Вести
Re: Вести
http://www.blic.rs/vesti/vojvodina/skandal-funkcioner-osamario-mladu-fudbalerku-jer-se-radovala-zbog-pobede/2nwqc2j
http://www.subotica.com/vesti/migranti-napali-dvojicu-16-godisnjih-suboticana-id26788.html
Dragan Čapelja, funkcioner Ženskog fudbalskog kluba Vojvodina ošamario je juče mladu fudbalerku ŽFK Crvena zvezda i nadu našeg sporta Nevenu Miladinović (18).
http://www.subotica.com/vesti/migranti-napali-dvojicu-16-godisnjih-suboticana-id26788.html
U samom centru Subotice, nedaleko od hotela Patria, krajem prošle nedelje, tri migranta su fizički napala dva 16-godišnja mladića S.S. i D.S. koji su pokušavali da im pomognu da nađu prenoćište.
- Кудрави Гаучос
Не сећам се да ме од Мире Марковић нека појава оволико нервирала, није добро мрзети, али ја стварно мрзим ову сподобу, пичка ли јој материна она малограђанско љигава, види је на шта личи маму јој јебем.
Имао сам шарм милионера и гестове правог каваљера!
-
Кудрави Гаучос wrote:Не сећам се да ме од Мире Марковић нека појава оволико нервирала, није добро мрзети, али ја стварно мрзим ову сподобу, пичка ли јој материна она малограђанско љигава, види је на шта личи маму јој јебем.
Исто брт.Прво место и то убедљиво је она клинтонова сподоба,прати је зорана јалова курва михајловић
Хоће ли Шешељ помоћи Милу?
http://rs.sputniknews.com/komentari/20160823/1107864428/crna-gora-pred-parlamentarne-izbore1.html
И Русима све чудније шта кловн ради.
http://rs.sputniknews.com/komentari/20160823/1107864428/crna-gora-pred-parlamentarne-izbore1.html
И Русима све чудније шта кловн ради.
Станари Карађорђеве улице све теже подносе насиље миграната
Инциденти, кажу, скоро су свакодневни.
- Петнестогодишњак је почетком августа ишаран скалпелом по леђима, комшиница је погођена каменом у главу док је шетала пса, мене су испред трафике срушили. Насрћу, отимају новац и мобилне телефоне, сликају нас. Већина њих носи ножеве, а нико им ништа не може. Увече дежурам како би ми унука ушла безбедно у зграду, поготову од како је комшија нападнут на паркингу. Хоће ли на крају да нам уведу полицијски час? Ми ово нећемо да трпимо јер се осећамо као мањина у сопственој држави, граду и улици - прича једна од незадовољних станарки.
У насељу се налазе две средње и основна школа, вртић и факултети.
МУП: Добили смо бројне пријаве
У МУП-у потврђују да постоји проблем.
- Добили смо бројне пријаве грађана због ремећења јавног реда и мира у парковима недалеко од аутобуске станице. У сарадњи са градом Београдом и другим надлежним државним институцијама радимо на проналажењу решења, водећи рачуна о грађанима који ту живе, али и о хуманом односу према мигрантима - кажу у МУП-у.
Ђуровић: Држава још нема решење
- У потпуности разумем станаре у Карађорђевој. Нису пријатне сцене када мигранти врше нужду по хаусторима, али држава још увек нема решење за оволики број придошлица. Недавни инциденти резултат су фрустрације и немоћи оних који су враћени са мађарске и хрватске границе - каже директор Центра за заштиту и помоћ тражиоцима азила, Радош Ђуровић.
- Петнестогодишњак је почетком августа ишаран скалпелом по леђима, комшиница је погођена каменом у главу док је шетала пса, мене су испред трафике срушили. Насрћу, отимају новац и мобилне телефоне, сликају нас. Већина њих носи ножеве, а нико им ништа не може. Увече дежурам како би ми унука ушла безбедно у зграду, поготову од како је комшија нападнут на паркингу. Хоће ли на крају да нам уведу полицијски час? Ми ово нећемо да трпимо јер се осећамо као мањина у сопственој држави, граду и улици - прича једна од незадовољних станарки.
- Добили смо бројне пријаве грађана због ремећења јавног реда и мира у парковима недалеко од аутобуске станице. У сарадњи са градом Београдом и другим надлежним државним институцијама радимо на проналажењу решења, водећи рачуна о грађанима који ту живе, али и о хуманом односу према мигрантима - кажу у МУП-у.
- У потпуности разумем станаре у Карађорђевој. Нису пријатне сцене када мигранти врше нужду по хаусторима, али држава још увек нема решење за оволики број придошлица. Недавни инциденти резултат су фрустрације и немоћи оних који су враћени са мађарске и хрватске границе - каже директор Центра за заштиту и помоћ тражиоцима азила, Радош Ђуровић.
Он је подржавао Вучића јер га финансира спс, па је Вучић наредио Дачићу. А, што се тиче програма, па Бошко Обрадовић је само о њему причао, сетимо се оног дуела на РТС-у пред изборе, када је само декламовао програм да је сморио људе јер се не укључује у расправу. Дакле, лаже, али то није чудно. Онда имаш овакве текстове
Овде су у праву Радуловић и Реџеповић, обојица су имали или имају везе са спс.
TAJNE STEČAJNE MAFIJE: Radulović svoje fantomske firme vodio iz centrale SPS-a!
Naime, Radulovićeve dve fantomske firme preko kojih je oštetio brojna preduzeća u stečaju, “E Market Capital doo” i “E Business Services doo”, koje su sada u formalnom vlasništvu njegove žene Tatjane Radulović, ranije su bile prijavljene na adresi Studentski trg 15 u Beogradu.
Na toj adresi nalazi se centrala SPS-a. Inače, SPS je stopostotni vlasnik zgrade na adresi Studentski trg 15.
Dodatnu sumnje u to da su socijalisti i stečajni mafijaš ranije imali dodirnih tačaka izaziva činjenica da je Ivica Dačić, lider SPS-a, baš Sašu Radulović pod vrlo sumnjivim okolnostima ugurao u Vladu Srbije pre tri godine.
Dačić nije komentarisao Radulovića u toku predizborne kampanje, niti je Dačić ikada vodio hajku protiv Radulovića. Međutim, nijedan Radulovićev govor nije prošao bez reči – Dačić, koferče, banana, “jedan ministar i kofer”…
Takođe, Radulović je posle svakog kritičkog teksta Teleprompter etiketirao kao “glasilo SPS-a”. Zašto je Radulović ishitreno posumnjao da bi SPS želeo da mu se sveti preko Telepromptera?
Овде су у праву Радуловић и Реџеповић, обојица су имали или имају везе са спс.
Први човек САНУ је подсетио да је у скором извештају Светског економског форума Србија на првом месту у свету по "одливу мозгова", односно одласку стручњака на рад у друге земље, док је по капацитету за иновације на 132. од 140 земаља обухваћених истраживањем.
- У односу на број људи са вишом или високом школом пописаних 1971. године, удео најобразованијих у 'спољномигрантском контингенту' Србије на крају прве деценије 21. века увећан је за више од 11 пута! - рекао је Костић.
Могли би још лекара да поклонимо швабама, иако има посла за њих у Србији, а у њихово школовање је уложен велики новац из буџета Србије. А, нас ће да лече надрилекари и Клеопатра.
Ди бесте.
Из године у годину, исте приче...
Годишње у Србији затрудни око 16.000 тинејџерки,а чак 90 одсто њих абортира. Број прекида трудноћа је забрињавајуће велики и оставља последице по здравље девојчица јер многе од њих када се одлуче за добијање потомства, не могу да се остваре као мајке.
Према речима психолога Александре Јанковић ниједан абортус није прошао без психичких последица. Код нас је постало социјално пожељно да се у сексуалне односе ступа што раније и млади људи осећају притисак да то ураде. Када дође до трудноће, ретко се саветују са неким ко представља ауторитет и буду препуштене саме себи. Након прекида трудноће,осећају се поражено, мање вредно, незаштицено и теже се одлучују да касније остану у другом стању, казе Јанковић.
У Србији с годишњее уради 30.000 абортуса,покаѕују подаци Института ѕа јавно ѕдравље Србије. Број абортуса свакако је већи од ѕваничних података јер се већина уради у приватним клиникама. Иначе,последњих година бележи се и пораст абортуса код оних којима трудноћа иѕ здравствених раѕлога мора бити прекинута упркос жељи да се остваре као родитељи.
Да се настави низ...
Да обезбеде центар Београда нису способни али да руше споменике Николају Велимировићу су врло способни.
Уз присуство специјалаца срушен споменик владики Николају Велимировићу у Шимановцима
Споменик владики Српске православне цркве Николају Велимировићу, који је у центру села Шимановци био подигнут на личну иницијативу једног мештанина, срушен је багерима уз полицијско обезбеђење.
Да обезбеде центар Београда нису способни али да руше споменике Николају Велимировићу су врло способни.
- lost&found
Nexon wrote:Биће следећи пут, да задовољим естетске критеријуме, мада то није проблем.
Nije do estetike nego realno mracis sa dnevno politickim temama. Lepo ti je reko decko, stavi bar u jedan post, da mogu ko covek da ga preskocim, i vidim ako ima neka vest koja me zapravo zanima
Nexon wrote:Станари Карађорђеве улице све теже подносе насиље миграната
Skoro svaki dan prolazim tuda kada se vraćam ili dolazim na posao i mogu reći da su tamo ostale samo muslimanske bande. U parku više nema onih porodica izbeglica. Sve sami muškarci. Nijedno dete ili žena. Kreću se po čoporima od 5-10 kao hijene idu startuju ljude. Bud Bog sa nama jer mi nemamo državu.
Elem.
http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2016&mm=08&dd=24&nav_category=16&nav_id=1168953
Raspad sistema PFC Ex Mali Batica.