Занимљиве слике и клипови
Re: Занимљиве слике и клипови
Pewdiepie, канал на ЈуТјубу који зарађује преко 12 милиона долара годишње. Претпостављају да ако овако настави, да ће за пар година зарађивати преко 20 милиона, и то већином од спонзора.
http://www.marketarija.rs/ovaj-momak-zaraduje-vise-od-12-miliona-dolara-godisnje-preko-jutjuba/
http://www.marketarija.rs/ovaj-momak-zaraduje-vise-od-12-miliona-dolara-godisnje-preko-jutjuba/
-
SAO_Zeljin
lebe mekani 47 milki prijava 13 milijardi pregleda
- Bruno Sulak
3.000 video klipova lebe mekani.
Od tih poznatijih jutjubera dobar je onaj Ray William Johnson, 10 miliona prijava na 800 video klipova.
Ja sam se pre jedno 5 godina bas nalozio na te jutjub kanale, postavljao svasta na moj kanal, imao 100 klipova,1700 prijava i oko 2 miliona pregleda, sve dok jednog dana nisam mogao da udjem na kanal, da li je sifra ili sta jebem li ga.
Od tih poznatijih jutjubera dobar je onaj Ray William Johnson, 10 miliona prijava na 800 video klipova.
Ja sam se pre jedno 5 godina bas nalozio na te jutjub kanale, postavljao svasta na moj kanal, imao 100 klipova,1700 prijava i oko 2 miliona pregleda, sve dok jednog dana nisam mogao da udjem na kanal, da li je sifra ili sta jebem li ga.

Ко се плаши сам у соби то је рђав знак, кога плаши помрачина или празан мрак...
da nema neko sačuvan spot za pesmu Ništa ali logopedi - We Are the Serbs?
debilni ITMM ga skinuo sa Tjuba
debilni ITMM ga skinuo sa Tjuba
Занимљиве слике и клипови
Мићара wrote:
Ovo sam pao gg3+ za dobre pare, što ne pade u gol sa sve loptom
госпоин ћоек ћентлмен

- grobarizsrpske
Не бих искључио могућност да се ради о слијепој особи... стога, понекада се треба суздржати од коментара... 
- grobarizsrpske
Не познајем га, али сам претпоставио. Не изигравам никакву моралну вертикалу, али сам примијетио на пар портала да га практично исмијавају. 
-
djani versace
Demencija wrote:
hahah ovo mi je podjednako smesno kao i onaj naslov u kuriru "BOG SVE VIDI: Umro Albanac koji je lomio krst u pogromu 17. marta". lik imao dva raka jer je verovatno pusio i pio,ko i svaki prosecan propalitet balkanski i umro,i brze bolje da se napise da je to sigurno direkt kazna bozija jer je srusio krst... kao bog sve vidi hahah,a ramusa i hasima,njih nije stigao da kazni?
Јбг, нисам знао нити ми је пало на памет. Мислио сам да је прво монтажа нека....
hahah ovo mi je podjednako smesno kao i onaj naslov u kuriru "BOG SVE VIDI: Umro Albanac koji je lomio krst u pogromu 17. marta". lik imao dva raka jer je verovatno pusio i pio,ko i svaki prosecan propalitet balkanski i umro,i brze bolje da se napise da je to sigurno direkt kazna bozija jer je srusio krst... kao bog sve vidi hahah,a ramusa i hasima,njih nije stigao da kazni?
da smo nastavili da verujemo u boga,bilo bi nam bolje sigurno,sacuvali bi kosovo,od sfrj bi bila velika srbija i bili bi svetska sila ....
Имаш два изузетно "квалитетна"поста. Очигледно имаш неки конфликт са Богом.
Мени је невероватно колико неверници улажу енергије да би доказали верницима да су у криву