Вести

Разонода, спорт, музика, филмови, серије, занимљиви клипови...
Panzram

Re: Вести

Postby Panzram » Tue Sep 13, 2016 7:51 pm

Mada ko zna šta se zapravo ovde dešava, jer ipak je TB forum jedini konkurentski forum ovome, a i bogme znam da je bilo nekih sitnih čarki pa čak i javnih prozivki između vas, pa tako mogu samo da naslutim da je svo ovo bahato pljuvanje po Jevti možda zapravo samo tihi udar na TB forum i likovanje jer će grupa potencijalno oslabiti sa gubitkom glavnog ideologa i organizatora.

Inače nisam član TB foruma, a to naglašavam da pojedinci ne bi skontali da mi je ta grupa bliska pa da iz tog razloga forsiram ovu priču. Naprotiv, ne volim ih al' nikako, jer smo oduvek imali HC sukob sa njima, i nisam dobar niti s jednim Zemuncem osim sa gorepomenutim.

Dakle samo udri po TB ako je ovo gore razlog, ionako im forum krcat ciganima. :lol:
Ovo neće na dobro da izađe...

Panzram

Postby Panzram » Tue Sep 13, 2016 7:55 pm

@zanemareni - Kakav bre ofsajd? Misliš opsajd :?: :!:

P.S. Ne navijam za Partizan, okle ti to? Ja sam bre ovde samo zbog nasilja...

Bolesni^od^ljubavi

Postby Bolesni^od^ljubavi » Tue Sep 13, 2016 8:25 pm

Micara ne znam da li si monah ali nekako u svakom tvom postu se pominje Bog a ako se ne varam ti si prvi gulio nesto zbog budalastina koje su suprotno od onoga sto se propoveda u bibliji.
Zanemarujem taktiku ne znam coveka i ne znam da li je sirio gudru po tribini, niti hocu da ulazim u to. Ja sam se nadovezao samo na stvari koje ste pisali o navijacima i gudri.

Занемарујем тактику

Postby Занемарујем тактику » Tue Sep 13, 2016 8:28 pm

Panzram wrote:@zanemareni - Kakav bre ofsajd? Misliš opsajd :?: :!:

P.S. Ne navijam za Partizan, okle ti to? Ja sam bre ovde samo zbog nasilja...

Опцајд.

Па видим качиш ствари везане за Партизан на твом блогу.

@ Bolesni^od^ljubav
Не знам ни ја човека, и нисам говорио конкретно о овом лику, него о глобалном проблему. Оваквих ликова има буквално на свакој трибини. А конкретно сам се укључио у расправу јер је Тезви помињао неку ''навијачку сцену'', ''најмодернију малу групу''(као да је у питању неки ауто, мини морис, модеран мали, лако се може паркиарти свуда).
...Гладан и крвав је народ мој.
А сјајна прошлост је лаж.

Bolesni^od^ljubavi

Postby Bolesni^od^ljubavi » Tue Sep 13, 2016 8:37 pm

Realno najlepse im tribina izgleda od svih manjih grupa, pa je to mozda mislio pod moderni. :mrgreen:
A slazem se da nam je scena u debelom kurcu, svaka grupa ima bar duplo manju brojnost nego u odnosu na pre 5 godina, cak su i cigani utanjili a o nama i da ne pricam, mi smo 5 puta u vecem kurcu nego ostali.

rakija_crew

Postby rakija_crew » Tue Sep 13, 2016 8:55 pm

Sta se iscudjavate ko sa kruske da ste pali? Tribina i ulica su oduvek bile usko povezane i uvek je bilo likova s one strane zakona u svakoj grupi i grupici, i to nismo mi izmisli tako je u celom svetu. Inace, sramota de se bilo sta lose pise o decku koji je pao jer verujem da svi makar iz prica ako ne licno su culi i znaju da je navijac u svakom smislu te reci i koliko je doprineo svojoj tribini i pokretu uopste, a sta je radio privatno, ako se naravno to dokaze, odgovarace ali ne treba mi time da se bavimo ovde jer je ovo forum blejaca i ponekog navijaca a ne pandura i tuzilaca.

bojan23

Postby bojan23 » Tue Sep 13, 2016 9:01 pm

Dileri droge na zasluzuju postovanje, respekt za navijace koji su deo radnicke klase, koji zadnji dinar od svojih bednih plata izdvajaju da bi pratili svoj klub kod kuće i na strani.
З В Е З Д А Л Е !

Panzram

Postby Panzram » Tue Sep 13, 2016 9:23 pm

Čitajući ovaj topik iznova nisam mogao da se otmem utisku da pojedini ljudi ovde pišu ko da su latentno na strani pubova ako i zaista nisu drotovi skriveni iza skroz anonimnih nickova. I aj' da sam samo ja imao taj utisak pa da ga i otpišem kao moj lični trip jer mi lepak spržio mozak, ali mi se javilo još tri čoveka koju su mi bukvalno isto to rekli. Prvi je Vitez, drugi TB a treći Grobar. Ja naravno i dalje ne želim da poverujem u taj scenario, ali kada vidim da se ovde pljuje na najgori mogući način po pravim navijačima a na drugu stranu veličaju nekakvi ljubitelji fudbala, semenkari, tatatatirci i ostali, ja ne mogu a da ne zaključim da tu zaista ima nečega. Čega bogavasubio?

Ste svesni bre vi uopšte gde se nalazite i šta pišete?

Nexon

Postby Nexon » Tue Sep 13, 2016 9:33 pm

Престани да користиш имена, презимена, надимке људи ако се већ позиваш на мурију. Лично сам упознао дотичног, нисмо били присни или било шта, само сам га упознао. Као што сам и тебе упознао, као и неке људе са којима си ишао на утакмице, тако дај се мало контролиши.

Иначе, ја јесам ишао на уткамице, пре свега, због фудбала, иако доста људи око мене није била ту због фудбала као основног разлога. Зато су мени Енглези били тата-мате, они чак и када иду да одраде нешто иду и због фудбала и љубави према клубу.

Panzram

Postby Panzram » Tue Sep 13, 2016 9:35 pm

Ti će mi kažeš šta ću radim?
Odbi, reko sam ti da mi se ne obraćaš.

Bolesni^od^ljubavi

Postby Bolesni^od^ljubavi » Tue Sep 13, 2016 9:37 pm

I sto kaze Rakije nije jos ni dobio presudu a vec su osuli paljbu po njemu. Ovako je bilo u za slucaj Taton, cela javnost osula po nama a da nisu ni znali o cemu se radi. Epilog gomila ljudi nepravedno robija.

Nexon

Postby Nexon » Tue Sep 13, 2016 9:40 pm

Panzram wrote:Ti će mi kažeš šta ću radim?
Odbi, reko sam ti da mi se ne obraćaš.

Опасно, сав сам се пресекао као и онда када сам те упознавао а ти ми нудио да постанем анархиста. Узгред, ја сам био једини који те је испоштовао јер си свима осталима служио за спрдњу.

Лепо ти кажем, немој користити имена/презимена/надимке људи по форуму.

Panzram

Postby Panzram » Tue Sep 13, 2016 9:48 pm

Diskreditacija, omiljena Nexicina zanimacija.
Al' neš me naterati da ti odgovaram na pitanja pa da si još tolki.
Ende das ende.

Nexon

Postby Nexon » Tue Sep 13, 2016 9:57 pm

То ми уопште није била намера. Лепо сам те замолио да не пишеш одређене личне податке људи по форуму, па си ти скочио, као што си увек и радио иако никада ниси схватао да сам ти ја један од ретких који те уважава. Потпуно се не слажем са твојим ставовима, али ми то никада није представљало проблем да комуницирам са тобом, па да се чак и упознамо. Али то је нека друга тема.

Panzram

Postby Panzram » Tue Sep 13, 2016 10:00 pm

More oćeš li me se okanuti čoveče?
Daj za promenu neki tekst o Dverima, jbga zaista nisi dugo. Nekako mi prazan forum bez Dveri jbga.

Nexon

Postby Nexon » Tue Sep 13, 2016 10:08 pm

Надам се да ће ти се допасти

Предлоге Двери за мигрантску кризу нема ко да чује

Српски покрет Двери већ више од годину дана упозорава политички врх Србије да је приступ мигрантској кризи погрешан и да је угрожена безбедност грађана Србије, а последњи случај насиља над српским грађанима од стране миграната, који се десио у Шиду, поткрепљује наше стрепње и упозорења.

Подсетићемо јавност на само пар случајева у којима је угрожена безбедност грађана Србије у протеклом периоду.

Имали смо случај у центру Београда, када је једна жена нападнута и отет јој је телефон, а нападач је потом ранио полицајца који је покушао да помогне нападнутој жени.

Затим случај у Суботици, када су два рођена брата помагала мигрантима да пронађу преноћиште, нападнути су и добили су озбиљне посекотине на глави.

И последњи случај, пре пар дана у Шиду, када је 35-годишњи мигрант, након краћег сукоба, ножем нанео тешку телесну повреду, опасну по живот 27-годишњем младићу из околине Шида.

Председник Српског покрета Двери, Бошко Обрадовић, на заседању Скупштинског одбора, поново је упозорио да ће Србија, ако политика према мигрантима остане либерална, постати епицентар мигрантске кризе и да ће безбедност грађана бити и више него угрожена. Суочио је Скупштински одбор са постојањем нове политичке опције у новом сазиву Скупштини Србије, која на мигрантску кризу гледа потпуно другачије. Нагласио је у обраћању, да је Србија једина земља, која има либералан приступ мигрантској кризи и да ће нас то коштати у сваком смислу, а посебно безбедносном.

Пошто је ово политичка одлука врха државе, да се мигрансткој кризи приступи либерално, Обрадовић је најавио у име свих грађана који су гласали за Двери, да ће се залагати на свим нивоима парламентарног живота и рада за рестриктиван приступ према мигрантској кризи. А то конкретно значи да Србија није крива за мигрантску кризу и да то питање мора да реши онај ко је ту кризу и изазвао и да се морају увести квоте и ограничити број миграната који улазе и пролазе кроз нашу земљу.

И као најважније истакао је да су Срби највећи избеглички народ на Балкану који разуме проблеме са којима се суочавају мигранти, али да је безбедност грађана Србије на првом месту и задатак број један за све државне институције.

Након овог излагања, председник Двери је био прекинут од стране председника Скупштинског одбора, јер се другачије мишљење од мишљења владајуће већине није смело чути. Међутим, грађани Србије, сада ипак имају прилику да чују другачије мишљење и предлоге решења проблема у вези са мигрантима, али и свих других бројних проблема који се тичу живота грађане Србије.

Грађанима Србије нико не сме да угрожава безбедност, коју им ова власт одузима, односећи се либерално према мигрансткој кризи.

По ко зна који пут у последњих годину дана позивамо премијера Вучића, да напокон јавно призна да је његова политика према мигрантима била погрешна и да под хитно уведе строге и ригорозне мере за улазак и кретање миграната кроз Србију. Питамо га шта још треба да се деси да би схватио да је безбедност грађана најважнија? Зар чека да се уведе полицијски час због слободног и неконтролисаног кретања миграната?

Чомбе

Postby Чомбе » Tue Sep 13, 2016 10:13 pm

Код нас је одавно све отишло у курац тако да уопште више и не чуди да неко ко ваља шиптарску гудру истовремено носи истетовиран крст или свеца, док пева Косово је Србија и убиј закољи да шиптар не постоји. Нема то везе ни са трибинама ни са момком кога помињете, новинари и онако пишу свакојаке глупости ми то најбоље знамо. То има везе са стањем свести генерално. Занемариш певање и остају ти дилери који немају везе са трибинама. Славе славу, носе тетоваже светаца, на ретровизору виси крст, а у гепеку шиптарски доп.

Било је гудре на трибинама увек и увек ће је и бити, нажалост. Али то не значи да ако се не гудраш ниси навијач и да си залутао. :)

suburban rebel

Postby suburban rebel » Tue Sep 13, 2016 10:14 pm

Strasno, skoro milion migranata je proslo kroz Srbiju, a koliko su zle i opasne te izbeglice govore ova TRI gnusna zlocina.

Panzram

Postby Panzram » Tue Sep 13, 2016 10:15 pm

Kako Nexon diskredituje ljude?

Pa vrlo lako.

Evo primera gore, dakle napisao je da smo se upoznali (jesmo tamo 2006. npr) al' je naravno slagao da sam mu nudio da postane anarhista (čuj nudio), jer ajmo realno: dal' je uopšte moguće da ponudim bilo kome takvo nešto a još pritom baš njemu koji je još tada bio ekstremni desničar (Odred 18).

Al' nije fora u tome što je malo lagio, nego što je dao do znanja svim novim članovima da ja imam nekakve sumnjive veze sa anarhizmom, a svi znamo kako se na to gleda kod naših navijača.

Dakle anarhista = komunjara = LGBT = izdajnik srbstva = loš čovek = valja ga ignorisati i izbegavati na forumu i van njega.

Prosto ko pasulj, alal vera na tehnici.

djani versace

Postby djani versace » Tue Sep 13, 2016 10:16 pm

iskreno,ovo jeste topic vesti,ali mislim da bi trebalo zabraniti kacenje saopstenja,promovisanja bilo koje politicke partije,nebitno dal je dss,dveri ili partija penzionera.
sto se ove sveze teme tice,kriminala je uvek bilo na tribinama,jer je tribina u neku ruku slika drustva,ali je kod nas na tribinama,previse kriminala,i on je uzeo primat tom navijackom pokretu. drugim recima,ljude je prestala da veze tribina i druzenje,vec posao.

Return to “Само опуштено”