Masovni treninzi, hiljade i hiljade sklekova...
Re: Masovni treninzi, hiljade i hiljade sklekova...
Aj` da probam da prekinem raspravu
Koji ste tip? Ja za 90% vezbi idem B.
Најбоље да се постави стандард масе и килаже која се диже у серијама и која се избацује, па да Фикрета одлучи да ли смо компетентни да пишемо на ову тему Иначе ова слика горе, под А.
Ako želiš što duže da živiš, pod A
Ako radis benc sa smesnim tezinama, kao ja (necu da pisem koliko, da me Fikreta ne bi prozivao ) ni B opcija nije kriticna. Kod vezbi za ledja, lat, donji kotur, veslanje sa sipkom, mnogo mi je lakse kada ne koristim palac.
Kad guram B, kad vucem A.
Spustili su tenzije,
izdali su prezime,
izdali ste pretke,
eto sto vas narod prezire.
izdali su prezime,
izdali ste pretke,
oi! wrote:Ako radis benc sa smesnim tezinama, kao ja (necu da pisem koliko, da me Fikreta ne bi prozivao ) ni B opcija nije kriticna. Kod vezbi za ledja, lat, donji kotur, veslanje sa sipkom, mnogo mi je lakse kada ne koristim palac.
ne prozivam ja nikog za tezine
svako radi koliko moze
nego kao u teretani tako i ovde na svaki upis ispametuju ti likovi koji ako ne mislis kao oni ne ne ne valja
ali imaju nesto pametno da ti kazu,oni znaju kako treba
i uvek idi pod A
palcem zakljucavas sipku,i ne krivis zglob
Brdja wrote:Hahaha promeni covek nadimak ali ne moze i mozak. To je nas internet bodibilder koji nikad ni na sta konkretno nije smeo da odgovori. Nije bas par meseci ali nije ni bitno. Niko se naucen nije rodio ali ko je pametan moze vrlo brzo da nauci neke stvari. Da li si ti bre normalan da nekome preko neta, koga ni ne znas, preporucujes efedrin??? Tako mozes da ubijes nekoga. Pogledaj nezeljena dejstva efedrina. Vrlo dobro znam sta je efedrin i ne uporedjujem ga sa steriodima vec kazem da, kada si vec krenuo, mozes i plavo srce da mu preporucis. Koji ce mu kurac efedrin? Umesto da mu preporucis da se zdravo, hrani, da trenira, da odmara, ne... ti nekome koga ne znas preporucujes efedrin. Ja nista nisam pametovao vec ti pisem realne stvari. To za kilazu sam ti napisao jer si potcenio decka samo zato sto ima 80kg. A sada pises da se takmice i sa 60? Nisi bas bistar? A to za internet aktivnost, ja uvek hocu, ako mogu, nekome da pomognem a ti pises samo da bi srao i pravio se pametan. Ali dobro, ko ne moze na normalan nacin odgovara tako kao ti. Nije problem. Ja, ovakva neznalica, sam barem okacio decku trening plan, a sta ti radis? Pises neke gluposti koje nemaju nikakvog osnova i preporucujes mu efedrin? Nesanica,nervoza i tahikardija, sve su to nebitne stvari?
momce ti si ocigledno mene pomesao sa nekim
ali nije ni bitno
sto se tice treninga,programa sve ima lepo napisano u mom prvom postu
e sad sto ga ti ne razumes,to je tvoj problem
i malo smanji taj internet smekerizam
a ako vec imas toliku zelju da mi kazes da sam budala ili sta vec,mozemo da se nadjemo,dam ti broj
dodjes do teretane,tu sam u jednoj poznatoj na nbgd
mozemo i da organizujemo neko takmicenju u bendzu ili nekoj drugoj disciplini po tvom izboru
Pa problem je što si napisao početniku da uzme efedrin bez ikakvog znanja o njegovom zdravlju. Dečko je tražio konkretan plan za početnika. Njima mora da se nacrta tačno šta i kako jer onako nabacano kao što si ti napisao taj isti početnik neće shvatiti. Dalje, ne mogu da predjem preko toga da je kreatin glupost kada sam na sebi isprobao i bolji napredak sam imao sa njim nego bez njega. Uostalom neka ja budem nekompetentan ali gomile naučnika to svakako nisu. Govoriš da trening treba da traje 2 sata a pritom ne znaš cilj tog kome daješ preporuke. Ja tebe nisam prvi napao da bih ja bio taj koji tebe hoće da nazove budalom već sam ti lepo rekao zbog čega mislim da nisi u pravu. Ako nisi taj za koga sam mislio da jesi onda lepo i detaljno pročitaj sve što sam napisao pa odgovori argumentovano na postavljena pitanja i reci u kom delu sam se nalupao. Ne moraš odmah da napadaš nekoga ako se ne slaže sa tobom. I ponavljam, nisam ti napisao bezveze da nisi u pravu kao što ti pokušavaš da istakneš. Izvoli obrazloži gde nisam u pravu.
Spustili su tenzije,
izdali su prezime,
izdali ste pretke,
izdali su prezime,
izdali ste pretke,
- Bruno Sulak
Nije da zakuvavam ali bice ovde svega koliko ja vidim
uff, sad vidim da sam otvorio pandorinu sa onim pitanjem
hvala momci na odgovorima, ali ono na sta sam ja mislio je neki kružni trening(ako se dobro sećam), sećam se samo da je bio raspored jedan trening, pa dva dana odmora. to je za totalne početnike ili za one koji su pravili veliku pauzu, odličan program za sticanje neke osnove za dalje vežbanje.
ps
mislim da su svaki trening iste vežbe bile u pitanju, samo se tokom nedelja menjaju vremena pauza između serija, i traje odprilike tri meseca.
hvala momci na odgovorima, ali ono na sta sam ja mislio je neki kružni trening(ako se dobro sećam), sećam se samo da je bio raspored jedan trening, pa dva dana odmora. to je za totalne početnike ili za one koji su pravili veliku pauzu, odličan program za sticanje neke osnove za dalje vežbanje.
ps
mislim da su svaki trening iste vežbe bile u pitanju, samo se tokom nedelja menjaju vremena pauza između serija, i traje odprilike tri meseca.
Imam ja jedan takav koji sam isprobao na sebi i lepo napredovao sa kilazama. Radi se 12 nedelja ali nije bas za pocetnike, bas naprotiv.
Spustili su tenzije,
izdali su prezime,
izdali ste pretke,
izdali su prezime,
izdali ste pretke,
-
Јебо вас теретана.
našao sam najzad posle više sati kopanja po disku uz pomoć onog programčića "recuva"
ako nekog zanima, mogu da ga postavim ovde, mada predpostavljam da većina sebe ne smatra za početnika(a to je najčešći uzrok povreda).
inače program se bazira na osnovnim, a ne na izolacionim vežbama, koje početnicima ništa ne znače.
kad smo već ponovo aktivirali temu, jel beše etaoin radio snagu? nisam baš najbolje ispratio, a zanimaju me iskustva nekog ko je radio takav program, jer sam više puta razmišljao da počnem, ali nisam imao adekvatno znanje.
ako nekog zanima, mogu da ga postavim ovde, mada predpostavljam da većina sebe ne smatra za početnika(a to je najčešći uzrok povreda).
inače program se bazira na osnovnim, a ne na izolacionim vežbama, koje početnicima ništa ne znače.
kad smo već ponovo aktivirali temu, jel beše etaoin radio snagu? nisam baš najbolje ispratio, a zanimaju me iskustva nekog ko je radio takav program, jer sam više puta razmišljao da počnem, ali nisam imao adekvatno znanje.
Радио, обичан 5х5 програм и мени је прираст снаге био огроман. Због силних повреда ногу, никада нисам радио чучањ, а за два месеца сам дошао до цифре од 105х5 са потпуно исправном формом. Од првог опет крећем са радом на повећању снаге, сада ћу радити Кандитов програм за почетнике, а пошто стварно нисам дуго био у теретани, јуче сам одрадио тестирање. Бенч 100х1, чучањ 100х3 и мртво 140х1. Није лоше јер тегове нисам пипнуо сигурно 2 године, али сам радио доста на техници рвања па сам због тога у релативно пристојној кондицији. Бројеви свакако морају горе, а највећи проблем ми ствара време јер радим два посла, али једноставно морам убацим дизање гвожђа јер ми такакв тренинг баш прија. И заборавио сам да напишем, тежина је ту негде око 103-105, нисам се дуго мерио
Radio sam i ja ovaj sa slike. To je bio period kada sam jedva odvajao vreme za treninge i isao 3 puta nedeljno mada je sve vise od toga sa ovim treningom previse. Najbitnije je tacno odrediti maksimume jer posle kod vecih tezina zna da bude bas tesko. Pauze su po minut.
http://s31.postimg.org/3lj2qsm8b/image.png
http://s31.postimg.org/3lj2qsm8b/image.png
Spustili su tenzije,
izdali su prezime,
izdali ste pretke,
izdali su prezime,
izdali ste pretke,
Za ovog lika sto mu je 80kg smesno.
Ovaj lik je npr 180cm visok i 80kg tezak, sta coveku vise treba?
Ovaj lik je npr 180cm visok i 80kg tezak, sta coveku vise treba?
- Modus Operandi
oi! wrote:Aj` da probam da prekinem raspravu
Б има више ефеката, мада је доста ризично и може шипка да ти склизне низ руку, мени се фала Богу још није десило.
Etaoin wrote:Радио, обичан 5х5 програм и мени је прираст снаге био огроман. Због силних повреда ногу, никада нисам радио чучањ, а за два месеца сам дошао до цифре од 105х5 са потпуно исправном формом. Од првог опет крећем са радом на повећању снаге, сада ћу радити Кандитов програм за почетнике, а пошто стварно нисам дуго био у теретани, јуче сам одрадио тестирање. Бенч 100х1, чучањ 100х3 и мртво 140х1. Није лоше јер тегове нисам пипнуо сигурно 2 године, али сам радио доста на техници рвања па сам због тога у релативно пристојној кондицији. Бројеви свакако морају горе, а највећи проблем ми ствара време јер радим два посла, али једноставно морам убацим дизање гвожђа јер ми такакв тренинг баш прија. И заборавио сам да напишем, тежина је ту негде око 103-105, нисам се дуго мерио
jel ti nije problem da mi napišeš kako izgleda taj program, i neke osnovne odrednice kojih bi trebalo da se držim? npr da li se radi jedan dan, pa sledeći pauza, ili dva dana pa pauza, i slično...
-
Јел може неко укратко о Хел гелу? Видим да се користи 20-30 минута пре тренинга, једна доза. Какве ефекте има, јел има сврхе уз кросфит користити?
- Џими Заказака
Мали оф-топик у односу на ниво игре на овој теми, ал' чисто да се упишем, досадно ми.
Почео да радим 10 склекова и 10 трбушњака свако јутро чим устанем, и задао себи да свако јутро подижем за један склек и трбушњак. Више као тест карактера, да видим да ли сам у стању да испоштујем себе чак и кад се претходне вечери усерем. И ево догурах јутрос до 61/61. Небо је граница
Почео да радим 10 склекова и 10 трбушњака свако јутро чим устанем, и задао себи да свако јутро подижем за један склек и трбушњак. Више као тест карактера, да видим да ли сам у стању да испоштујем себе чак и кад се претходне вечери усерем. И ево догурах јутрос до 61/61. Небо је граница