Још је једна лаж да су трибине Србије биле плаћене да руше Милошевића, неке трибине су већ 1991 плаћале у крви борбу против Милошевића, као што је 9. марта 1991. погинуо млади Гробар, свега 17 година, у борби против црвене мурије, Бранивоје Милићевић, покој му души. Камо среће да смо га тада оборили, али манито плаћеничко говно, Вук Драшковић, са гомилом других дб-овац и западних плаћеника, су свесно разлупале једну енергију која се никада више није појавила на улицама Београда, ни 5. октобар није за прићи.Поносан сам што сам одлазио на трибину са које се скандирало против Милошевића и која је скакала на Араканa због крађа твог клуба у то време. Или си заборавио то време велики анархисто?!
Трибине јесу биле плаћене да руше Милошевића,немој да се лажемо, о томе је и Wikileaks избацио документ,али некоме није у интересу да се та прича истера до краја.Ја нећу све рећи, да ме не куну ови моји,само пар ствари да подвучем.Велике трибине као што је Звездин Север,су мамац за политичке партије и покрете,биле и остале.Године 1991 се скандирало ''Делије, Делије ајмо сви у глас Слободан Милошевић један је од нас'', онда се се скандирало против њега,иако је Аркан донекле успевао све то да смири.У међувремену, Аркан бива убијен и дешава се 5.октобар за који многи припадници СДГ кажу да се вероватно не би ни десио да је овај био жив.И још нешто...овим спотом Дракуле из ''Директора'' си хтео да кажеш шта? Да међу Делијама има анти-комуниста?Браво!Има и те како, има и оних које боли курац за политику и скандирају оно што и већина...али је чудно да ниси поменуо Велибора Миљковића (Тони Монтано) и његову панкерску екипу,он је исто био део севера,комуниста, пријатељ Аркана снимио је својевремено ову песму инспирисан Загребом:
Касније га је Аркан позвао да сними химну ФК Обилић, што је овај са задовољством прихватио.Добро, сви ми симпатишемо неке мање локалне клубове (ја никада нисам нешто Обилић волео,али јесам висио на Радничком НБГ,ИМТ-у... ништа озбиљно),тако да то не треба рачунати у неку издају.Неки ће рећи ДБ-овска веза...јер ето, Тони Монтано је за време НАТО агресије 1999 певао на Тргу, на Бранковом мосту,био близак Социјалистичкој Партији Србије,али ето има нас и таквих веровао или не.Нека мисли ко шта хоће,а ти лепо упореди резултате избора пре и после 5. октобра па да видимо колико је то ДСС био јак и колико су националисти били покретачка снага 5.октобра 2000.Немој да се лажемо, 2 400 000 гласова је освојено јер је народу испран мозак како ће бити у Србији западни стандард и плате 1000 марака.