Вести

Разонода, спорт, музика, филмови, серије, занимљиви клипови...
Istok

Re: Вести

Postby Istok » Fri Sep 02, 2016 2:48 pm

савабјан wrote:ако референдум прође, АВ ће у истприји остати уписан као један од најбољих владара које смо имали. у политичком смислу. Колико-толико је покренуо Космет, претпостављам да замена за Космет је независна РС, што је скроз реална прича, можда је то требало да се одради много раније. Не знам шта се дешава са газиводом, ако и то сачува у нашем власништву, плус земља која поседују наши манастири на Космету, имамо добар темељ за повратак на наше кроз неких 50,100 година, ако се реши проблем наталитета.

Reci da se sprdas? :roll:

савабјан

Postby савабјан » Fri Sep 02, 2016 3:18 pm

спрдам се

Лудак из луднице

Postby Лудак из луднице » Fri Sep 02, 2016 3:34 pm

Desnoruki levak wrote:Zamisli šta tek možemo da očekujemo od generacije koja odrasta uz rijalitije, fejsbuke i raznorazne pokemone...dobro da umeju i pertle da vežu.

Тебра, ми смо одрастали уз све те "нормалне" ствари , супротне овима данас - па погледај какви смо ми. Трећину моје генерације заболе курац шта се дешава у земљи, трећина је запалила преко, трећина је у мејнстрим партијама. И ето, велика корист од "здравог" одрастања у пм.

херц

Postby херц » Fri Sep 02, 2016 4:00 pm

То све из куће долази, ако је родитеље болео курац за све то велика је вероватноћа да ће и деца тако размишљати осим ако се не пробуди неки инат. Ови што имају лове, њих бре апсолутно заболе и за Србију и за Републику Српску, једноставно толико су се трудили да стекну те паре и сада кад су дошли до момента када могу да уживају у чарима истих је апсурдно покушавати објаснити им шта се дешава са нама.

Они су једноставно јединка која повремено прати Ђоковића и ту задовоље ту дозу патриотизма која им је потребна да их не би јебала савест. А ови (ми) што немамо лове смо једноставно беспомоћни променути било шта. И још поред свега ево гарантујем да пола ових који су лоше финансијски статуирани кад би дошли до пара исто би их болео курац и за Србе и за Србију и све што има везе са тим.

Не слажем се са оном Рамбовом да је национализам за оне који имају плату испод 300 евра, да ме погрешно не разумете.

Чомбе

Postby Чомбе » Fri Sep 02, 2016 4:08 pm

Па у суштини није далеко од тога, обрни окрени кад дође до рата најебе и изгине сиротиња. Богати или запале или се још више обогате.

Лудак из луднице

Postby Лудак из луднице » Fri Sep 02, 2016 5:03 pm

Uapsise agenta ustaske sluzbe, zanimljivo . Ako nije maska i foliranje, moze fino da se zakuva

Nexon

Postby Nexon » Fri Sep 02, 2016 5:09 pm

Проблем су медији и сада следи скретање пажње и смиривање, нпр. медији извештавају из РС како су Срби тамо подељени и тако то, није Вучић крив.

За то кривим не само Вучића, који криминално влада медијима, наследио исте људе од жутих. И онда овако нешто неће да објави нико

Бошко Обрадовић: Николић и Вучић – срамота Србије

Данашње одбијање председника Србије и председника Владе Републике Србије да подрже одлуку Народне скупштине Републике Српске о референдуму једна је велика срамота за Србију и доказ да за оне који су издали интересе Срба на Косову и Метохији нема краја у издаји.

Сада је очито на реду Република Српска и нови притисак из западних амбасада да Србија остави на цедилу и Републику Српску. Ово је срамно, пилатовско прање руку Николића и Вучића од судбине Срба са друге стране Дрине, а све да би се изашло у сусрет страним центрима моћи којима овај политички двојац служи већ четири године колико су на власти.

Сада је свима јасно да је СНС преузеле бројне обавезе према странцима да би била помогнута да дође на власт 2012. године, и да те обавезе сада долазе на наплату.

Српски покрет Двери пружа пуну подршку политичком руководству Срба у Републици Српској и Босни и Херцеговини да наставе са припремама за одржавање референдума 25. септембра и одбрани права на обележавање Дана и Крсне Славе РС.

Срби из РС нису сами и не треба да гледају на Србију на основу онога што мисле и раде Николић и Вучић јер у Србији има и патриотских политичких снага које их подржавају у племенитој и слободарској борби за очување Републике Српске и њених најважнијих идентитетских симбола.

Били смо потпуно у праву када смо тражили да о овој теми расправља Народна скупштина Републике Србије, јер Николић и Вучић не представљају српски народ у целини и њихово одбијање да подрже одлуку Народне скупштине Републике Српске о референдуму није и став читавог српског народа и Народне скупштине Србије.

За то носе и сами део кривице.

Krki PFC

Postby Krki PFC » Fri Sep 02, 2016 8:42 pm

Od kad su se Srbi odrekli Boga sve je krenulo nizbrdo, još ćemo mi dosta da patimo zbog komunista i njihovog zatiranja vere.

djani versace

Postby djani versace » Fri Sep 02, 2016 9:04 pm

Krki PFC wrote:Od kad su se Srbi odrekli Boga sve je krenulo nizbrdo, još ćemo mi dosta da patimo zbog komunista i njihovog zatiranja vere.

da smo nastavili da verujemo u boga,bilo bi nam bolje sigurno,sacuvali bi kosovo,od sfrj bi bila velika srbija i bili bi svetska sila ....

andro saner

Postby andro saner » Fri Sep 02, 2016 9:13 pm

Nexon wrote:Проблем су медији и сада следи скретање пажње и смиривање, нпр. медији извештавају из РС како су Срби тамо подељени и тако то, није Вучић крив.

За то кривим не само Вучића, који криминално влада медијима, наследио исте људе од жутих. И онда овако нешто неће да објави нико

Бошко Обрадовић: Николић и Вучић – срамота Србије

Данашње одбијање председника Србије и председника Владе Републике Србије да подрже одлуку Народне скупштине Републике Српске о референдуму једна је велика срамота за Србију и доказ да за оне који су издали интересе Срба на Косову и Метохији нема краја у издаји.

Сада је очито на реду Република Српска и нови притисак из западних амбасада да Србија остави на цедилу и Републику Српску. Ово је срамно, пилатовско прање руку Николића и Вучића од судбине Срба са друге стране Дрине, а све да би се изашло у сусрет страним центрима моћи којима овај политички двојац служи већ четири године колико су на власти.

Сада је свима јасно да је СНС преузеле бројне обавезе према странцима да би била помогнута да дође на власт 2012. године, и да те обавезе сада долазе на наплату.

Српски покрет Двери пружа пуну подршку политичком руководству Срба у Републици Српској и Босни и Херцеговини да наставе са припремама за одржавање референдума 25. септембра и одбрани права на обележавање Дана и Крсне Славе РС.

Срби из РС нису сами и не треба да гледају на Србију на основу онога што мисле и раде Николић и Вучић јер у Србији има и патриотских политичких снага које их подржавају у племенитој и слободарској борби за очување Републике Српске и њених најважнијих идентитетских симбола.

Били смо потпуно у праву када смо тражили да о овој теми расправља Народна скупштина Републике Србије, јер Николић и Вучић не представљају српски народ у целини и њихово одбијање да подрже одлуку Народне скупштине Републике Српске о референдуму није и став читавог српског народа и Народне скупштине Србије.

За то носе и сами део кривице.

Vratih se na forum posle 3 godine, imam sta i da vidim!

Nexon konacno nas covek...jbg trebalo je malo vremena, ali nikad nije kasno! :geek:

Gušterov osmeh

Postby Gušterov osmeh » Sat Sep 03, 2016 8:27 am

Narod je ogorčen ...
Ja sam ogorčen ...
Al srećom brate, pa bar imamo par ovih pametnih likova aktivista koji istupaju javno pa kažu šta ne valja ... Bar to ... I uvek kažu nešto novo što mi ne znamo ...
I dobro je da neko ima stav i da glasno kaže da ne valja ... Jer to je dobro zbog drugih ...
Al da ne valja ... ne valja ...

Nexon

Postby Nexon » Sat Sep 03, 2016 2:54 pm

После изјава из усташије око овог ухапшеног, сада више верујем да стварно јесте нешто мутио са њима, али то опет не значи да дотични није покупљен због одлуке око референдума у РС, да би скренула пажња. Надам се да имају неке доказе, снимке који показују да је дотични сарађивао са усташама и да их сада покрију да су лажови.

Узгред, они који су током рата сарађивали са ујкама, су остали тамо. Као куриозитет наводим председника СРС за РСК, који је био усташки агент и остао је тамо и добио функцију за заслуге.

Кудрави Гаучос

Postby Кудрави Гаучос » Sat Sep 03, 2016 3:42 pm

Kоме још није јасно како такве ствари функционишу.. Свака служба овог света има гомилу таквих њушки које држи на оку, који раде за једне, друге.. треће. Сад је био прави тренутак да се тај тип дигне, и то је урађено. Дакле битан је тренутак, а не сам лик. Сви они имају своје ладице у служби, које се по потреби отварају. Алек има добро организован, стуктуриан и до детаља осмишљен систем за манипулисање, који почива на пар принципа. А један од најосновнијих принципа на којима то све шљака јесте- народ већински мора бити убеђен да је Вучић заправо српски патриота који се бори бротив усташких и балијских ала, али све то чини НА МУДАР начин. То је читав смисао постојања нпр Информера. Руси шаљу ово, Путин каже оно, Швабо нам ништа не сме, Шипци дрхте, ЕУ се распада, итд, итд... Тако и ово хапшење сада. Не да Вучић Србију издајницима и те муње.
Имао сам шарм милионера и гестове правог каваљера!

Istok

Postby Istok » Sat Sep 03, 2016 4:13 pm

Kudravi, sve si rekao kako jeste, nemam sta da dodam. Sistem manipulacije.

Nexon

Postby Nexon » Sat Sep 03, 2016 5:56 pm

Како год било, ујке вређау Србију својим циганским понашањем.
Вучић је једно, и ми из Србије знамо шта је он, али немају ујке шта да се циганишу.

Nexon

Postby Nexon » Sat Sep 03, 2016 10:06 pm

Данас је у просторијама Музеја аутомобила, љубазношћу домаћина Братислава Петковића, Српска народна одбрана и Српска братска помоћ из Канаде, коју заступа Михајло Здравковић, уручила 2.500 канадских долара помоћи породици Новице Спасића, јунака са Кошара.

Помоћ је скупљена у Канади уз подршку Кола српских сестара, а Српска народна одбрана и Српска братска помоћ је наставила започету акцију Српског покрета Двери и пуковника Љубинка Ђурковића, ратног команданта одбране Кошара 1998-99. Овом догађају присустовала је Марија Јањушевић, народни посланик ПГ Двери.

Image

Очекујемо да ће у току јесени нова кућа Новице Спасића бити усељива и тиме ова заједничка акција многих добрих људи успешно окончана са намером да се настави са помагањем и овој осмочланој породици и другим борцима и инвалидима рата деведесетих о којима власт недовољно брине.

ultrastito

Postby ultrastito » Sat Sep 03, 2016 11:42 pm

Кудрави Гаучос wrote:Kоме још није јасно како такве ствари функционишу.. Свака служба овог света има гомилу таквих њушки које држи на оку, који раде за једне, друге.. треће. Сад је био прави тренутак да се тај тип дигне, и то је урађено. Дакле битан је тренутак, а не сам лик. Сви они имају своје ладице у служби, које се по потреби отварају. Алек има добро организован, стуктуриан и до детаља осмишљен систем за манипулисање, који почива на пар принципа. А један од најосновнијих принципа на којима то све шљака јесте- народ већински мора бити убеђен да је Вучић заправо српски патриота који се бори бротив усташких и балијских ала, али све то чини НА МУДАР начин. То је читав смисао постојања нпр Информера. Руси шаљу ово, Путин каже оно, Швабо нам ништа не сме, Шипци дрхте, ЕУ се распада, итд, итд... Тако и ово хапшење сада. Не да Вучић Србију издајницима и те муње.

:!:
"...ми смо имали ту срећу да смо имали припадност крају, једном ћошку..."
преле

brucelee

Postby brucelee » Sun Sep 04, 2016 9:12 pm

Мићара

Postby Мићара » Sun Sep 04, 2016 10:36 pm

Image
Ко се плаши сам у соби то је рђав знак, кога плаши помрачина или празан мрак...

Chips

Postby Chips » Mon Sep 05, 2016 1:41 am

Видим да су све више узавреле страсти на Балкану, и да се све више гасира и прича о новим сукобима. Медији користе тешке речи и гасирају, политичари користе тешке речи и гасирају, глупи народ користи тешке речи и гасира. Ништа нисмо научили. Никаквог сукоба и рата неће бити, и треба радити све да до истог не дође. Ко је генерација старијих или средњих година њему је живот због прошлог рата сјебан, а и клницу су упитни. Још један сукоб још једна генерација и њихови клинци би били сјебани.

Плата 20 хиљада, спрема се нова Олуја.
Pips, Chips, i snuff videoclips

Return to “Само опуштено”