Девојке, жене

Разонода, спорт, музика, филмови, серије, занимљиви клипови...
vinjakboy

Re: Девојке, жене

Postby vinjakboy » Sun May 01, 2016 12:16 pm

1958 wrote:Samo alkohol I opijati :D

Опа, то неки нови моменти 8-)

ultra mentalitet

Postby ultra mentalitet » Sun May 01, 2016 12:31 pm

zizou wrote:Haha vrati se sve ti je oprosteno bebo vtp :D

hahahahahhahahha

1958

Postby 1958 » Sun May 01, 2016 12:59 pm

vinjakboy wrote:
1958 wrote:Samo alkohol I opijati :D

Опа, то неки нови моменти 8-)

Kad ja moram da dajem savete... :mrgreen:
Често одем до на село

juzernejm

Postby juzernejm » Mon May 02, 2016 12:34 am

kopriva wrote:Tebra, ne znam sta treba da radis, ali nikako nemoj da joj saljes poruke kada krene da ti nedostaje. I kada se naroljas pogotovo.

To se mogu kontrolisati. Al osveta mi ne izlazi iz glave.. milion mi kombinacija se vrti po glavi.
Ima rodicu kojoj se sve povjerava i koju postuje i koja je jedina koliko -toliko ostala u normalnom odnosu sa mnom od drugarica,rodica,poznanica itd.. kontam pustit da prodje malo vremena i pokusati sa istom nesto. jos je dobra :)

Ultra Sarma

Postby Ultra Sarma » Mon May 02, 2016 12:53 am

Tako je brate poslusaj savete za ljubavne probleme tribina foruma. Prvo na kurave, odma zatim idi i izlomi joj bivseg decka on je kriv, kresni joj brata, prebi caleta, izvredjaj sestru i majku i smuvaj joj najbolju drugaricu.. nakon toga kreni da se cepas heroinom i naravno bez alkohola nista, po mogucnoscu u kombinaciji sa lorazepamom. Posle svega neces se secati ni ti ko si, a kamoli ona ili jos bolje zavrsis u tvorza i imas slozene ljubavne probleme druge vrste.. nema sanse da ne upali... 8-)
Комунисти бандо без морала
ви убисте Дражу ђенерала

SPU

Postby SPU » Mon May 02, 2016 1:13 am

juzernejm wrote:
kopriva wrote:Tebra, ne znam sta treba da radis, ali nikako nemoj da joj saljes poruke kada krene da ti nedostaje. I kada se naroljas pogotovo.

To se mogu kontrolisati. Al osveta mi ne izlazi iz glave.. milion mi kombinacija se vrti po glavi.

I vrtece se jos neko vreme i onda ce te samo boleti kurac. I kad ih vidis na ulici zajedno bolece te uvo, nek su zivi i zdravi, ona nije za tebe, ne zasluzuje te i naci ces bolju. U medjuvremenu uzivaj u slobodi, i zajebavaj se sa drugim ribama.

Jedino sto vredi je rad na sebi, posao, trening, zdrave misli, uci novi jezik, bilo sta..okruzi se dobrim i pozitivnim prijateljima, nadji hobi, idu u prirodu..i sve ce doci na svoje mesto.

juzernejm

Postby juzernejm » Mon May 02, 2016 1:35 am

@spu

Na tome i radim... prvih 15 dana sam se pronašao u alkoholu i vidio baš da to i nema smisla na neke dugoročne staze.
Aktivno tražim posao,jer sam bez istog nekih 2 mjeseca,vozim biciklo kad je god lijepo vrijeme,izlazim češće nego prije. išao sam na kurs donedavno sa njom,ona je nastavila ja odustao,prebacit cu se na drugi samo da je moje oči ne gledaju. :m :mrgreen:
Ps:rodica joj je baš dobra. 8-)

SPU

Postby SPU » Mon May 02, 2016 1:42 am

Alkohol je svakome prva reakcija, moras biti bas robot od coveka pa da ne pijes i ne pravis sranja posle raskida. Ali ne treba preterivati. Mnogi zaboravljaju da dan posle cuganja (i koriscenja gudre, a verujem da to mnogi rade) dolazi velika depresija i tu moze svasta da se desi, da covek oprosti, vrati se devojci itd.

Evo gledam druga, 2 meseca od kad ga je riba prevarila, izgubio je 8kg a bio je mrsavko i pre toga. Utucen, ubijen, pola coveka... Ne znam kako da mu pomognem, srce mi se cepa kad ga vidim. Samo se gudra i pije. A nju boli uvo. Ti skotovi od zena nisu svesni koje posledice ostavljaju svojim kurvanjem, bukvalno mnogima mogu da upropaste zivot. Ja nisam upoznao ribu koja ne vara momka ili koja to bar nije radila, a jesam par likova koji su skroz verni.

1748

Postby 1748 » Mon May 02, 2016 2:11 am

Bajo moj ako uspeš da joj uhvatiš rodicu ima klečeći da te moli da opet budete zajedno. Ovo potpisujem!! :)
Igrao sa drugom PES. Izgubio.
Dzojstik mu nije odgovarao.

1748

Postby 1748 » Wed Jun 01, 2016 9:54 pm

Ova slika sa zanimljivih slika i klipova me podstakla na jednu diskusiju sa alfa-mužjacima tribina foruma

Image

Poznato je da su muškarci spremni da rade razne budalaštine zbog slabijeg pola, i svi smo pre ili kasnije slinili za nekom kurvetinom jebojojpasmater koja nas je veslala kao majmune :mrgreen: koliko ste nisko pali zbog neke cure? Aj da vidimo ko sme da se upiše u dnevnik :lol:
Igrao sa drugom PES. Izgubio.
Dzojstik mu nije odgovarao.

riper

Postby riper » Thu Jun 02, 2016 10:22 am

Kada cujemo ovakvu ispovest kakvu je ostavio juzernejm kako se lako ujedinimo i stanemo iza brata, nema podela cigan, grobar (ili nesto trece), cetnik ustasa partizan, adidas maksare, EU Rusija.

Sada sam srecno zenjen, ali nekada davno kada mi se jednom desio brodolom, tu su bili drugari i teretana. Uz to sam imao neki fajterski stav, jer je to bio samo vrh nekog loseg perioda gde smo imali porodicnu tragediju i jos nekoliko teskih momenata za kratko vreme. Bem li ga, nisam sebi dopustio neku melanholiju ili depresiju, nisam se opijao da bih nesto zaboravio. Nekako sam stavio um ispred osecanja i bilo je lakse, ne kazem da nije bolelo, ali onako, nokaut sam izdrzao na nogama, a iskustvo koristio za kasnije.

I naravno, totalno kuliranje nekadasnje. Nikakvi ljutiti ili nostalgicni ispadi, nikakav kontakt. Posto smo imali jedan deo zajednickog drustva, kada sam vidjao, samo pozdrav kao sa svima i to je to. Nisam se raspitivao kod okoline niti pokusavao nesto da burgijam. Kako je jedan veliki jebac rekao jednom mom drugaru u slicnoj situaciji, ona je sad za tebe citulja.

Очајник

Postby Очајник » Thu Jun 02, 2016 7:00 pm

За све папуче, оно, као :mrgreen:

Carl_Cox

Postby Carl_Cox » Thu Jun 09, 2016 2:38 pm

Teraj bre kurvu u p.m ...

Neka je jebe onaj ko mora il tata :lol:

Pozdrav za burazere sa foruma

Мићара

Postby Мићара » Thu Jun 09, 2016 6:49 pm

У суууу... :mrgreen: боље да си улетио с ником "јебач_пичака"
Ко се плаши сам у соби то је рђав знак, кога плаши помрачина или празан мрак...

ragazzi

Postby ragazzi » Thu Jul 28, 2016 9:50 am

ragazzi wrote:
zizou wrote:Јави јој се. Онда почни да се понашаш ко говно и има да те заволи одма.

Tako ce i biti na kraju da :D
Ako je neko drugi vec ne jase kao sto je neko spomenuo stranicu ranije :mrgreen:

Jos par dana status quo pa se javljam, bacim onda info sta je bilo ;)

Javio se ja onda nakon 10 dana ali puska teska. Ne znam da li je bilo drugog u prici a ako i je onda je bilo da ih se ne vidi. Izlasci, trening, zajebancija i zaboravio sam je..nije bilo lako jer sam bio dosta sjeban..

Ali sretnem je prije par dana, osmjeh, sta ima, glupa neka prica 2-3min i kaze mi bila sam u tom i tom lokalu, gdje zna da inace zalazim i kaze nije bilo tebe..ja onako hladan kao jebiga nisi imala srece.

Ali kasnije je gledam u klubu, pa jebote najbolja riba tamo je bila, svaki lik joj je prisao, bacio neku pricu a ona bulji u mene. Cak me njezina prijateljica pitala jel mi se jos svida i da sam prebrzo isao prije a da ova nije bila spremna..

Jebo joj pas mater, evo vec par dana mi se vrti po glavi kako je dobra riba, a neda mi se da me opet sjebe.

Inace sada sam sa drugom i kao ide nam, a zadnja 3-4 dana mi se ova vrti stalno po glavi..

Чомбе

Postby Чомбе » Thu Jul 28, 2016 10:14 am

Cak me njezina prijateljica pitala

Јеби пријатељицу.

ragazzi

Postby ragazzi » Thu Jul 28, 2016 10:50 am

Prijateljica je gadna ;)

dennycrane

Postby dennycrane » Thu Jul 28, 2016 11:22 am

ragazzi wrote:Inace sada sam sa drugom i kao ide nam...

S ortakom si? :mrgreen:

ultrastito

Postby ultrastito » Thu Jul 28, 2016 12:21 pm

модерна времена
"...ми смо имали ту срећу да смо имали припадност крају, једном ћошку..."
преле

ragazzi

Postby ragazzi » Thu Jul 28, 2016 12:45 pm

dennycrane wrote:
ragazzi wrote:Inace sada sam sa drugom i kao ide nam...

S ortakom si? :mrgreen:

ultrastito wrote:модерна времена

Lepo musko ko lepo zensko :mrgreen:

Return to “Само опуштено”