - i kakvim su poslovima skloni. Protiv sam narkomanije , samim tim i dilera - ali sam svestan da je to postalo sastavni deo nase navijacke price , i ostace tako verovatno zauvek i treba se pomiriti sa tim. Onaj ko se zanosi drugim pricama je naivna debilcina, a oni koji pljuju i vredjaju ljude zbog prodaje iste te gudre su - ili neupuceni ili moroni koji veze sa tribinom nemaju
Наркоманија је најнижи слој криминала. Не требају ти нека велика муда да продајеш дрогу по улици зар не? Али ти требају муда да дајеш паре на камату, јел ме разумеш?
Ко се плаши сам у соби то је рђав знак, кога плаши помрачина или празан мрак...
O ljudima koji ne mogu da se brane (verbalno) ne treba ni pričati i diskutovati ovde. Kakav je momak, nemam pojma, nikad ga nisam upoznao, al manite se. Lik je pao za šta je pao i kraj. Dobar, momčina, ljudina - sve su to epiteti koji se uglavnom koriste unutar krugova u kojima se krećemo i u tom kontekstu, za ostali svet pitaj boga kakav je čovek. Eto za nekog van navijačke priče, i uopšte ulice, kažeš mu pao lik sa gudrom, našli mu na gajbi, on na osnovu toga steče mišljenje i to je to. Nekima je i neki političar, pandurčina dobar čovek ljudina, a nekome se takav najebao keve.
A Tezvi, verujem da imaš slobodnog vremena pa kada kuckaš voliš da širiš teme, ali to radiš jako neukusno i nekad ćeš možda i na nečiju štetu to uraditi.
I još jedna stvar - ti fazoni briga me šta radi privatno. Eto svaka čast tom momku i njegovoj grupi ako su oni to uspeli na neki pod uslovom rečeno normalan način da razdvoje, ali velikoj većini grupa, podgrupa je to došlo glave. I gde se tu podvlači crta oko tog privatnog zanimanja koje ne treba da ti smeta dok ste zajedno na tribini, stojiš na tribini koju si gradio sa mnogima, i ne treba da te se tiče što je neko ljiga političarska, ili rastura heroin, ili je neka pedofilčina, hoštapler, prevarant. Gde je tačno crta šta se sme od tih normalnim ljudima nenormalnih stvari raditi?
I svi znate da je otvoren forum i da ga svako novinarsko piskaralo verovatno rifrešuje više nego većina ovde, i vi se uhvatili tračarenja.
A Tezvi, verujem da imaš slobodnog vremena pa kada kuckaš voliš da širiš teme, ali to radiš jako neukusno i nekad ćeš možda i na nečiju štetu to uraditi.
I još jedna stvar - ti fazoni briga me šta radi privatno. Eto svaka čast tom momku i njegovoj grupi ako su oni to uspeli na neki pod uslovom rečeno normalan način da razdvoje, ali velikoj većini grupa, podgrupa je to došlo glave. I gde se tu podvlači crta oko tog privatnog zanimanja koje ne treba da ti smeta dok ste zajedno na tribini, stojiš na tribini koju si gradio sa mnogima, i ne treba da te se tiče što je neko ljiga političarska, ili rastura heroin, ili je neka pedofilčina, hoštapler, prevarant. Gde je tačno crta šta se sme od tih normalnim ljudima nenormalnih stvari raditi?
I svi znate da je otvoren forum i da ga svako novinarsko piskaralo verovatno rifrešuje više nego većina ovde, i vi se uhvatili tračarenja.
- Ultra Sarma
Na stranu sama prica, svako ima svoje misljenje, ali ono sto nikako ne ide je da na ovom navijackom forumu, bude pozdravljeno padanje bilo koga, bilo zasta, da se prica ovde o hapsenjima i zandarskim akcija kao necem pozitivnom. Nije prvi put uzdizanje zandara sto postaje cudno i zabrinjavajuce.
Комунисти бандо без морала
ви убисте Дражу ђенерала
ви убисте Дражу ђенерала
Nevezano za slucaj ovog momka.Nazalost kao sto neko rece u nekom od prethodnih postova mnoge ekipe su ogrezle u kriminalu i gledaju samo materijalnu korist da izvuku.Pa makar se medjusobno klali, ubijali i prelazili na suparnicku tribinu zarad interesa...
-
Одавно ово није навијачки форум ал' да се баш оволико ундара и дебила накотило, то је већ забрињавајуће. Јеботе, све и да није навијач, халуцинирати да навлачи српску нејач на кокс може да изјави или неки вршњак моје старамајке или неки чувар реда и закона довољно писмен, да користи рачунар.
Што се теме тиче, дал' је љавао ил није, нити знам нити ме интересује, не водим ја истрагу. Али човек не да је био навијач него је створио једну од најкомпактнијих мањих трибина. Поштовање за то!
Што се теме тиче, дал' је љавао ил није, нити знам нити ме интересује, не водим ја истрагу. Али човек не да је био навијач него је створио једну од најкомпактнијих мањих трибина. Поштовање за то!
Panzram wrote:Čitajući ovaj topik iznova nisam mogao da se otmem utisku da pojedini ljudi ovde pišu ko da su latentno na strani pubova ako i zaista nisu drotovi skriveni iza skroz anonimnih nickova. I aj' da sam samo ja imao taj utisak pa da ga i otpišem kao moj lični trip jer mi lepak spržio mozak, ali mi se javilo još tri čoveka koju su mi bukvalno isto to rekli. Prvi je Vitez, drugi TB a treći Grobar. Ja naravno i dalje ne želim da poverujem u taj scenario, ali kada vidim da se ovde pljuje na najgori mogući način po pravim navijačima a na drugu stranu veličaju nekakvi ljubitelji fudbala, semenkari, tatatatirci i ostali, ja ne mogu a da ne zaključim da tu zaista ima nečega. Čega bogavasubio?
Ste svesni bre vi uopšte gde se nalazite i šta pišete?
Чекај ако имам негативно мишљење о нарко дилерима, онда мора да си пандурчина, каква дебилна логика.
Па управо ти исти нарко дилери су врло често у дилу са органима реда, велики играчи на српском тржишту дилују уз амин полиције и државе.
Оно што је смешно јесте да навијачке групе у Србији се куну у српство, родољубље и патриотизам, а у својим редовима толеришу нарко дилере, који су један од многобројних канцера који изједају ову нацију.
З В Е З Д А Л Е !
Лудак из луднице wrote:Ovde da se progura taj rusko-poljski ( Ili koji vec ) fazon - ne ide. Kao sto nikad necemo prihvatiti te livada-trening-hemija gluposti isto tako ovde nikad nece zaziveti 'ubij svog lokalnog dilera' fazon . Tribina i krimi aktivnosti su uvek bili usko povezani, ne u smislu da su ljudi uvek zloupotrebljavali tribinu ili svoj uticaj na njoj, nego jednostavno zna se kakve ljude okuplja jedna prosecna srpska grupa - i kakvim su poslovima skloni. Protiv sam narkomanije , samim tim i dilera - ali sam svestan da je to postalo sastavni deo nase navijacke price , i ostace tako verovatno zauvek i treba se pomiriti sa tim. Onaj ko se zanosi drugim pricama je naivna debilcina, a oni koji pljuju i vredjaju ljude zbog prodaje iste te gudre su - ili neupuceni ili moroni koji veze sa tribinom nemaju
Јесте ми смо направили сами свој фазон. Ваљамо шиптарски доп и певамо Косово је Србија, позивамо се на веру и посећујемо манастире док се међусобно кољемо и упуцавамо. Јел има једна трибина у Србији да је имуна на ово?
Посебно су смешне ове констатације накотило се мурије и дебила на форуму... а чега се накотило на трибинама? Ко то може у Србији да ваља гудру годинама без да падне на робију бар једном од 50 пута колико је ухапшен уз кривичну ако не онај ко ради за државу и мурију?
Nexon wrote:Па имао сам косу и није било 2006. Разговор је био на Студентском тргу. И позивао си ме да дођем на ваше неке анархо трибине. Немој да се брукаш, па мене овде прозивају људи који су блиски тој причи где си ме уврстио.
OK, nisam ni ja oživeli kornjo-komunikator sad pa da se sećam svakog tačnog datuma, tako da ako nije bilo 2006. kako ti kažeš, moralo je biti ili 2005. ili 2007. mada i to me čudi jer ja u to doba ni sa jednom anarho grupom nisam bio u kontaktu, a o nekakvim tribinama da ne pričamo. I evo, nemam razloga da krijem, poslednji ozbiljan kontakt sa anarhistima sam imao 1998. u okviru grupe GLIB gde smo se već posle par meseci popičkali i raspali na bar 4 frakcije od kojih ja nisam bio deo niti jedne jer sam se bavio Vitezovima.
Dakle, sa sigurnošću mogu da tvrdim da te nisam zvao ni na kakvu anarho-tribinu jer takvih hepeninga tih godina jednostavno nije ni bilo u Beogradu. Znači, ako ti tvrdiš da sam te na nešto ipak tada zvao ja ti verujem, ali zaista nemam ideju na šta, jer ko što rekoh tih godina je sve otišlo u kurac i nije bilo nikakvih dešavanja, ma bre čak ni ovi ASI foliranti nisu bili osnovani a ne tamo neka ozbiljna grupa. I aj' sad, kako sam ja to tebi tada NUDIO da postaneš anarhista i kako se to uopšte radi? Dal' sam ti možda rek'o: Nexone brate aj' preseci, evo ja ti nudim da postaneš anarhista jako povoljno, ma bukvalno preko noći? Velika miNsterija jbga...
A što se tiče C-18, pa što se ko fol čudiš što te prozivaju ako si ih napustio i priklonio se Dverjanima? Nebo i zemlja pobogu. Inače, samo da znaš, živo me zanima dal' si već drug ćlan ili samo entuzijastični simpatizer, ali nažalost, poznavajući te, to nam nikada nećeš otkriti, zar ne?
Ovo neće na dobro da izađe...
bojan23 wrote:Чекај ако имам негативно мишљење о нарко дилерима, онда мора да си пандурчина, каква дебилна логика.
Auuu, pa mojne tako komšija, danas-sutra treba podojimo vops u jkra a moja logika ti debilna? Mislim, ne zameram ja tebi, daleko bilo, jer meni je komšiluk ipak daleko preči od ovih sitnih "navijačkih" podjebavanja. Jedino mi malo bedak jer imam i ja dušu...pa makar bila i uremljena kod Sotone jbga. Kontaš?
Ovo neće na dobro da izađe...
Ovdje ljudi nisu svjesni o cemu je rijec a odma o trovanju djece. Svi pametni svi posteni. Ti micara ako vec za lerdija mislis da nema muda uhvati jednog sitnog u kraju sto valja robu cisto da bi imao za svoje potrebe. Eto ti nemaju muda pa sa rijeci na dijela ocisti kraj za pocetak.isto tako predji na svercere automobila i razno razne robe sto ne placaju poreze pa nam skole i ulice izgledaju kao iz Bejtuta. Ne palamudite ko babe iz komsiluka. Ta roba, kolicina, i svasta nesto sto pise po portalima i raznim medijima nije namjenjena za srpsku djecu. Koja nema 50e koliko minimum kosta gram loseg kokaina. 90% nas sa foruma nema novac za takve rekreacije . Ima i tu patriotizma salji svabama nek se oni truju. Mogli ste to napisati. Al dzaba nije ovdje dosta ljudi ni na informativnom bilo pa da zna kako to funkcionise sa nasim postenim policajcima i njihovim krim sektorima. Siptarski heroin kao i uopsteno heroin je uvijek dolazio iz tih veza.
Inače nisam član TB foruma, a to naglašavam da pojedinci ne bi skontali da mi je ta grupa bliska pa da iz tog razloga forsiram ovu priču. Naprotiv, ne volim ih al' nikako, jer smo oduvek imali HC sukob sa njima, i nisam dobar niti s jednim Zemuncem osim sa gorepomenutim.
kako tebra nisi kad si pisao tamo
Често одем до на село
Serbon мићо мој ја не желим никоме да судим нити да будем цвјећка, ја разумем све што си рекао и дај боже да је тако. Али ви мало старији без обзира на све треба млађима ударити иза ушију и рећи им ипак то да не раде али опет га разумети.
Ко се плаши сам у соби то је рђав знак, кога плаши помрачина или празан мрак...