Вечити ривали - вести и дискусија

Разонода, спорт, музика, филмови, серије, занимљиви клипови...
Космет је Србија

Re: Вечити ривали - вести и дискусија

Postby Космет је Србија » Mon Aug 01, 2016 8:14 pm

Добро има ли неко прогнозу сутра да ли пролазимо туте или? Мара ће бити пуна после многаја љета и то је одлична ствар после силних идотизама које су се дешавале и где смо највише и сами криви јер ме боли курац и за борхана ивицу и остале пичкице пошто се сад неки ваде на алека. Могуће да алек диктира неке ствари самим завртањем славине код јсдп али док неком не сване... 13 кошаркашких узастопних и 7 фудбалских и исто толико ватерполо за неко жуто време... стварно би био презадовољан да се и нама слично деси да видим да ли би се црни угасили као што се нама за мало десило. Мислим у неку руку рукомет, ватерполо, баскет су шатро нови клубови ал све је то сдцз на овај или онај начин али једно време је стварно било бламчина бити црвен. За ову текму сутра стварно немам прогнозу јер је све могуће... и да их изгазимо ако дамо први гол и да се депримирамо ако нас стисну али мислим да туте немају појма шта је праву хук са трибина нити да су то доживели икад. Иначе наши играчи су смешни а посебно одбрана и срамота ме је како смо јајарски одиграли тамо због резултата. Нек овде оставимо муда и нападнемо па макар и испали па можда ове црнце нешто и усере али да ћемо их отрести чисто сумњам. Овај катаи шатро магико ми се никад није свиђао ал шта знам после свих разочарења бордоа стразбура ренџерса кијева можда нас и усере као у барију. Гроф и терза не зна се ко је имбецилнији... овај што глуми лажног грофа без леђа што псује судије у небитним утакмицама пред празним трибинама како би нас још више обрукао или утриповани дон корлеоне робијаш који нема кога није зајебао па и бедног жику шареницу.

П.С. Део овог поста је највише везан за тренутна дешавања и њега сам горе исписао али некако никако нигде до сад нешто да напишем на једну тему коју не знам дал би могао да напишем било где. Прво везано је за кошаркашице сестре дабовић и оне немају никакве везе са вечитима али су директно повезане се нечим што се зове морална вредност... наравно највеће поштовање за њих две јер су успеле што није и она велика југа да узму еп и оду директно на ои иако је конкуренција била одлична а и сами знамо како и оне играју за неке смешне паре али биће сад спортска пензија. Сестре су из херцег новог и могле су да играју за мила за неке боље паре али су ипак одлучиле да се воде неким својим начелима. Колико су у баскету добре толико приватно не могу да верујем какве ствари промовишу... ана млађа је са ђиласом гњидом који од кошарке не зна к и сви знамо колико је старији и колико има бракова и деце док ова старија у 35. години се скида гола сваки други дан и апсолутно парира старлетама по тетоважама... и ја ни у једном порталу медију нисам видео неки критички текст о томе јер је то ваљда добро шта? У шта се претварамо? Прелетите мало милицин профил и видећете колико има клинки које то гледају и све ће вам бити јасно. На то се надовезују ове ликуше што раде по клубовима не само звезди и партизану које директно промовишу проституцију јер их карају мацани бумбари из управа или ко зна одакле. Знате да мислим на ону снежу што би у партизану + биљу сити која је још ту па је код нас она мина из кк којој се онај црнац из ккп пре тога потписао на сису и она без блама сад води неки наш програм на полувремену па је била она катарина срећковић... све се то показало сад на овој прослави у сава центру везаној за бари па ко је гледао зна о чему причам... толико јефтиноћа и беспотребно рекламирање неких пропалих ликова који немају 2 гостовања са звездом а и на домаћим утакмицама их нема. Мало сам шарао по сајтовима преко и видим да има тога и тамо али не у толикој количини већ на мало професионалнији начин. Немам ништа против жена у клубовима чак штавише је била једна пристојна у ккп соња црнка али оно сандра партизан и те курве... стварно се онда не чудим кад видим по новинама ко вија фудбалере и кошаркаше што и није чудо јер само блеје по сплавовима где их те исте курве чекају на кеца. Група јна направи кул церт ове године у ресторану јна и шта мислите ко је дошао? Па сале илић и то је то... не капирају они основне животне принципе и зато јебо им пас матер материјалистичку.

друг члан

Postby друг члан » Mon Aug 01, 2016 8:32 pm

Rođaci wrote:normalno

jug napolje
uprava napolje
sisaj Zvezdo
Vučiću pederu
ove što se zahvaljuju premijeru zato što su tu instalirani posebno rasterati

samo Alan Ford i GTR
Dule Vujošević ša la la la la

pokaži sliku leptir mašne i papirnog novčanika
Choose Life

Rođaci

Postby Rođaci » Mon Aug 01, 2016 8:55 pm

ma de
otišli su i oni u kurac
ko da kupuje ta sranja i sluša Sajsi iščašenu

treba da piše samo Alan Ford i Krcunija, preuzeli su primat na elektronskom nebu

Влада Паликућа

Postby Влада Паликућа » Mon Aug 01, 2016 9:18 pm

Космет је Србија wrote:П.С. Део овог поста је највише везан за тренутна дешавања и њега сам горе исписао али некако никако нигде до сад нешто да напишем на једну тему коју не знам дал би могао да напишем било где. Прво везано је за кошаркашице сестре дабовић и оне немају никакве везе са вечитима али су директно повезане се нечим што се зове морална вредност...

Каква женска кошарка, Владане?!

:mrgreen:

Космет је Србија

Postby Космет је Србија » Mon Aug 01, 2016 10:45 pm

Хахаха лудован љкра постовао сам га већ негде...

+

Какав дингоспо закмо... да ми га је само имати метар дана и думрем.

П.С. Штета што нема сутра њих двојице после текме да видимо како ће рећи како су опет погодили све :D :mrgreen: :lol:

Grobar do groba

Postby Grobar do groba » Tue Aug 02, 2016 12:21 pm

Rođaci wrote:ma de
otišli su i oni u kurac
ko da kupuje ta sranja i sluša Sajsi iščašenu

treba da piše samo Alan Ford i Krcunija, preuzeli su primat na elektronskom nebu

Krcunija je broj 1 trenutno,nema im ravnih,totalno raskrinkavanje i prozivanje cigansko-naprednjacke masinerije.A GTR je propao bas skroz iskreno,nekad sam bas gotivio da ih pratim,al sad su raspad totalni.
Do neba volimo te mi,i pevamo ti svi,da jedini si klub na svetu celom....PFK

Чомбе

Postby Чомбе » Tue Aug 02, 2016 1:54 pm

Ви сте сви распад тотални, небитно како се зовете, гробари малта, гробари југ, гтр или како год. :)

Gomorrah

Postby Gomorrah » Tue Aug 02, 2016 2:41 pm

На томе и базирају своје постојање, да немају те измишљњне разлоге да нас ,,прозивају" они би и званично престали да постоје..

njasvi

Postby njasvi » Tue Aug 02, 2016 2:51 pm

ma GTR su kraljevi, ne znam sta se svi toliko cimaju oko njih, nekom su ok nekom ne, sve stvar ukusa, pisao sam na starom forumu o njima... naravno imaju i neke svoje promasaje, nije ni sve ispalo kako su zamislili, al momcima kapa dole, rade nesto iz ciste ljubavi, entuzijazma, nekad su aktivniji nekad se pritaje, bilo je toliko dobrih tekstova u casopisima, imali su i vise nego odlicnih akcija i uopste emociju prema partizanu su prikazali na jedan drugi, uzviseniji, carobniji nacin...
04 X 1945

zizou

Postby zizou » Tue Aug 02, 2016 3:15 pm

visine te ljubavi obicni smrtnici ne mogu da dokuce pretpostalvjam ?

Rođaci

Postby Rođaci » Tue Aug 02, 2016 3:54 pm

jok
za vas je Neguj mo srbski jezik

bilipiton

Postby bilipiton » Tue Aug 02, 2016 6:41 pm

njasvi wrote:ma GTR su kraljevi, ne znam sta se svi toliko cimaju oko njih, nekom su ok nekom ne, sve stvar ukusa, pisao sam na starom forumu o njima... naravno imaju i neke svoje promasaje, nije ni sve ispalo kako su zamislili, al momcima kapa dole, rade nesto iz ciste ljubavi, entuzijazma, nekad su aktivniji nekad se pritaje, bilo je toliko dobrih tekstova u casopisima, imali su i vise nego odlicnih akcija i uopste emociju prema partizanu su prikazali na jedan drugi, uzviseniji, carobniji nacin...

Пре ће бити из чисте мржње него из чисте љубави али ајде...

Далтон

Postby Далтон » Tue Aug 02, 2016 9:43 pm

Donaldddddd ... Gazi Zvezdo!
(Street Force / Curva Orientale)

Космет је Србија

Postby Космет је Србија » Tue Aug 02, 2016 10:42 pm

А у пичку материну јебо нас канга ментол у уста. Јебо нас кахри још више и његове ментолске руке од дербија. Рендула и фибел шупљи а и да је луне био исти курац... цвеле не постоји а доналд одсечен усро га онај шут. Немамо тим и то је то боља је луда шума макар за нијансу. Имају ове бразилце који трче и задовољни су са ловом а и имају искуство. Биће клање за лигу европе.

st.vuki

Postby st.vuki » Tue Aug 02, 2016 10:47 pm

Prespori smo...

grave

Postby grave » Tue Aug 02, 2016 11:06 pm

Makar za nijansu........... Zvezda akciju jednu jedinu nije napravila u celoj utakmici, u Bugarskoj vas je izvadio Katai, gol Kange kao i sad Donalda, cista sreca, 3 pasa nisu povezali u 2 utakmice... Srpski fudbal je amaterski, sledece godine na Maltu ce da se ide sa bunkerom pa sta Bog da... Sad pauza, pa sledece godine i vi i Partizan opet da nas brukate, do tad, laku noc.

lost&found

Postby lost&found » Tue Aug 02, 2016 11:06 pm

Космет је Србија wrote:А у пичку материну јебо нас канга ментол у уста. Јебо нас кахри још више и његове ментолске руке од дербија. Рендула и фибел шупљи а и да је луне био исти курац... цвеле не постоји а доналд одсечен усро га онај шут. Немамо тим и то је то боља је луда шума макар за нијансу. Имају ове бразилце који трче и задовољни су са ловом а и имају искуство. Биће клање за лигу европе.

optimisticno razmisljanje :D

Rođaci

Postby Rođaci » Tue Aug 02, 2016 11:24 pm

njasvi

Postby njasvi » Tue Aug 02, 2016 11:43 pm

Image
04 X 1945

B.Centrale

Postby B.Centrale » Tue Aug 02, 2016 11:50 pm

Kurtonluk od tekme, navijanja, Kange, Kahrimana, nemanja stopera, bekova, jebo sam vam mater.
bologna centrale

Return to “Само опуштено”