XXXI Олимпијске игре у Рио де Жанеиру

Разонода, спорт, музика, филмови, серије, занимљиви клипови...
svuda.prisutan

Re: XXXI Олимпијске игре у Рио де Жанеиру

Postby svuda.prisutan » Sat Aug 13, 2016 2:07 am

Kad prime loptu Macvan i Stimac, molim Boga da se sto pre oslobode. Ali sudije kod Jokicevog suta za 3p su morale da sviraju faul, mada su trebali da sviraju i onda Bogdanove korake. Vidi se napredak otkako su Toma i Dragica napustili Rio. Sad samo da bijemo kineze, pa polako.

tizlabor

Postby tizlabor » Sat Aug 13, 2016 7:56 am

Steta! Imali smo ih,sledeci put nece izmaci.
Bio potreban jos jedan igrac sa mudima pored ove trojice,to je mogao da bude Nedovic jer moze da im parira fizicki i brzinom,par puta im je pobegao ali se vidi da mu fale muda,da je strah ogroman.
A to koliko su ih sudije gurale,pa to je strasno...ajde jesmo mozda pristrasni,ali nekoliko situacija su toliko ocigledne.Ne videh statistiku,ali mislim da su nam preko 25% poena dali sa linije za bacanja.

Sto se zadnjeg suta tice,opet Bogdan,ali ja i dalje mislim da on uvek treba da bude prvi izbor za taj sut,najbolji je suter koga imamo,pocece da pogadja.

niko

Postby niko » Sat Aug 13, 2016 11:27 am

ma samo nam je Bogdan falio, 2 trojke da je pogodio bilo bi dovoljno, ali nije to lako uraditi kad te cuva covek sa rasponom ruku od 6 metra, Durantula.
Djordjevicev savet sa tajm auta u prvoj cetvrtini je mnogo doprineo ovom rezultatu, kada im je rekao da dodaju loptu nisko, forsirali su takve paseve do kraja i cesto su ili prolazili ili su ovi morali da ih seku nogom.
jes da su im malo pomagale sudije, ali je i nasa igra bila takva, Raduljica je posle utakmice izjavio da je to bio jedini nacin da ih uspore, namerno su igrali sa toliko faulova pa i ne cudi sto su ovi izveli 42 bacanja.
i naravno, moramo da budemo svesni onoga sto je i Sarenac rekao, nisu crnci igrali u 5. brzini, nije bila eliminaciona utakmica, ali smo pokazali zube, nema sta.
sa ovakvom igrom mozemo do finala, samo da ih prati i sreca.

Bruno Sulak

Postby Bruno Sulak » Sat Aug 13, 2016 11:58 am

Najbitnije je da su momci skontali da se i protiv ovih mutanata moze igrati. Ako je mogla Grcka 2006 mozemo i mi.

Grobar do groba

Postby Grobar do groba » Sat Aug 13, 2016 12:25 pm

bojan23 wrote:Чему ложење на појединачне или екипне спортове у женској конкуренцији, реално кога боли уво за стони тенис, пливање, скок у даљ, женску кошарку итд,

Evo mene itekako boli uvo jer je ovo Olimpijada,najvece svetsko sportsko takmicenje koje postoji i maksimalno se lozim na svaki sport u kojem ima nasih takmicara.Kakve se sve nebuloze ovde mogu procitati od ljudi,pa ovo nema nigde.Hejtera i kvazistrucnjaka na izvoz imamo bukvalno,u tome smo broj 1 u svetu konstantno.Ako te vec ne zanimaju ti sportovi,ok,to je tvoje pravo i tvoj izbor,ali nemoj ovde da hejtujes i lupetas takve gluposti.
Do neba volimo te mi,i pevamo ti svi,da jedini si klub na svetu celom....PFK

bojan23

Postby bojan23 » Sat Aug 13, 2016 12:32 pm

Na svake četiri godine naprasno počne da te zanima bacanje kladiva, streljaštvo i džudo :lol:
Ne brini neću više da "hejtujem" :roll:
З В Е З Д А Л Е !

grobarizsrpske

Postby grobarizsrpske » Sat Aug 13, 2016 12:35 pm

Још смо без медаље, преслабо.

Grobar do groba

Postby Grobar do groba » Sat Aug 13, 2016 12:36 pm

bojan23 wrote:Na svake četiri godine naprasno počne da te zanima bacanje kladiva, streljaštvo i džudo :lol:
Ne brini neću više da "hejtujem" :roll:

Interesuje me i tokom svetskih kupova,i tokom EP,i tokom SP,ne gledam sva ta takmicenja uzivo jer nema TV prenosa naravno za 90 posto tih stvari,ali rezultate i desavanja i plasmane nasih redovno ispratim.Bilo da je u pitanju rvanje,kajak,veslanje ili nesto deseto.
E bas ti hvala na tome :)
Do neba volimo te mi,i pevamo ti svi,da jedini si klub na svetu celom....PFK

MARKER

Postby MARKER » Sat Aug 13, 2016 1:57 pm

Кошаркашима капа доле ! Него јел' још увек важи, за америчке спортисте на олимпијади, да не подлежу допинг тестирању, јер америчка влада гарантује за њих ?

ciganstura

Postby ciganstura » Sat Aug 13, 2016 2:01 pm

Сви ми дугујемо себе некој деци, будимо потомци, да би били преци!

Pogrebnik

Postby Pogrebnik » Sat Aug 13, 2016 4:22 pm

MARKER wrote:Кошаркашима капа доле ! Него јел' још увек важи, за америчке спортисте на олимпијади, да не подлежу допинг тестирању, јер америчка влада гарантује за њих ?

Podlezu,valjda samo test na marihuanu ne rade, valjda im garantuje savez

riper

Postby riper » Sat Aug 13, 2016 10:16 pm

Nasim sportistima mnoge stvari i dalje nisu jasne. Valjda znaju da kada pobedjuju i osvajaju medalje, da cemo ih dizati u nebesa i od njih praviti heroje, ikone, polubozanstva. Kada nema rezultata kenjacemo po njima. I sve to delimo po zasluzi, naravno sa preteranim uplivom emocija u oba pravca. Ako mogu da uzivaju na lovorikama, neka trpe i pljuvanje. Da ne bude da nemamo bas nikakvu empatiju za njihove emocije, bude tesko ovde nama kada se bore pa za dlaku ostanu bez medalje u bilo kom sportu. Tada su i komentari sirotinje raje pozitivni. Na ovoj olimpijadi je problem sto do sada niko od njih nije bio ni kilometar blizu neke medalje. Djokovic, Velimir Stepanovic, komplet strelci, svi kajakasi i plivaci. Ko se plasirao u finale, taj je bogotac.

A sta je posebno razlika ove olimpijade od prethodnih, pa mnogi koji su kiksnuli na prethodnim Igrama najavljivali su trijumfalni povratak bas u Riju. Pa prvi je Djokovic to uradio, a onda i mnogi drugi. Tada je doduse bilo lako loziti narod jer je sledeca olimpijada bila cetiri godine daleko. Ali prodjose i te cetiri godine pa ista prica, mozda jos i gora. Niko nije izgubio za milimetar ili za poen, pa da sada kolektivno zalimo. Niko bre skoro nije ni dosao do finala u svom sportu ili disciplini.

Kada dodje jebena olimpijada, svakako me zabole kurac sto je neki nas u biciklistickoj trci osvojio 46. mesto, ili je neko u polumaratonu postavio drzavni rekord zavrsivsi trku kao 75 (lupio sam cifre i sportove). Sada mi kao laici za taj sport treba da se divimo takvom rezultatu, koji verovatno jeste uspeh s obzirom na tradiciju neulaganja i nepracenja tako nekog sporta. Jos me vise boli kurac sto je Djokovic plakao, mami i tati placi kuci, dominiras u sportu, tri puta si bolji od prvog iza sebe i ispadnes na pocetku. Ako te dizem u nebesa kada osvojis i onaj najslabiji turnir, pa imam pravo da kazem da je tvoj nastup na olimpjadi bio sramotan.

Uglavnom, trenutan broj osvojenih medalja je 0, svakako ima sanse da se to promeni, ali je ostalo jos jako malo aduta. Svi cekamo od Ivane Spanovic i Milice Mandic, kao i vaterpoliste, odbojkasice i kosarkase. Nadam se da ce neko uspeti da iscupa situaciju.

бригада

Postby бригада » Sun Aug 14, 2016 12:10 am

Ово ти је слика и прилика државе коју представљају, а кад се ту дода да је Дивац предјседник ОКС... аОх!
ex-forwhite

Antikvaran

Postby Antikvaran » Sun Aug 14, 2016 5:49 am

Шпанци ако не победе Аргентину, а Бразил добије Нигерију- одоше кући. Ако добију, а Нигерија добије Бразил, онда Хрвати одоше, ако не победе Литванију. Калкулаторска група.

http://www.sportske.net/vest/olimpijada/senzacija-hrvatska-izgubila-od-nigerije-272002.html

pertla

Postby pertla » Sun Aug 14, 2016 1:07 pm

Akojon silovao kockaste jutros :)
Dvor na Uni,crkvica na brijegu,to je mesto dje se Srbi legu

ultrastito

Postby ultrastito » Sun Aug 14, 2016 1:15 pm

напушиш се курца пореском обвезнику!

Image
"...ми смо имали ту срећу да смо имали припадност крају, једном ћошку..."
преле

riper

Postby riper » Sun Aug 14, 2016 8:04 pm

A evo I olivera jevtic kukala pred polazak kako njen treneru I timu nije obezbedjen odlazak u Rio,nadrkana zbog toga. A sta se desilo,pa ono sto smo I ocekivali. Odustala na pola maratona dok je drzala 82.mesto. Dakle napusi se kurca. A napusi se kurca sto ti je ovo trece odustajanje na trecim olimpijskim igrama. E ti ides da se zajebavas o trosku poreskih obveznika.

3a_Cp6ujy

Postby 3a_Cp6ujy » Mon Aug 15, 2016 12:42 am

Au pa nas i Japan jebe u ovom vaterpolu....

Кудрави Гаучос

Postby Кудрави Гаучос » Mon Aug 15, 2016 12:45 am

Да л је реално ово што гледам, па на химнама видиш цео тим нам за главу већи од ових... :shock:
Имао сам шарм милионера и гестове правог каваљера!

Return to “Само опуштено”