Вести
Re: Вести
powerslave wrote:Nije da nesto opravdavam dilere, pogotovu belog/zutog/spida/exera, ali deca zovu lerdija, ne juri on njih, zar ne?
Osim ako ne verujes u babske price da diler navlaci decu, daje im besplatno u pocetku, sipa im drogu u pice i ostale prica baba i deda![]()
A sto se tice usvajanja deca od strane pedera? Nisam roditelj i ne razumem se bas preterano u psihologiju dece. Ozbiljno pitam jel za decu bolje da rastu sa dva oca ili dve majke ili da rastu u sirotistu?

Ко се плаши сам у соби то је рђав знак, кога плаши помрачина или празан мрак...
-
Чомбе wrote:И неће се у скорије време ништа променити јер клинци који долазе ни једног тренутка не осећају припадност клубу већ искључиво групи. Нико не зна ни основна правила фудбала, а тек да наброје играче ''свог'' клуба...
upravu si,mada po meni i ne treba mozda da znaju da nabrajaju igrace kluba,nas fudbal je na toliko niskim granama i toliko je prljav da igraci nisu zasluzili neku preveliku paznju i postovanje.. ima ih i korektnih,ali su oni vrlo kratkog veka,neko npr kao toti,ili maldini se nikad nece desiti u srpskom fudbalu i zato npr ja licno ne volim i ne pratim igraca pojedinca ali volim i postujem taj dres koji on nosi,i moj klub za koji igra. ljudi kod nas generalno ne dolaze da bi gledali samo fudbal,na te tribine se islo da bi ti se desilo nesto lepo na kraju nedelju,kad su te vec svi stigli od ponedeljka zajebavati na skoli/faxu,kuci,poslu itd... pogledajte samo derbi,koliko tu dodje stranaca i novinara i sta ti ja znam koga sve ne,samo da bi osetili tu atmosferu koja vlada,a na fudbal niko ne obraca paznju.
powerslave wrote:Nije da nesto opravdavam dilere, pogotovu belog/zutog/spida/exera, ali deca zovu lerdija, ne juri on njih, zar ne?
Osim ako ne verujes u babske price da diler navlaci decu, daje im besplatno u pocetku, sipa im drogu u pice i ostale prica baba i deda![]()
A sto se tice usvajanja deca od strane pedera? Nisam roditelj i ne razumem se bas preterano u psihologiju dece. Ozbiljno pitam jel za decu bolje da rastu sa dva oca ili dve majke ili da rastu u sirotistu?
Је л боља сида или рак? Ниједна поменута опција није добра за развој деце.
Они зову дилера јер могу да га зову, постоји разгранато тржиште. Клинац ионако жели увек нешто ново да проба јер је недорастао, и често је навучен од окружења.
?
И да ти додам рекао си да ниси родитељ, надам се да ћеш једног дана постати, па ћу те питати како ћеш реаговати према дилеру који продаје дјеци то што продаје, а знаш добро шта значи "лер" и оно "ајде ово ти је за почетак гратис од мене." или "даћеш ти паре за 5-6 дана добар си ти момак знам ја тебе ево ти..."
-
citajuci ovaj tvoj post micara,vidim da i nemas bas neki kontakt sa ulicom i ljudima na njoj 

-
U pravu si Nexone, nijedna opcija nije dobra za razvoj dece. Ne bih mogao ni da kazem koja je opcija MANJE losa za neku decu. Ako sa jedne strane neka deca zive u sirotistu tj u domu ako je ovo ruzan izraz, a sa druge strane bi postojala mogucnost da pederi usvajaju takvu decu.
Micara, lepo ti kaze decko, to se NE DESAVA, osim u pricama baba i deda.
Micara, lepo ti kaze decko, to se NE DESAVA, osim u pricama baba i deda.

deca su deca, naravno da je kriv onaj sto nije mogo da odoli pa je pokleko iskusenju, nisu svi pali kao klinci, sta vise mislim da je najveci deo njih to probao kad su bili tu negde oko punoletstva, srednja skola, zurke kur.i palci znaci vec osoba od nekih 18, 19 godina da kazemo nisi bas neki balavac, mada to je vazilo za ranije, sad deca vec u osnovnoj skoli dolaze u kontakt sa drogom (ja sam prvi put vutru video u 7 kod drugova iz razreda)
no za dilere opravdanja nema, za to bi mozda i najsladje uveo smrtnu kaznu pogotovo za velike klipane koji su vec zagazili u tridesete, pa covece nisi neki klinac pa se utipovo o prici pare ono ovo tako sto ces da dajes to djubre da se ljudi truju... i jos nesto mi nije jasno, kako nisu svesni da ce pasti pre il kasnije, pa covece u ovoj banana drzavi sve se zna, pa danas je ne moguce baviti se kriminalom na bilo kom nivou a da te drzava ne provali, sad pitanje je ko ti stiti ledja koliko dajes al i nad kraljem ima kralj, pa otkuca ce te taj od koga nabavljas jer policija mora nesto da radi...
ovo za decu ne znam sta bi ti reko, tu je kljucno pitanje da li se covek radja kao homo il moze da postane tokom zivota, tu ima vise teorija a ni medicina nije bas najjasnija... mada izgurace oni svoje, dobice i brak i decu i sve sto treba, a pocelo je sa paradom...
04 X 1945
-
Bila je na starom forumu rasprava oko legalizacije marihuane. Ostro podeljeni stavovi, fifti fifti.
Negde od 15-25 je verovatno starosna struktura vecine duvaca. Nas bi konkretno trebalo da zanima uzrast 15-18. Kad je covek punoletan niko nista ne moze da mu brani da radi, i ako je svakako zivotno nezreo sa 18 19 20.
Moje licno misljenje je da ne treba tu nesto dramatizovati previse ako klinci tu i tamo dunu ponekad, nije to tolikoo bas strasno i opasno
Sta cale sad da radi klincu ako ga uhvati? Da ga tuce kajsem dan i noc? Svi znaju da je to najjeftinija "droga" . Zato treba klinca tuci ako krene da cesce konzumira sva sinteticka sranja i svakojake hemije.
Najveca zabluda je da se od vutre krece, da ces da se navuces na heroin i da ces da umres
Ja imam 25 godina, iz celog okruzenja sto iz srednje, sto sa faxa neko je duvao, neko nije, neko vise, neko manje, APSOLUTNO niko se nije navukao na neke teze droge (heroin), niko nije ni probao.
Negde od 15-25 je verovatno starosna struktura vecine duvaca. Nas bi konkretno trebalo da zanima uzrast 15-18. Kad je covek punoletan niko nista ne moze da mu brani da radi, i ako je svakako zivotno nezreo sa 18 19 20.
Moje licno misljenje je da ne treba tu nesto dramatizovati previse ako klinci tu i tamo dunu ponekad, nije to tolikoo bas strasno i opasno

Najveca zabluda je da se od vutre krece, da ces da se navuces na heroin i da ces da umres

Ja imam 25 godina, iz celog okruzenja sto iz srednje, sto sa faxa neko je duvao, neko nije, neko vise, neko manje, APSOLUTNO niko se nije navukao na neke teze droge (heroin), niko nije ni probao.
powerslave wrote:Bila je na starom forumu rasprava oko legalizacije marihuane. Ostro podeljeni stavovi, fifti fifti.
Moje licno misljenje je da ne treba tu nesto dramatizovati previse ako klinci tu i tamu dune ponekad, nije to tolikoo bas strasno i opasnoSta cale sad da radi klincu ako ga uhvati? Da ga tuce kajsem dan i noc? Svi znaju da je to najjeftinija "droga" . Zato treba klinca tuci ako krene da cesce konzumira sva sinteticka sranja i svakojake hemije.
Najveca zabluda je da se od vutre krece, da ces da se navuces na heroin i da ces da umres![]()
Тачно је да ако узмеш канабис не значи да ће одмах кренути на хероин али је и тачно да је огромна већина дошла до хероина почевши са канабисом.
Амстердам је почео да гаси кофи шопове близу школа
И то није само проблем канабиса већ и онога што га прати, са свим оним Суринамцима около.
DutchAmsterdam.com — The city of Amsterdam is phasing out 31 of its 198 cannabis cafes, or ‘coffeeshops’1, because they are located too close to high schools.
И то није само проблем канабиса већ и онога што га прати, са свим оним Суринамцима около.
Šta se bre ovo desilo sa ovim forumom?
Ima li ovde iko stariji od 30 godina ili ste svi multi-talentovani klinci zadojeni bajkama sa svojih tribina o tome kako je samo vaša grupa ispravna (samo vaši ne bodu) dok tamo neke zle vođe diluju gudru sitnoj dečici?
Dal' je realno da se neko od 20+ ovde najopuštenije usudi da kaže za jednog od najvećih ultrasa srpske navijačke scene da je bolesnik, klipan, da je zloupotrebljavao tribinu zarad profita, da ga treba jebati, pa bi ga još pride povrh svega neki osudili i na smrtnu kaznu samo kad bi im se ukazala prilika?
Ja sad zaista nisam siguran, ali da li mi govorimo o istom čoveku, da niste nešto pomešali u tim svojim prepametnim glavicama? Znači, samo jednom ću reći:
Ovaj momak NIKAD nije mešao svoju tribinu i posao kojim se navodno privatno bavi, dakle to odgovorno tvrdim a vi možete da mi verujete a i ne morate da mi verujete, jer da znate makar i par detalja o dotičnom skontali bi o kakvom tipu ličnosti se radi, o kakvom navijaču, o kakvom čoveku na prvom mestu, dakle ljudini, te onda ne bi lupetali ovako bezveze populistički.
A to što neki vaši krimosi sa tribina možda valjaju po stadionima to je problem isključivo vaše grupe te stoga mojne da projektujete svoje tripove na ovog skroz ispravnog dečka. Hvala.

Ima li ovde iko stariji od 30 godina ili ste svi multi-talentovani klinci zadojeni bajkama sa svojih tribina o tome kako je samo vaša grupa ispravna (samo vaši ne bodu) dok tamo neke zle vođe diluju gudru sitnoj dečici?
Dal' je realno da se neko od 20+ ovde najopuštenije usudi da kaže za jednog od najvećih ultrasa srpske navijačke scene da je bolesnik, klipan, da je zloupotrebljavao tribinu zarad profita, da ga treba jebati, pa bi ga još pride povrh svega neki osudili i na smrtnu kaznu samo kad bi im se ukazala prilika?
Ja sad zaista nisam siguran, ali da li mi govorimo o istom čoveku, da niste nešto pomešali u tim svojim prepametnim glavicama? Znači, samo jednom ću reći:
Ovaj momak NIKAD nije mešao svoju tribinu i posao kojim se navodno privatno bavi, dakle to odgovorno tvrdim a vi možete da mi verujete a i ne morate da mi verujete, jer da znate makar i par detalja o dotičnom skontali bi o kakvom tipu ličnosti se radi, o kakvom navijaču, o kakvom čoveku na prvom mestu, dakle ljudini, te onda ne bi lupetali ovako bezveze populistički.
A to što neki vaši krimosi sa tribina možda valjaju po stadionima to je problem isključivo vaše grupe te stoga mojne da projektujete svoje tripove na ovog skroz ispravnog dečka. Hvala.
Ovo neće na dobro da izađe...
-
Panzram wrote:Šta se bre ovo desilo sa ovim forumom?![]()
Ево ја сам старији од 30 и не кажем да је болесник ни ништа слично али исто тако ми смета тај култ личности који је сада популаран међу ултрасима.Величање разних Богданова,Кимија и осталих..Ако то раде људи од 30+ онда ни не чуди што су нам клинци у каналу и што су им свима узори Кристијани,Легије,Аркани односно Цеце,Јеце и Секе
Ej zamisli, "zloupotrebljavao tribinu radi profita"? Pa brate momak je napravio jednu od najmodernijih manjih grupa ne u Srbiji nego na čitavom Balkanu, znači ekipu koja ima 30-40 ljudi za peglu u koje god oćeš vreme, a da ne pominjem kolko su moderni i prate trendove. Ako se neko u Srbiji žrtvovao za svoju grupu to je upravo on a vi ovako?!
P.S. Ma daj, kakav crni kult ličnosti, ovo je prvi put da sam napisao par rečenica o liku, a reagovao sam ovako isključivo jer ga lično znam, i to ne zato što je neka mnogo opaka faca pa sam ga jurio, nego sam ga upoznao skroz slučajno, sticajem jako sjebanih okolnosti.
P.S. Ma daj, kakav crni kult ličnosti, ovo je prvi put da sam napisao par rečenica o liku, a reagovao sam ovako isključivo jer ga lično znam, i to ne zato što je neka mnogo opaka faca pa sam ga jurio, nego sam ga upoznao skroz slučajno, sticajem jako sjebanih okolnosti.
-
Ne mogu Pandzo oni to da razumeju, dzaba objasnjavas!
- Занемарујем тактику
Panzram wrote:jednog od najvećih ultrasa srpske navijačke scene
Где се то мери? Која је мерна јединица? Јел се издају неке потврде? Сертификати?
Бара брава је апсолутно у праву, клинци знају ко се пење на шипку, ко је кога претукао, чија се застава где качи, знају све о ''легендама'' трибине а ништа о легендама клуба.
Што рекоше требињски Гробари:''Кења ми се од ријечи ултра''!
...Гладан и крвав је народ мој.
А сјајна прошлост је лаж.
Ne vredi, u pravu si andro šaner, ja sam budala što se uopšte i cimam. Ovaj gore mi se trudi da bude ko fol duhovit, ovi drugi kenjaju na 108 strana o tome kako je bitniji klub od grupe, kako je fudbal dojaja, klub svetinja, a igrači vazda ostavljaju srce na terenu. Ne znam kako je sad al' mi smo takve nekad nazivali simpatizerima i dizačima koreografija, i tačno se znala granica ko su tu bili huligani i ko je imao kakvu ulogu na tribini. Danas to izgleda nije više tako, danas ih se skupi i po par hiljada pa valjda tripuju da su svi navijači ako se pojave onako u masi sa balonima i raznim kurtonima. Al' najjači su mi ovi što propagiraju zdrav život i pozitivan stav, pa onda new age tripove i razna čuda. Zamisli taj rad da je neko gurao 90-ih ili početkom 2000-tih pa tačno bi ga gledali ko totalnog debila i nerda, iz fazona: Jes to zaluto care, matere ti? 

-
Vi kao da ste pali sa marsa. Ja sto sam upoznao od ekipa, vecina u najmanju ruku duva. Tako da ovde ljudi ili su simpatizeri ili uopste ne idu na navijacke tribine. Necu da ulazim u to da li je ispravno, ali je jednostavno tako. I nikad mi nece biti jasno kako neko tribine povezuju sa Bogom, ljudi sa tribina otvaraju neprestano jedni drugima glave stanglama i ostalim glupostima, gudraju se, piju, prave sranja i kakve to veze ima sa Bogom?
Bolesni^od^ljubavi wrote:Vi kao da ste pali sa marsa. Ja sto sam upoznao od ekipa, vecina u najmanju ruku duva. Tako da ovde ljudi ili su simpatizeri ili uopste ne idu na navijacke tribine. Necu da ulazim u to da li je ispravno, ali je jednostavno tako. I nikad mi nece biti jasno kako neko tribine povezuju sa Bogom, ljudi sa tribina otvaraju neprestano jedni drugima glave stanglama i ostalim glupostima, gudraju se, piju, prave sranja i kakve to veze ima sa Bogom?
Ако верујем у Бога не значи да сам монах или да треба то да будем....
- Занемарујем тактику
Bolesni^od^ljubavi wrote:Vi kao da ste pali sa marsa. Ja sto sam upoznao od ekipa, vecina u najmanju ruku duva. Tako da ovde ljudi ili su simpatizeri ili uopste ne idu na navijacke tribine. Necu da ulazim u to da li je ispravno, ali je jednostavno tako. I nikad mi nece biti jasno kako neko tribine povezuju sa Bogom, ljudi sa tribina otvaraju neprestano jedni drugima glave stanglama i ostalim glupostima, gudraju se, piju, prave sranja i kakve to veze ima sa Bogom?
Ма није проблем у томе што неко дува, доста мојих другара са трибине дува, неки нису гадљиви ни на теже дроге. Проблем је у томе што се неки људи из криминалних кругова, који трибину користе за разрађивање послова, идеализују због извесних ''заслуга'' за трибину и српску навијачку сцену(еј сцену, као позориште).
А ти Тезви јеси залутао, баш зато што је ово навијачки форум. На претпрошлом форуму си писао да си са Витезовима кренуо јер Аркан плаћа вињак и лепак за дување, а да те фудбал никад није ни занимао. Сад изгледа навијаш за Партизан, а не верујем да би могао да објасниш шта је офсајд. Ако су такви као ти навијачи, онда сам ја симпатизер са поносом.
...Гладан и крвав је народ мој.