Dastanje 2016

Разонода, спорт, музика, филмови, серије, занимљиви клипови...
prcko

Re: Dastanje 2016

Postby prcko » Tue Apr 26, 2016 7:42 am

Sta ce zena, ogranicena na TV i ne zna za bolje. Masa ljudi upija ono sto vidi i procita u novinama jer ne znaju za drugi nacin.

Dragas je svojevremeno predlagao sjajnu stvar. Obaviti veliku nabavku polovnih racunara iz Kine i ubaciti po jedan u svako domacinstvo u Srbije, dakle svaka kuca mora da ima racunar i pristup internetu. Odredjene usluge prebaciti iskljucivo online kako bi se gradjani naterali da koriste racunar, tipa vadjenje izvoda, drzavljanstva, placanje racuna, zakazivanje kod doktora, itd. Potpuna kompjuterizacija Srbije, cak je i izracunao da bi to sve moglo da se odradi za neku relativno malu cifru jer bi dobili masan popust na kolicinu. :mrgreen:

фикрета

Postby фикрета » Tue Apr 26, 2016 8:07 am

nemoj da se lazemo
veliki broj mladih ljudi glasa za vucica,i lozi se na tu pricu,aktivni su u stranci,cimaju se neko iz interesa,neko iz gluposti

to je ista prica kao ko jos gleda farmu parove...niko ne gleda a svi znaju sta kurve tamo rade

price kao o direktnom avioletu za njujork prolaze,a to sto ti je plata 200 eura nema veze,imas direktan let za njujork

Kibiców

Postby Kibiców » Tue Apr 26, 2016 8:28 am

Чомбе wrote:
Nije bas tako. Ako je izaslo 60% dakle 40% ostaje. U tih 40% imas garant studente, zaposlene i sve one koji zive u drugom gradu zbog raznoraznih razloga a prijavljeni su na svojoj staroj adresi i zabole ih da se cimaju kuci i pucali kintu da bi glasali. Pa pogledaj samo za bg. Koliko je bilo biraca, oko 1 500 000 - 1 700 000 a bg garant ima 2 500 000 ako ne i vise (znam da deca ne glasaju ali nema dece milion).Tu imas jos one koji zive u inostranstvu a masa ih je na crnom i poziv za glasanje im stize kuci na adresi u Srbiji. Jos jedna stvar, kako glasaju ljudi koji su u bolnici? Ima i toga i tu je jedan dobar broj. Da ne nabrajam dalje ali sigurno je to cifra od oko 20%. Kada se na to dodaju ovih 60% sto je glasalo dodjemo na 80% i ostaje ti 20% koje zabole da dignu dupe i odu do glasackog mesta.

Јесте баш тако, пола Србије боли курац за изборе. +- увек око 50% не гласа. Сад ти можеш да тражиш разлоге ове или оне али тако је. О дијаспори и да не причамо њих претпостављам 90% не гласа али их 101% кења и паметује како би и шта требало и за кога. :)

А и у тих 60% ниси рачунао порадене гласове, гласове покојника и штеле и комбинације са КиМ. (тако бар тврди опозиција или је тврдила јуче)

Ja stvarno nista ne znam o tome. Sad ozbiljno niti sam sta video niti mi je neko blizak to rekao. Mada verovatno ima samo pitanje je u kojoj meri.

Вини Џонс

Postby Вини Џонс » Tue Apr 26, 2016 10:07 am

Image

Ultra Sarma

Postby Ultra Sarma » Tue Apr 26, 2016 10:09 am

Na Kosmetu Vucic 67% ? ja razumem da je pokradeno, ali kako on uopste moze da dobije tamo bilo koji glas posle svega sto je uradio protiv nasih interesa vezanih za Kosovo.. on je najveci izdjanik dosad i plus je ta izdaja vezana upravo za Kosovo i tamo dobije dvotrecinsku podrsku..
Комунисти бандо без морала
ви убисте Дражу ђенерала

niko

Postby niko » Tue Apr 26, 2016 10:46 am

gradski_boem

Postby gradski_boem » Tue Apr 26, 2016 11:23 am

Vezano za pobedu Sapica na NBG-u,forumas 1958 je sve lepo objasnio,medjutim ono sto je za lokalnu zajednicu mozda bilo i presudno da njemu da glas je i osnivanje fondova za lecenje dece i pomoc socijalno ugrozenima.Iskrenost se prepoznaje..

Nexon

Postby Nexon » Tue Apr 26, 2016 12:16 pm

Ultra Sarma wrote:Na Kosmetu Vucic 67% ? ja razumem da je pokradeno, ali kako on uopste moze da dobije tamo bilo koji glas posle svega sto je uradio protiv nasih interesa vezanih za Kosovo.. on je najveci izdjanik dosad i plus je ta izdaja vezana upravo za Kosovo i tamo dobije dvotrecinsku podrsku..

Како је могуће да Чеда и Чанак на КиМ узму 2.5%, или нешто више? Људи који су отворено подржавали независност КиМ. То може да поверује само тешка будала. А, управо то ће их пребацити преко цензуса. Током изборног дана на ртс-у се укључивао новинар јужно од Ибра и сам је рекао да по ОЕБС-у има много неправилности, да би онда ОЕБС рекао да је све у реду. Масовна крађа је била јужно од Ибра. Док дсс и двери узимају 4.3% на КиМ.

У неку руку бих волео да Вучић спусти Двери испод 5%, пошто изгледа толико то жели, за пар стотина гласова, па ако на поновљеним изборима не успеју да уђу, шта да се ради, али нека се види кога не подноси. Са овим осталима се шали, ено јуче пошалица пошалицу стиже о Радуловићу, Пајтићу, Шешељу, Чеди...како му је само забавно.
Јуче је Обрадовић требао да буде код Марића, прво га позвали а онда отказали.

IRRIDUCIBILI

Postby IRRIDUCIBILI » Tue Apr 26, 2016 1:47 pm

Pa iste te dveri/dss nista bolje nisu od sns-a. Batali mi te price pa oni i jesu presli cenzus zato sto su satro nacionalisti a ustvari strani placenici kao i vucic,isto kao sto ceda svake godine uvek za malo predje 5%. pa u srbiji je svaka stranka finansirana od strane zapasa, i onda dodje ovde ovaj nexon da soli pamet. Pa da je vucic stvarno hteo da spusti dss dveri ispod 5% on bi to i uradio, ali mu je lakse da ima laznu opoziciju koja ga pljuje a ustvari su ista govna. Pa ova sandra raskovic prica o genocidu u srebrenici, nemam ja sta vise da polemisem sa osobama kao sto si ti, zivi u svom imaginarnom svetu.

Stvarno ne trebam da ulazim na ovu temu vise, odma mi skoci pritisak kad citam ove nebuloze.

Nexon

Postby Nexon » Tue Apr 26, 2016 2:05 pm

Одлично, нека их онда спусти испод цензуса. Али да се поништи изборе на КиМ, нарочито јужно од Ибра, пошто тамо никакве контроле није било осим ОЕБС-а.

Ено га Шешељ скочио за Вучића. Слажем се са њим делимично, нека се преброје гласови. Само нека Шешељ објасни: зашто је у изборној ноћи једини подржао Вучића да су само 4 листе прешле цензус(снс, спс, срс и дс) иако сада знамо да је Радуловић скоро као и дс, ако не и јачи(небитно за Двери, нека су оне испод)?

Иначе Двери су испале јако глупаве што су се упецали на Вучићеве форице, још од заветника се то понавља.

oi!

Postby oi! » Tue Apr 26, 2016 2:57 pm

Nexone, kako mislis da spuste dveri ispod cenzusa, kada su vec svi objavili da su oni usli ?

gradski_boem

Postby gradski_boem » Tue Apr 26, 2016 3:32 pm

Lepo ja rekoh,novi DOS..

http://www.nedeljnik.rs/nedeljnik/portalnews/novi-sastanak-opozicije-u-prostorijama-dss/

Nexon vesto izbegava da komentarise izjavu Sande o Srebrenici,kao sto izbegava da komentarise izjavu Boska o tome kako bi Djindjic da je ziv bio sledbenik politike Dveri.Tu se vidi ko je ko!SMRT 5.oktobarskim tekovinama!

савабјан

Postby савабјан » Tue Apr 26, 2016 3:39 pm

IRRIDUCIBILI wrote:Pa iste te dveri/dss nista bolje nisu od sns-a. Batali mi te price pa oni i jesu presli cenzus zato sto su satro nacionalisti a ustvari strani placenici kao i vucic,isto kao sto ceda svake godine uvek za malo predje 5%. pa u srbiji je svaka stranka finansirana od strane zapasa, i onda dodje ovde ovaj nexon da soli pamet. Pa da je vucic stvarno hteo da spusti dss dveri ispod 5% on bi to i uradio, ali mu je lakse da ima laznu opoziciju koja ga pljuje a ustvari su ista govna. Pa ova sandra raskovic prica o genocidu u srebrenici, nemam ja sta vise da polemisem sa osobama kao sto si ti, zivi u svom imaginarnom svetu.

Stvarno ne trebam da ulazim na ovu temu vise, odma mi skoci pritisak kad citam ove nebuloze.

А шта си ти неки националиста и русофил?
Јел има некоме у овој држави да ваља било ко?
Потпишу споразум са јединственом Русијом, посећују Крим, Москву, итд, и запад их финансира?

Први пут кад су изашли на изборе, покраду их ДС, странка запада, други пут су издували, сад их опет поткрада странка запада, само што их ДС подржава јер су свесни да ће и они овако проћи на следећим изборима.
На листи им комадант одбране Кошара, Матија Бећковић их подржава, послушај његов говор на годишњици Р. Српске, нападају их сви режимски новинари и новине, које више него очигледно раде за запад, о чему се овде ради????? Који су докази да раде за запад?

Борис Малагурски их подржава, дечко који виси на РусијаДанас нон стоп, финансирају га Руси. Мислим где је овде логика? Пушите ми курац више српски националисти и русофили, гласајте за Сашу Радуловића, новог Млађана Динкића и издајника, залагача за хомосексуалце и нато, отцепљење Космета. Јебем ти Србију, одавде се треба селити.

20так људи са којима сам био на анти нато протесту гласа за јебеног Сашу Радуловића, где је ту мозак? Ало одеш на анти нато протест, и на крају гласаш ЗА САШУ РАДУЛОВИЋА, ЧОВЕКА КОЈИ ИМА ПОЛА БИВШЕГ ЛДП-А И г17плуса и ДСа и свих отпадника који су издували на листи, који има људе који раде за стране амбасаде са запада на листи. ЉУДИ ЈЕЛ МЕ ЗАЈЕБАВАТЕ КОЈИ ПИЧКУ МАТЕРИНУ? ГЛАСАТЕ ЗА ЛИКА КОЈИ ДИЖЕ ДВА ПРСТА КАО ДЕБИЛ, ЈЕБЕНИ АМЕРИЧКИ ФАЗОН као виктори, победа. Са њим стоји још десет ругоба и отпадника.

Image

скроз десно лик педер, један од ових људи што вире иза причао на тву о правима педера да усвајају децу, ова у црвеном сакоу ходајући антихрист, ниска ова, даље ме мрзи и да гледам, доста су ови.

И она вам је боља од Санде Рашковић-Ивић?

Image

Овој жени се види да је просвећена и чиста у погледу, мени ништа више није јасно.
Чујем приче Двери су за нато, двери не критикују Вучића, двери ово двери оно, ајде да причају неки пензоси неинформисанисани, него причају људи који се интересују у вези са дешавањима колико толико.
ВИШЕ МИ НИШТА НИЈЕ ЈАСНО. И ТРЕБА ДА НАС ЈЕБУ.

Nexon

Postby Nexon » Tue Apr 26, 2016 4:03 pm

oi! wrote:Nexone, kako mislis da spuste dveri ispod cenzusa, kada su vec svi objavili da su oni usli ?

Лако, РИК, који коначно доноси резултат, се скоро 24 сата није огласио за још 1.5% обрађених места. Наводно раде неку проверу. Главна глава у РИК-у је Ђурђевић, снс кадар, који је јуче био на Главном одбору снс(после је Вучић лудео на тв), када почиње агресивније да се понаша, после имамо силан број наслова и емисија где је наводно нешто намештено контра снс. Иначе тај исти Ђурђевић је 2012 са Дверима био у том истом РИК-у да говори о крађи. Сећате се оних џакова што су носили Вучић и Николић?

Да заборавим сада двери, у изборној ноћи Вучић излази и каже да је Радуловић на 4.5% и да скоро никакве шансе за ценузс нема, послушајте његово обраћање медијима, то је он рекао. Једини ко прати ту причу је Шешељ.

Одједном сви почели да скачу јер сви виде да то није тачно. Трче једни код других, а онда креће машинерија снс о новом дос-у и снагама хаоса и безумља. Сада се појављује и САД амбасадор у игри, док Вучић прима Дитера и све оне изасланике из ЕУ.

Избори на КиМ су тотално нерегуларни, нарочито јужно од Ибра, ту је ОЕБС(ЕУ) помагао снс да краде, јер као што видите Вучић наставља да признаје независност КиМ, баш данас нове мере.

Ступио на снагу споразум о међусобном признавању сертификата за превоз нафте и гаса између Србије и „Косова“
уторак, 26. април 2016.
Last edited by Nexon on Tue Apr 26, 2016 4:17 pm, edited 3 times in total.

gradski_boem

Postby gradski_boem » Tue Apr 26, 2016 4:06 pm

Savabjan ti si decko nesto pobrkao.Eno Radulovica na sastanku sa DSS-Dveri+bivim strankama DOS-a.Uzgred poserem se na "nacionaliste" Malagurskog i Beckovica koji su Djindjica posthumno proglasile za patriotu.Idite na FB Malagurskog.

Nexon

Postby Nexon » Tue Apr 26, 2016 4:11 pm

Нема шансе да се направи онаква грешка за Радуловића на 77% материјала, са 4.5% на 6%, нема шансе, то је преко 50 000 гласова. Нешто је овде веће у игри.

Rođaci

Postby Rođaci » Tue Apr 26, 2016 4:18 pm

Ljude boli kurac i za NATO i za Rusiju i za EU i za LGBT i sve u pičku materinu, glasali su za nekoga ko priča o parama i konkretnim stvarima.

Možda je prevarant, možda je nesposoban, možda je hohštapler, ali ne ispira ljudima mozak jednim te istim budalaštinama, nego priča o onome od čega sve počinje.

Nexon

Postby Nexon » Tue Apr 26, 2016 4:22 pm

То је зато што је Вучић наметнуо ту причу у медијима јер му прича о КиМ, Русији...никако не одговара. Питао бих те да је била поларизација око Бриселских споразума и издаје КиМ како би Радуловић прошао. Него је Вучић причао да су то снаге прошлости и безумља, ЕУ је једина будућност, а то скоро сви медији пратили по наредби јер по сваку цену хоће да избаци из приче КиМ као централну тему.

SAO_Zeljin

Postby SAO_Zeljin » Tue Apr 26, 2016 4:32 pm

Prosto je neverovatno kakve se igre igraju u poslednja dva dana. Pa da li je realno da rik ne moze da sabere jebenih 120 glasackih mesta koliko je preostalo ceo dan? Da li je realno da dveri ne izbace rezultate sa tih mesta i da objave konacan broj glasova koji su osvojili? Ko sta radi?

савабјан

Postby савабјан » Tue Apr 26, 2016 4:33 pm

gradski_boem wrote:Savabjan ti si decko nesto pobrkao.Eno Radulovica na sastanku sa DSS-Dveri+bivim strankama DOS-a.Uzgred poserem se na "nacionaliste" Malagurskog i Beckovica koji su Djindjica posthumno proglasile za patriotu.Idite na FB Malagurskog.

Ма само ти седи кући и сери по људима који раде конкретне ствари за добробит Србије.
Не, него ће са шешељом да састанче који иде Вучићу под сукњу, који их и обара испод цензуса са својим политичким сином. То је политика, интереси, паметњаковића.

Рођаче, економски план Двери дсса се ништа не разликује од плана ДЈБ, САМО ШТО ТА КОАЛИЦИЈА ИМА ПЛАН ЗА СВЕ МОГУЋЕ ОБЛАСТИ, ДОК РАДУЛОВИЋ ПРИЧА СТОП ПАРТОКРАТИЈИ И ПАРАЗИТСКОМ СИСТЕМУ, А ПЛАЋА ГЛАСОВЕ. Уместо на кампање, уложио у куповину, да су дсс двери биле паметне као и ови, боље би прошле, не би пуштале да их оборе испод цензуса.

Return to “Само опуштено”