XXXI Олимпијске игре у Рио де Жанеиру
Re: XXXI Олимпијске игре у Рио де Жанеиру
Sve normalno, idemo dalje.
-
Сад смо најебали, има старија Дабовићева да силује друштвене мреже.
Ако је неке космичке правде, вечерас ватерполисти коначно да узму ОИ. И то против кога, нема слађе.
Ако је неке космичке правде, вечерас ватерполисти коначно да узму ОИ. И то против кога, нема слађе.
Милогорци попушили за медаљу у ватерполу, јебига угазише их Италијани ко пијан говно. Ал узело је Косово медаљу што му дође на исто
Имам три кера, два су различита а један је исти.
- ultrastito
милица дабовић узела медаљу, ни крива ни дужна... #лајк #шер
"...ми смо имали ту срећу да смо имали припадност крају, једном ћошку..."
преле
преле
-
Sve je ovo normalno!
имал линка за водополо
- јахач магле
- MentalitaBelgrado
ови хрвати ће научити нашу химну напамет толико пута је већ слушају.. имали неки спорт где их не јебемо... ауу ауу они ће се међусобно побити због комплекса
...нису твоји вуци мртви само вребају...
Sija sunce kao zlato
Bravo Srbi
Bravo Srbi
-
Ма њих ће јошшшшшшшш дугоооооооо да прати проклетство силажења из атине не само за баскет већ за углавном све спортове сем мртвог фудбала због наших имбецила али можда се и то промени. Једино где су бољи од нас јер нас ни нема су зимски спортови али живи били па и ту ћемо да их јебавамо кад ојачамо. Не знам јел ко испратио податак да само ми и дрогираши имамо 4 финалисте у колективним спортовима...
Овај није да ме брине нешто претерано али газда вучко ће спремити лепе парице за ово тозла + још ако дођу одбојкашице и неким невероватним чудом баскет. 14 пута 45 сома ихајјјјј + овај 500 л за сад 14 комада па једном и ми да ошуримо ту италијанску гамад што пере паре код нас. Стварно смо танковали овај ватерполо у групи и наплатили све оне несрећне неуспехе на ои. Нек у срећи потроше ову лову и возе кола јер и овако вероватно живе скромно само да их вучко не сјебе.
Овај није да ме брине нешто претерано али газда вучко ће спремити лепе парице за ово тозла + још ако дођу одбојкашице и неким невероватним чудом баскет. 14 пута 45 сома ихајјјјј + овај 500 л за сад 14 комада па једном и ми да ошуримо ту италијанску гамад што пере паре код нас. Стварно смо танковали овај ватерполо у групи и наплатили све оне несрећне неуспехе на ои. Нек у срећи потроше ову лову и возе кола јер и овако вероватно живе скромно само да их вучко не сјебе.
-
-
Космет је Србија wrote:Ма њих ће јошшшшшшшш дугоооооооо да прати проклетство силажења из атине не само за баскет већ за углавном све спортове сем мртвог фудбала због наших имбецила али можда се и то промени. Једино где су бољи од нас јер нас ни нема су зимски спортови али живи били па и ту ћемо да их јебавамо кад ојачамо. Не знам јел ко испратио податак да само ми и дрогираши имамо 4 финалисте у колективним спортовима...
Mislim da je za kolektivne sportove za po 10 hiljada manja premija
- Bruno Sulak
jutarnji.hr glavni naslovi
Ko vas jebe, mozete uzimati medalje na raznim jedrilicama, kajacima, skakanjima preko motke (tu su vam zene bez premca, mada one skacu na motku), ali zna se ko je tata u ekipnim sportovima. Pamtice te ovaj Rio dok ste zivi.
VATERPOLISTI UZELI SREBRO Srbija slavi zlato, ali i dalje kaska za Hrvatskom u Riju!
FOTO: TUCAK OPLEO PO SUCIMA 'Onaj Mađar je bio nevjerojatan, to je klanje, čupanje za glavu...'
Ko vas jebe, mozete uzimati medalje na raznim jedrilicama, kajacima, skakanjima preko motke (tu su vam zene bez premca, mada one skacu na motku), ali zna se ko je tata u ekipnim sportovima. Pamtice te ovaj Rio dok ste zivi.
- Bruno Sulak
Moraju nase da se trgnu, ove se rasprdele... Sta ih je na tribinama, ko kineza.
Steta.. Bio sam siguran da uzimamo zlato.. Ko zna kad ce bit sansa opet...
Расу им јебем колико су ружне