Postby riper » Tue Aug 16, 2016 9:52 pm
Svaka cast Stefaneku. Neko rece gore, vidi se kada neko dodje na olimpijadu, ne samo fizicki spreman, vec i fokusiran kada je najvaznije. Posebno mi je drago jer sam trenirao rvanje, krv sam pisao jer su to najbrutalniji treninzi koje sam imao u zivotu. Da bi se takmicio u kategoriji od 66 kilograma ( a da ne govorim o nizim kategorijama), da bi odrzao kilazu, moras da jedes samo vazduh, uz paklene treninge. I to ne bi bio problem da rvanje kod nas nije sirotinjski sport, koji nikako ne moze da ti obezbedi resavanje neke finansijske situacije. Kada neko danas u tom sportu u Srbiji dogura dokle je Stefanek, onda ima jos veci respekt.
Kosarkasice, svaka cast. Jos i one da pobede polufinale, pa neka jure selfije, pokemone, koga god. Za ovo danas, kapa dole. Posebno me odusevljava Marina Maljkovic.Kako prati utakmicu, kakav ima stav, kao neki nasi kosarkaski treneri.
Dobro je da je konacno krenulo, da ne budemo jedini skrnavi.
I da, Djokovicu, napusi se kurcine, kada je onak sakati Marej odbranio jebeno olimpijsko zlato, od bogalja Del Potra, dok je gubavi Nisikori uzeo bronzu. Napasi se muda i kurcine i placi mami i tati.