Светско првенство - Русија 2018

Разонода, спорт, музика, филмови, серије, занимљиви клипови...
fedayn

Re: Светско првенство - Русија 2018

Postby fedayn » Wed Jul 11, 2018 12:12 pm

Јел мораш сваку тему да усереш са четницима, партизанима, усташама, антифашизмом, југоносталгијом, братством и јединством, баш је умарајуће и код многих ствара само контраефекат. Боли ме уво за хрвате, нити ћу навијати за њих или против њих, нити ће ме њихова евентуална титула бацити у неку депресију, нити ћи изазвати неки бес, исто тако ми је пун кур** братимљења са њима, друже СФРЈ не постоји више, Тито је мртав, четници и партизани су давна пошлост, бавимо се мало за промену неким актуелним проблемима, нпр. економија, демографија наше земље, привреда, положај сународника на Космету...

Не могу,јер ово и јесте сада актуелно...ко је за кога навијао,како,зашто због чега....и на претходним странама се о томе расправљало.Сад твој је проблем и осталих да ли вам се нешто свиђа или не..Можда се нама са Новог Београда док смо имали групу ''Битанге'' и касније после тога није свидело што нам неко тамо на северу вређа ортаке друге веросповести,а за Звезду су навијали и један ДАМИР и један СЕНАД и један ЦИГАНИН (не мислим на одредницу за навијача Звезде него оригинал РОМ који се зове Сале),који су се истицали у навијачким дешавањима,ишли на сваку утакмицу,95/96..97...па кад је било фрке и тај исти Дамир понесе дрес репрезентације на коме пише ''Југославија'' пред један дерби,а један други куртон му кења да ће ''неко да му скине мајицу и да боље то да не носи''... онда ми мало прибранији станемо сипред ортака и поручимо му... ''е немој неко ће да му скине,ајде ти му скини''..а Тима на пар метара испија пиће и гледа какво је то комешање.Али нас је болео курац ОН ЈЕ НАШ,ДРУГ ИЗ КРАЈА ЗВЕЗДАШ!

Е тако да се зна ти велики Звездашу... ;)

Има и супротних примера,када су на том истом Новом Београду поједини Муслимани и Хрвати глумили веће Србе од самих Срба на утакмицама... :D Е то су тек пичке...знаш ја ћу да СРБУЈЕМ што јаче,да ме неко не провали...то се не зове лојалност према Србији него кукавичлук.
Last edited by fedayn on Wed Jul 11, 2018 12:25 pm, edited 1 time in total.

bojan23

Postby bojan23 » Wed Jul 11, 2018 12:25 pm

Пази што се мене тиче никакв проблем да СЕНАД И ДАМИР и твој дугар РОМ дођу опет на север, ал да поштују политичко опредељење трибине, значи мајице СФРЈ или Јуославија но но. Е сад ако се теби и твојој мултикултуралној и мултиконфесионалној екипи не свиђа политичо опредељење трибине зна се начин на који се исто мења, а он сигурно није онлјан.
З В Е З Д А Л Е !

нема лека

Postby нема лека » Wed Jul 11, 2018 12:31 pm

Баш претерујеш, нема један твој пост ни на једној теми да нема везе са политиком. Какве везе има твој другар Дамир, Сенад итд са светским првенством? И Тима? И шта је било 95/96? Година је 2018, тема је светско првенство у фудбалу. Шта је било почетком деведесетих било је, данас стоје ствари како стоје, па ти дођи на трибину нешто да промениш ако ти се не свиђа. Било је на северу и шиптара којима није сметала српска застава, рома има и дан данас, нико их не дира. Али Југословена нема и неће их бити никад

Кудрави Гаучос

Postby Кудрави Гаучос » Wed Jul 11, 2018 12:33 pm

bojan23 wrote:Пази што се мене тиче никакв проблем да СЕНАД И ДАМИР и твој дугар РОМ дођу опет на север, ал да поштују политичко опредељење трибине, значи мајице СФРЈ или Јуославија но но. Е сад ако се теби и твојој мултикултуралној и мултиконфесионалној екипи не свиђа политичо опредељење трибине зна се начин на који се исто мења, а он сигурно није онлјан.

А другу си песму певао и ти и слични кад су нас Хрватска и Босна чашћавали са по 12 бодова на Еуросонгу и кад је Молитва покорила Европу захваљујући тим гласовима. Овде се све гледа од данас до сутра
Имао сам шарм милионера и гестове правог каваљера!

Rođaci

Postby Rođaci » Wed Jul 11, 2018 12:35 pm

it's coming home it's coming home lalalalalala

prcko

Postby prcko » Wed Jul 11, 2018 12:37 pm

Odlicno se secam polufinala u Francuskoj 98. Ogroman sok kada je Suker dao gol za 1:0 i jos vece olaksanje kada su Francuzi okrenuli. Sada me manje vise boli k. Naravno, krivo mi je sto veceras gledam njih, a ne nase slepce. Ocigledno da oni mnogo bolje balansiraju nesportske stvari unutar saveza sa kvalitetom reprezentacije. Plus ih je nevidjeno usralo ovo prvenstvo, sto i nije toliko neocekivano. Imaju kontinuitet nastupa na velikim takmicenjima i bilo je pitanje vremena kada ce im se vratiti za Tursku i Portugaliju.

Sto se tice same utakmice, cenim da Hrvatska posle 2 slabe utakmice moze veceras da eksplodira. Vidim da mnogi tipuju na njihov umor, ali bilo je dovoljno vremena da se napune baterije za jos 90 minuta. Englezi pricaju kako ne osecaju nikakav pritisak, kako su skroz opusteni. To mogu sebe da lazu. Tesko da ce im se skorije ponoviti ovakva istorijska sansa, a za Hrvate to vazi puta 10. Da imam nekog kesa koji mogu da prezalim, stavio bih na pokatolicenu bracu. :mrgreen:

fedayn

Postby fedayn » Wed Jul 11, 2018 12:41 pm

bojan23 wrote:Пази што се мене тиче никакв проблем да СЕНАД И ДАМИР и твој дугар РОМ дођу опет на север, ал да поштују политичко опредељење трибине, значи мајице СФРЈ или Јуославија но но. Е сад ако се теби и твојој мултикултуралној и мултиконфесионалној екипи не свиђа политичо опредељење трибине зна се начин на који се исто мења, а он сигурно није онлјан.

Докле ће да се провлачи та прича ''ако се теби и твојој мултикултуралној и мултиконфесионалној екипи не свиђа политичо опредељење трибине зна се начин на који се исто мења, а он сигурно није онлајн''???...Овде имамо констатно једног кловна навијача Рада који пише како зна ко сам,да сам смешан,ретард...итд...али да он неће ништа да преузме по том питању јер јебига СМЕШАН САМ,АЛИ МИ СЕ КОНСТАНО КАЧИ ЗА ПОСТОВЕ НА ФОРУМУ...Значи молим вас предузмите нешто пошто знате мој идентитет,знате да сам нико и ништа,убијте ме,претуците ме...јебите ме ви моћни десничари са српских трибина!!!!То сам одувек желео :mrgreen:

Константно негирате постојање навијача који су друагчијег опредељења него ви,а пошто ја с времена на време висим у Запа Бару (гробарски паб чистио да се зна) зајебавамо на ове ваше опаске.И ти исти Гробари имају сличну прчу на својој трибини...Погледајте овај клип и ишчитајте коментар:

Jebo vas tito u dupe ,ajde dodjite komunjare ispred stadiona da vas vidimo matori jugosloveni raspali! ŽIVELA SRBIJA ! JANGERI P.F.C. ЧИЧА ДРАЖА!

Па то јебре ваша дијагноза...као ми се кријемо и нема нас нигде...окрећемо се иза себе да нас неко не заскочи..Шта је бре ово мајко моја... :mrgreen: Поготово што ови и ГТР баш имају ту паролу СМРТ ФАШИЗМУ ЖИВЕО ПАРТИЗАН!Исад као иде прича маааа ко је правио овај клип..они бре и не иду на утакмице.
Last edited by fedayn on Wed Jul 11, 2018 12:51 pm, edited 2 times in total.

Opie

Postby Opie » Wed Jul 11, 2018 12:45 pm

Rođaci wrote:it's coming home it's coming home lalalalalala

:D

Kretenu ....it's going across channel llalalallalllalalla
ex-Pop Djujic

bojan23

Postby bojan23 » Wed Jul 11, 2018 12:49 pm

1. То види са тим радовцем, ако ти је он претио. Ја ти нисам претио, нити ћу, није мој стил, мало је инфантилно. Нити си ми ти лично нешто претерано битан.
2. Ко бре негира, много људи навија за Звезду и партизан, нормално је да има људи са различитим политичким виђењем.
3. Блејиш са гробарима у гробарском кафићу, надам се да је ово нека зајебанција.
З В Е З Д А Л Е !

fedayn

Postby fedayn » Wed Jul 11, 2018 1:03 pm

bojan23 wrote:1. То види са тим радовцем, ако ти је он претио. Ја ти нисам претио, нити ћу, није мој стил, мало је инфантилно. Нити си ми ти лично нешто претерано битан.
2. Ко бре негира, много људи навија за Звезду и партизан, нормално је да има људи са различитим политичким виђењем.
3. Блејиш са гробарима у гробарском кафићу, надам се да је ово нека зајебанција.

Није зајебанција,чак је једно вече и Сима Србија налетео.Прво пут кад сам ушао унутра,поздравим се лепо са људима унутра били ''Забрањени'' клинци неки.Причају у клоњи ко држи паб,ја нисам ни знао кренем да се дерем у клоњи
- '' јеееботе где сам ја ово ушао у гробарски паб'... :mrgreen:
Неки мали истетовирани ме гледа и пита:
- ''Штаааа? Ти си Циган''?
-''Јесам него шта!'' :mrgreen:

После сам сишао доле и пили смо сви заједно пиво..то што су те ваше младе генерације поремећене то није мој проблем..
Како иде оно ''НАВИЈАЧКО РИВАЛСТВО НЕ УТИЧЕ НА ДРУГАРСТВО'' ..ИЛИ ТАКО НЕШТО... ;)

Иначе ако сте се питали зашто ми је претходни ник био ГРАДСКИ БОЕМ ево вам одговора ;) ...то вам је сад Запа Барка...дођите да пијемо пиво маните се срања по форумима и мржње.Не можете да ме бијете схватите то ово вам је боља варијанта верујте ми..

Image
Last edited by fedayn on Wed Jul 11, 2018 1:16 pm, edited 1 time in total.

Занемарујем тактику

Postby Занемарујем тактику » Wed Jul 11, 2018 1:08 pm

fedayn wrote:
Rođaci wrote:kol'ko su im jake pesme
samo sprdnja i zajebancija

http://www.youtube.com/watch?v=Q_ZCiBUyj64

I morbidnosti...

Морбидности кажеш? :mrgreen:
Док Бојана каре дува нема Лава ко да чува, Коса умрлааааа, Коса умрлааааааа
Дунавом лешеви плове, Милко Манце те зове, Милкоооооо Милкоооо Милкоооо
Ми смо нашем Чегију обећање дали убићемо Цигана и на Маракани итд итд

Енглези су есенција фудбала!
...Гладан и крвав је народ мој.
А сјајна прошлост је лаж.

bojan23

Postby bojan23 » Wed Jul 11, 2018 1:20 pm

fedayn wrote:-После сам сишао доле и пили смо сви заједно пиво..то што су те ваше младе генерације поремећене то није мој проблем..
Како иде оно ''НАВИЈАЧКО РИВАЛСТВО НЕ УТИЧЕ НА ДРУГАРСТВО'' ..ИЛИ ТАКО НЕШТО... ;)

Не кажем да треба да се међусобно сакатимо и кољемо, ал ми није јасно на дербију им јебеш све по списку, а онда после блејите заједно, пијете пиво, мало шизофрена ситуцаија. Мора да постоји здрава доза мржње, ипак је велики ривалитет у питању.
З В Е З Д А Л Е !

fedayn

Postby fedayn » Wed Jul 11, 2018 1:38 pm

bojan23 wrote:Не кажем да треба да се међусобно сакатимо и кољемо, ал ми није јасно на дербију им јебеш све по списку, а онда после блејите заједно, пијете пиво, мало шизофрена ситуцаија. Мора да постоји здрава доза мржње, ипак је велики ривалитет у питању.

https://video.vice.com/rs/video/zulu-warriors/5acf2ffaf1cdb30e574f05b8?latest=1

То ће можда да те држи до 20-25 године..Али када смо већ код тих Хрвата и Светског Првенства,капирам ја зашто Генераштаб,Организатор Скупа итд са форума Делија напљуваше ''Zulu Warriorse'' кад је изашао за Вајс.Па ето тај исти Сима Зулу признаде да је дете из мешаног брака,да није хтео да учествује у рату из поштовања према фамилији са мајчине стране,да му је најбољи пријатељ касније у војсци постао навијач Динамо Загреба...Рене Чилеанац испали као из топа да то није био његов рат и да остао по страни...ови остали кад су у документарцу причали и сведочили како су бранили државу СФРЈ у Дрездену кад су се тукли са њиховим нацистима.Сведочанство из Дрездена сам стављао на теми Стара Школа.И ето ти курац!
Север попиздео што им неко руши имиџ трибине,а не схватају да је тај имиџ и потекао од истих тих ''Zulu Warriorse'' које сад пљују.Другари,ајде мало поштовања према легендама. 8-)

Кад се само сетим која је фрка била око Просинечког да ли да буде тренер или не,стрији им објашњавају...клинци запели у уста их јебем не може!! не може!!! На једвите јаде се легенда клуба провуче.Одахнуо сам и помислио,замало да се обрукамо.. :oops:

Panzram

Postby Panzram » Wed Jul 11, 2018 1:46 pm

fedayn wrote:Константно негирате постојање навијача који су друагчијег опредељења него ви

E ovde si ga zabo iako si gan, svaka čast, ovo se dešava već godinama, negira se postojanje svega što nije desno, ne mogu da shvate da van Srbije postoje i navijači koji su anarhisti, komunisti, trockisti, satanisti, ovi, oni. Ja sebe smatram za tantričkog budistu tako da me libo ckura za ovo materijalno sranje i prozivke a posebno pretnje. Uvek sam govorio svima, dođite na Vidikovac da popijemo pivo u Klagenfurtu i razrešimo te dileme oko izdaje Srbije i sličnih sranja, samo dođite... :mrgreen:

Nego bre, uh sunce ti, koja euforija danas, ko protiv Rusa pa i jača, lagano opraštamo Englezima što su nas bum-bum i navijamo za it's coming home!!! :D
Ovo neće na dobro da izađe...

Nexon

Postby Nexon » Wed Jul 11, 2018 1:53 pm

Је л се вас двојица познајете?

Panzram

Postby Panzram » Wed Jul 11, 2018 1:56 pm

Ja ovde samo tebe poznajem, drugarčino moja ljubi te brat. ;)
Ovo neće na dobro da izađe...

bojan23

Postby bojan23 » Wed Jul 11, 2018 1:57 pm

27 и још ме држи ;) Ниси ми одговорио како то функционише на дербију јебање мајке, после у кафани пијете пиво.
Лично сам био против Просинечког, невезано за националност, човек је обукао дрес хрватског драговољца и љубио скуте Туђману.
Џабе сваки гол, да би неко био легенда клуба он то мора да буде и након каријере. Сими се замерало што је поменути докумнетарац радио вајс, који је није баш омиљен у навијачким круговима с обзиром на своје либералне и "прогресивне" и често аутошовинистичке ставове. Нек је легенда сто пута неке ствари се једноставно не раде.
З В Е З Д А Л Е !

fedayn

Postby fedayn » Wed Jul 11, 2018 1:59 pm

Panzram wrote:
fedayn wrote:Константно негирате постојање навијача који су друагчијег опредељења него ви

E ovde si ga zabo iako si gan, svaka čast, ovo se dešava već godinama, negira se postojanje svega što nije desno, ne mogu da shvate da van Srbije postoje i navijači koji su anarhisti, komunisti, trockisti, satanisti, ovi, oni. Ja sebe smatram za tantričkog budistu tako da me libo ckura za ovo materijalno sranje i prozivke a posebno pretnje. Uvek sam govorio svima, dođite na Vidikovac da popijemo pivo u Klagenfurtu i razrešimo te dileme oko izdaje Srbije i sličnih sranja, samo dođite... :mrgreen:

Nego bre, uh sunce ti, koja euforija danas, ko protiv Rusa pa i jača, lagano opraštamo Englezima što su nas bum-bum i navijamo za it's coming home!!! :D

Јел знаш да не могу да нађем на нету онај клип са ''Витезовима'' од пре 5-6 година када сте се опет окупили на Обилићу и када си окачио анархистичку заставу,а поред те твоје келтски крст...То је тај фазон о чему причамо :mrgreen:

Одмах да ти кажем за ову Запа Барку..пиво точерно им је 350 рсд...што је мнго много је зацепили Гробари.Капирам да је то због ових странаца што долазе на сплавове,пошто у граду чини ми се да још држе око 200 дин. ;)

Nexon

Postby Nexon » Wed Jul 11, 2018 2:02 pm

Panzram wrote:Ja ovde samo tebe poznajem, drugarčino moja ljubi te brat. ;)

Чудно.
Такве две левичарске херојчине а да се нису упознали. Па није Београд тако велик, нарочито за вас. Eто, ја сам упознао тебе а немам везе са вама. Сада ти мене убеђујеш да не познајеш fedayn-a.
Мада fedayn више нагиње америчкој струји, мада каже да није титоиста.
Чудно.

Nexon

Postby Nexon » Wed Jul 11, 2018 2:03 pm

fedayn wrote:
Panzram wrote:

Јел знаш да не могу да нађем на нету онај клип са ''Витезовима'' од пре 5-6 година када сте се опет окупили на Обилићу и када си окачио анархистичку заставу,а поред те твоје келтски крст...То је тај фазон о чему причамо :mrgreen:

Одмах да ти кажем за ову Запа Барку..пиво точерно им је 350 рсд...што је мнго много је зацепили Гробари.Капирам да је то због ових странаца што долазе на сплавове,пошто у граду чини ми се да још држе око 200 дин. ;)

Ма ви се 101% познајете.

Return to “Само опуштено”