Душевна болница

Разонода, спорт, музика, филмови, серије, занимљиви клипови...
Смех младића

Re: Душевна болница

Postby Смех младића » Mon Jul 20, 2020 9:47 pm

ultrastito wrote:A kako to ide sa tim cipovanjem? Na koju foru ce cipovati ljude?

Зар није очигледно како нас корак по корак све више приближују ка томе?Како људи олако прихватају разне подвале и технолошка достигнућа без и мало критичке свести.Уколико се неко усуди да каже нешто против технократског друштва одмах добија етикету затуцаног теоретичара завере,равноземљаша и љотићевца.Зар стварно не видите како нам постепено све више и више укидају слободу и права или видите али не смете јавно да причате о томе из страха да вам не залепе етикету?

čompika

Postby čompika » Mon Jul 20, 2020 11:12 pm

Navedi slobode i prava koja su ti ukinuta u zadnjih 20-30 godina ili koliko si na ovoj kugli?

ultrastito

Postby ultrastito » Mon Jul 20, 2020 11:26 pm

Dobro jebo te, sta se ljutite toliko. Pitam samo, na koji nacin planiraju da cipuju 7-8 milijardi ljudi?

Za Micaru, nasao sam odlican dokumentarac bolji od digitalnog andjela, saljem ti sad insert samo...meni ovo realno skroz.

https://www.youtube.com/watch?v=UWQKspWKq9M

Realno, ljudi sve snimili i to pre mnogo godina, da ne kazem decenija.
"...ми смо имали ту срећу да смо имали припадност крају, једном ћошку..."
преле

Druidid

Postby Druidid » Mon Jul 20, 2020 11:56 pm

Ako mislis da ce se cipovanje ljudi desiti tako sto ti neko kaze, e sada moramo da te cipujemo i to je to ili da ti ubace neki cip na kvarno kroz obaveznu vakcinu, to se jednostavno nece desiti. A i da se desi sta bi taj cip radio, ionako vec imaju sve podatke o tebi, lokaciju u svakom trenutku kad nosis telefon sa sobom, tvoje zivotne navike, psiholoski profil preko drustvenih mreza, gugl pretrage, sajtova koje posecujes, poruke koje saljes servisima za instant poruke itd. Nebitno imao drustvene mreze ili ne, ovo ne mozes da izbegnes osim ako ne preduzimas drasticne korake o zastiti podataka, sto retko ko radi. Mislis da Facebuk sada slucajno integrise Fb, instagram i wacap prvo u zajednicku bekend infrastrukturu, a kasnije i aplikaciju. U startu je bila prica kad je kupljen wacap da nikad nece spajati njegovu bazu podataka sa ostalim aplikacijama, kao jer je najsigurnija (zamisli teroristi je koristili), vazi. Sad su kupili Giphy koji je integrisan u ko zna koliko aplikacija,gde su tek dobili podatke o ko zna koliko korisnika itd, mogu ovako do sutra, a ovo je samo jedna kompanija, o Guglu, Eplu i Majkrosoftu i da ne pocinjem. Poenta je, da te neko cipuje da bi znao nesto o tebi je besmislena jer se bukvalno svi podaci o tebi vec nalaze u necijoj bazi podataka i to ne drzavnoj instituciji nego kod negog privatnog lica. Taj neko moze da zna tvoje zdravstvene probleme iz tih podataka pre nego sto si ih sam ti svestan da postoje. Kako taj neko koristi te podatke to moze samo da se nagadja, jedno je sigurno, koristi ih za profit, ima ogromnu bazu sa licnim navikama svih korisnika i moze da im servira reklame koje su tako usko ciljane da obican covek pomisli jebote oni moraju da me snimaju preko mikrofona cim mi ovo pokazuju. Ne snima niko, samo analiziraju podatke koje im sam svakodnevno dajes.
Sad neko misli da preko tog cipa moze neko da kontrolise tvoje emocije, ponasanje, raspolozenje itd. O tome mozda i moze da se debatuje, al to se vec uveliko radi i to dosta efikasno i bez cipa. Preko medija naravno, nebtno da li je to pink, hepi, N1, srbin info, neka stranica na drustvenoj mrezi, itd. Bombardovan si sa tolikim brojem informacija svakodnevno da prosecan covek i nema svoje slobodno misljenje vec mu je ono oblikovano podsvesno, jebem li ga ne znam kako bih ovo bolje objasnio, citava nauka stoji iza ovoga. Preveliki rizik bi bio za nekoga da gura nekome na silu ili prevaru neki cip u telo zbog necega sto moze i na druge mnogo perfidnije nacine da postigne.
Sad sto se tice napredka tehnologije i njenog sjedinjavanja sa medicinom, to ce se neminovno desiti, ako nas ne grune neka globalna katastrofa, dal za 5, 10, 100, 500 godina svejedno dolazi. Nije nimalo lepa prica, ali tu je i o ovome ne pricam ja vec ljudi daleko pametniji od mene, od Elona Maska pa nadalje. Prvo ce da se krene (krenulo) od ljudi sa invaliditetima, jebiga neko ko je izgubio ruku bolje da ima robotsku ruku nego da je nema uopste. Ko nema oko, bolje da ugradi neko mehanicko nego da bude slep, sto je i logicno i razumljivo. Nakon toga obicni ljudi ce moci da imaju ta neka tehnicko/medicinska unapredjenja, jebem li ga tacno kakva, npr, ugrade ti nesto u misic da mozes da dignes duplo vecu tezinu nego pre, nesto ubace u glavu da ti pretvara mozdane talase i salje nekom ko ima isto to u glavi i moze da ih desifruje i razume pa mozes da komuniciras bez reci, nesto ti nadograde u oku da mozes da vidis infrared itd, nebitno mogucnosti su beskonacne, ta neka stvar ce obicnog coveka ciniti manje kompetentnim u svim sverama zivota od tog nadogradjenog. Tako da na kraju obican covek i nece imati izbora da li zeli da bude cipovan ili ne, jer ce tad obican, normalan zdrav i prav covek biti u polozaju u kom su sad ljudi sa invaliditetom.

Смех младића

Postby Смех младића » Mon Jul 20, 2020 11:58 pm

čompika wrote:Navedi slobode i prava koja su ti ukinuta u zadnjih 20-30 godina ili koliko si na ovoj kugli?

Ео што се тиче актуелне ситуације,ако не носиш маску не можеш да уђеш нигде,ако се не вакцинишеш нећеш моћи да путујеш,ако не вакцинишеш дете оно неће моћи да иде у школу (заразиће вакцинисану децу?) Пицоусти је јасно и гласно рекао да ће 2 милиона људи МОРАТИ да прими вакцину.Не знам за тебе али мени је очигледно да је све ово део процеса и постепено укидање слобода,уценивање.

Мићара

Postby Мићара » Tue Jul 21, 2020 9:32 am

Image
Ко се плаши сам у соби то је рђав знак, кога плаши помрачина или празан мрак...

čompika

Postby čompika » Tue Jul 21, 2020 1:37 pm

Смех младића wrote:
čompika wrote:Navedi slobode i prava koja su ti ukinuta u zadnjih 20-30 godina ili koliko si na ovoj kugli?

Ео што се тиче актуелне ситуације,ако не носиш маску не можеш да уђеш нигде,ако се не вакцинишеш нећеш моћи да путујеш,ако не вакцинишеш дете оно неће моћи да иде у школу (заразиће вакцинисану децу?) Пицоусти је јасно и гласно рекао да ће 2 милиона људи МОРАТИ да прими вакцину.Не знам за тебе али мени је очигледно да је све ово део процеса и постепено укидање слобода,уценивање.

Ok, ajde ovako. Koju slobodu ti narušava maska? Slažem se da ne štite, kao što piše na njihovim kutijama, ali ako ti i ja nosimo, pa nek makar 10 posto ti smanji šansu za infekciju, dobro je. A stanje je takvo da kada nemamo drugih opcija, distanca i maska su nam jedine, pa se zato insistira.
Vakcinacija deteta - postoje deca koja ne mogu da se vakcinišu zbog svojih hroničnih stanja, postoje odrasli koji nisu preležali naprimer te boginje. Suludo mi je diskutovati kao da je vakcinacija žig zveri.
Oko vakcine za koronu, taj deo se mogu složiti s tobom, ali ne mislim da je u pitanju neki "proces". Vakcina koja se razvije za par meseci, može naneti više štete nego koristi na duže staze. Biće to očajnički potez jer nemaju drugog rešenja. Rizik po meni postoji.

Mićara - da ti odgovorim na ovaj tvoj skrinšot koji šaljete jedni drugima u nekom magnovenju. JMBG, broj lične karte, pasoša i otisak prsta - pa ako ne živimo u džungli, a ne živimo još, šta bi ti? Krštenica i dovoljno, piči? Posle tih stavki ne bih komentarisao, niko te ne tera da koristiš internet, svaku sloboda ne može da ti se uzme, možeš samo da je predaš.

Ovome sistemu, u kom svi živimo na kugli zemaljskoj, (mada to meni nije organizovan sistem, već pravila džungle gde jači ker jebe), ide na ruku da se ljudi bakću sa 5g, maskama, i ravnom zemljom. Ko god ne razume da je na ovom svetu novac moć, smrtniku moć da olakša život i preuzme kontrolu nad delovima svog života, a onom milijarderu sredstvo kojim će da pritiska smrtnike kroz zakone, lobiranja, diktiranja uslova rada i života, taj maši poentu.
Dok ti fabrike ucenjuju zemlju da im daš što bolje uslove za stvaranje što većeg viška, ili će otići na neko drugo mesto, dokle god poslušno pratiš uputstva stranih čelnika, ambasadora i sličnih zato što te drže za muda ekonomski, na razne načine ti otimaju zemljište koje eto nama nije isplativo a njima jeste vidi čuda, dokle god drže medije i jedina istina je njihov narativ, i ti ne možeš apsolutno ništa, njemu je odlično da ti je glavna potraga za pravim neprijateljem završena sa 5g, kemtrejlsom i sličnim.

Смех младића

Postby Смех младића » Tue Jul 21, 2020 2:48 pm

Маска ми нарушава слободу да уђем у продавницу нпр,или да уђем у апотеку да бих купио маску :) А да не говорим о томе да су маске ЗА ЈЕДНОКРАТНУ УПОТРЕБУ и да носећи стално исту маску можеш имати више штете него користи.Што се вакцине тиче она је чист еугенички пројекат, јер како ме вакцина штити од вируса који ће за неколико месеци да мутира и појави се у унапређеном облику?Мени је жао кад видим како људи прихватају олако све што им се сервира из глобалистичке кухиње и како осуђују сваког ко размишља својом главом.

čompika

Postby čompika » Tue Jul 21, 2020 3:10 pm

Pa kupi jednu platnenu, isperi je svaki put, i eto ispoštuj, u slučaju da nosiš virus kroz neki minimalan govor prenećeš minimalnu količinu virusa u vazduh i zaštititi u nekoj meri tog prodavca koji možda ima kući starije, oca sa hroničnom bolesti, možda trudnu ženu, nekog sa već nekim respiratornim hroničnim bolestima. Ja je ne vidim kao ograničenje slobode, ali eto spreman sam da se odreknem slobode na 2 minuta u prodavnici da ispoštujem onog drugog.
Pa mutiraće ali verovatno ne do oblika gde ti treba nova vakcina. A ljudi se vakcinišu na grip svake godine, pogotovo stariji, i time štite sebe od banalne smrti od gripa. Ali ne želim nešto preterano da branim tu poziciju oko vakcina.
Kako god, iz globalističke kuhinje ti donose mnogo veće pomije od vakcine, poslednjih deset godina si živeo u posledici halapljivih bankara koji su svakome delili po SAD i napumpali hipotekarni balon čije je pucanje uticalo na svakog smrtnika od Njujorka do Čortanovaca.
Na svakih 1000 objava o koroni, 5g, ravnoj zemlji, ljudima reptilima (ovo govorim uopšteno, ne pucam ni na koga u ovoj diskusiji), ko se zakači za berzu u koju su upumpane milijarde kako bi se oporavila u rekordnom roku, tako da 90 posto berze koje drže milijarderi ne izgube pare, a inflaciju ko će da podnese? Ko misli da štampanje dolara u nedogled ne utiče na nas, grdno se vara. Koliko para je odštampala EU? Svaka ekonomska kriza otera radnika metar nazad u odstupnicu. Korona, bila ili ne zavera, bila laboratorijska ili ne, je bila odličan razlog da balon ponovo pukne, a da ovaj put ne bude sam od sebe nego zbog neke neizbežne nevidljive sile, virusa.

Ali sve u svemu, verovali mi u bilo šta od svih ovih teorija, nije bitno. Nemamo nikakvog uticaja na našu sudbinu, ni kao jedinke ni kao narodi. Neprijatelj je nevidljiv, a mi nit znamo gde je ni ko je.

Смех младића

Postby Смех младића » Tue Jul 21, 2020 4:50 pm

Добро,ту се слажем са тобом,маска те не штити од заразе већ смањује шансу да заразиш неког уколико си преносилац вируса и треба пазити на старије.А што се вакцине тиче,било да је ефикасна на мутацију вируса,било да је безбедна или не,она свакако не сме бити наметнута као обавеза већ лични избор сваког појединца.Ствара се атмосфера да су људи који не носе маску опасни по људе који је носе и да су они који нису вакцинисани опасни по оне који јесу, што и није баш логично ако мало боље размислиш.
Суштина ових мојих предходних уписа је да обавезна маска служи као припрема за терен обавезној вакцинацији а људи кад прихвате тако нешто прихватиће било шта.То нисам измислио ја то је рекао Хенри Кисинџер на неком самиту чини ми се СЗО пре неколико година и све иде у том правцу.
Делимично се слажем да као крдо немамо много утицаја на нашу судбину,питање је само да ли пристајеш да будеш део тог крда или не.Мени се чини да ће чиповање бити финална фаза свега овога и да онај ко на то не пристане биће изопштен из друштва,неће моћи ни да купи ни да прода ако нема "жиг" као што пише у откровењу.Без обзира да ли си верник или атеиста запитај се шта ти каже логика и след догађаја.

svuda.prisutan

Postby svuda.prisutan » Tue Jul 21, 2020 5:17 pm

kako mislis maska smanjuje sansu? ono valjda ili si zarazen ili nisi, ne mozes da budes malo zarazen, "virus" ili prolazi kroz masku, ili ne....

Смех младића

Postby Смех младића » Tue Jul 21, 2020 5:28 pm

svuda.prisutan wrote:kako mislis maska smanjuje sansu? ono valjda ili si zarazen ili nisi, ne mozes da budes malo zarazen, "virus" ili prolazi kroz masku, ili ne....

Па наводно смањује количину вируса коју заражена особа избацује у околину и то је то,никакав други ефекат нема да те заштити.

друг члан

Postby друг члан » Tue Jul 21, 2020 5:49 pm

svuda.prisutan wrote:kako mislis maska smanjuje sansu? ono valjda ili si zarazen ili nisi, ne mozes da budes malo zarazen, "virus" ili prolazi kroz masku, ili ne....

https://youtu.be/Zfui9uhGZP8
Choose Life

1937

Postby 1937 » Tue Jul 21, 2020 6:00 pm

Što se tiče maske, imaš na guzici i gaće i pantalone, i mnogo su deblji od maske, a prdež i dalje smrdi.
"Војводина је на једној страни, сви остали на другој!" Вујадин Бошков

svuda.prisutan

Postby svuda.prisutan » Tue Jul 21, 2020 6:22 pm

друг члан wrote:

https://youtu.be/Zfui9uhGZP8

Bukvalno to.. :lol: :lol: :lol: :lol:
Maska ili stiti ili ne stiti. ja bih voleo da cujem nekog sa foruma ko se iole razume, posto se ja ocigledno ne razumem. Ko je je svrha nostiti masku ako ne stiti 100%? Ljudi ne mogu biti delimicno zarazeni, virus ako prodje, ti si zarazen 100%. Teska glupost po meni.

čompika

Postby čompika » Tue Jul 21, 2020 6:58 pm

koja je svrha airbega ako ne štiti sto posto?
Smanjuje količinu virusa koja prolazi, zamisli eto kada neko kine, kojom brzinom i kojom količinom će proći virus kroz masku u vazduh, a koliko kada nemaš ništa. Ako držiš distancu od metar i po naprimer, čestice virusa neće moći da dopru do tebe.
A druga stvar je što je verovatno da je potrebna odredjena količina tih čestica, da bi se zarazio. Znači teško da ćeš se zaraziti ukoliko prodješ pored nekoga koji diše ili priča, a ima virus. A ako sediš sa njim za stolom, velika je verovatnoća da hoćeš.

ElPadrino

Postby ElPadrino » Tue Jul 21, 2020 7:34 pm

Pa zar nije od vajkada kada kineš ili kašlješ staviš ruku na usta da ne bi i INAČE prenosio sve te bakterije itd itd.. Po tom proračunu onda bi masku trebali da nosimo i inače.. Jer ako neko gripa ili je prehlađen pa kine ili se zakašlje može na nekog starca da prenese te čestice i čovjek može da umre od toga.

A i ako zaražena osoba dodiruje sve stvari oko sebe, a virus se (koliko sam ja upratio) najviše prenosi dodirom, zašto se onda ne nose rukavice ?! Zašto su maske bitnije od rukavica ? I zašto se ne potenciraju rukavice + maske ? I kako je moguće da su rukavice bile obavezne određeno vrijeme pa onda opet nisu bile obavezne ? I da li je moguće da je otprilike DVA MJESECA bilo potrebno shvatiti da maske pomažu ?

I da li, na kraju krajeva, maska toliko pomaže, a Grigor Dmitrov se grlio plesao i igrao sa ljudima, pa ih pola nije postalo zaraženo ??

Edit : I zašto većina guzonja, kao i ovih što se pojavljuju na dnevniku, daju neke izjave, pričaju u vezi nekih manifestacija itd najčešće NE NOSE maske i kako to da niko ne upućuje na njih i da li su oni uopšte dobili kaznu zbog toga ?

Poenta ovog mog upisa je samo ukazivanje na masu nelogičnosti u vezi svega ovoga.

ultrastito

Postby ultrastito » Tue Jul 21, 2020 10:24 pm

Za rukavice nema potrebe da ih nosis ako neces nakon sto ispipas sta ispipas da tu istu ruku stavljas u usta/nos/oci...sto realno i kad nije pandemija u pitanju ne bi trebalo da se radi. Imas kuci sapun, imas ove gelove za suvo pranje ruku, sredstva za dezinfekciju. Odrzavanje licne higijene se uci jos u vrticu.

Za maske vam je Compika objasnio od pocetka do kraja, kao i za bukvalno sve sto napisa covek u poslednje vreme. I da, u pravu si, trebalo bi da se nose maske ako si gripozan ili imas neki virus sve i da nije pandemija, za pocetak bi trebao da sedis kuci dok te ne prodje to od cega si bolestan, a ako bi vec morao napolje, red bi bio da zastitis ljude oko sebe od toga sta imas ili mislis da je ok da prosipas viruse gde stignes.

Ne znam samo cemu pametovanje, kako je ovo svetska zavera, zig zveri i ostalo? Je l' ce vam biti lakse kad se razbolite ili sta? Ako dovoljno svi lupetamo sa svojim teorijama zastiticemo sebe i ljude iz svoje okoline? Vidim svi se uprli citirajuci neke doktore iz inostranstva i to posle ozbiljnog guglanja od par sati. Al ajd, ako vam je dovoljno 3 sata da se nakupite informacija da budete virusolozi i epidemiolozi, onda vrh! Svaka vam cast.

Jedino na koga bi trebali da budemo svi kivni je za pocetak krizni stab sto je poklekao pred ovim silovateljima na vlasti, a onda i na vlast...mada realno od njih niko nije ni ocekivao da budu normalni. Zapravo...ja sam bio taj debil koji je pomislio u jednom trenutku, na pocetku jos dok su u Italiji i Spaniji umirali ljudi kao da je rat u pitanju, da ce se ovi usrati i iz straha uraditi nesto normalno. Kao sto rekoh, ispao sam debil i demantovali su me vec na prvoj konferenciji za stampu, a krizni stab je na istoj konferenciji izgubio moje poverenje.

Da, smeta svo ovo sranje, kome ne smeta taj je lud, ne treba biti paranoik, ne treba paniciti, ali malo razuma i malo manje guglanja i vise ukljucivanja mozga u smeru kako sacuvati svoje i tudje zdravlje, jer koliko god vi hteli da priznate ili ne - pandemija je, ljudi se razboljevaju od ovog virusa. Ako mislite da maska ne moze da vas zastiti, ni rukavice, onda zamislite koliko ne moze da vas zastiti to sto vam je sumnjivo kako niko od VIP licnosti ne nosi masku ili kako je sve ovo zavera Iluminata i kineske obavestajne sluzbe.
"...ми смо имали ту срећу да смо имали припадност крају, једном ћошку..."
преле

Rođaci

Postby Rođaci » Wed Jul 22, 2020 12:45 am

najjače dosad :lol:

i ovaj brat

Image

svuda.prisutan

Postby svuda.prisutan » Wed Jul 22, 2020 8:57 am

ultrastito wrote:Za rukavice nema potrebe da ih nosis ako neces nakon sto ispipas sta ispipas da tu istu ruku stavljas u usta/nos/oci...sto realno i kad nije pandemija u pitanju ne bi trebalo da se radi. Imas kuci sapun, imas ove gelove za suvo pranje ruku, sredstva za dezinfekciju. Odrzavanje licne higijene se uci jos u vrticu.

Za maske vam je Compika objasnio od pocetka do kraja, kao i za bukvalno sve sto napisa covek u poslednje vreme. I da, u pravu si, trebalo bi da se nose maske ako si gripozan ili imas neki virus sve i da nije pandemija, za pocetak bi trebao da sedis kuci dok te ne prodje to od cega si bolestan, a ako bi vec morao napolje, red bi bio da zastitis ljude oko sebe od toga sta imas ili mislis da je ok da prosipas viruse gde stignes.

Ne znam samo cemu pametovanje, kako je ovo svetska zavera, zig zveri i ostalo? Je l' ce vam biti lakse kad se razbolite ili sta? Ako dovoljno svi lupetamo sa svojim teorijama zastiticemo sebe i ljude iz svoje okoline? Vidim svi se uprli citirajuci neke doktore iz inostranstva i to posle ozbiljnog guglanja od par sati. Al ajd, ako vam je dovoljno 3 sata da se nakupite informacija da budete virusolozi i epidemiolozi, onda vrh! Svaka vam cast.

Jedino na koga bi trebali da budemo svi kivni je za pocetak krizni stab sto je poklekao pred ovim silovateljima na vlasti, a onda i na vlast...mada realno od njih niko nije ni ocekivao da budu normalni. Zapravo...ja sam bio taj debil koji je pomislio u jednom trenutku, na pocetku jos dok su u Italiji i Spaniji umirali ljudi kao da je rat u pitanju, da ce se ovi usrati i iz straha uraditi nesto normalno. Kao sto rekoh, ispao sam debil i demantovali su me vec na prvoj konferenciji za stampu, a krizni stab je na istoj konferenciji izgubio moje poverenje.

Da, smeta svo ovo sranje, kome ne smeta taj je lud, ne treba biti paranoik, ne treba paniciti, ali malo razuma i malo manje guglanja i vise ukljucivanja mozga u smeru kako sacuvati svoje i tudje zdravlje, jer koliko god vi hteli da priznate ili ne - pandemija je, ljudi se razboljevaju od ovog virusa. Ako mislite da maska ne moze da vas zastiti, ni rukavice, onda zamislite koliko ne moze da vas zastiti to sto vam je sumnjivo kako niko od VIP licnosti ne nosi masku ili kako je sve ovo zavera Iluminata i kineske obavestajne sluzbe.
Znaci kada god imas neki virus, treba da se nosi maska. Kako se do sad to nije postovalo? Mislim na neku obicnu prehladu, znam bezbroj ljudi koji dolaze na posao prehladjeni, jer 'de da uzima bolovanje za neku prehladu.. A sta cemo sa onima koji nemaju nikakve simptome bilo kog gripa, a setaju po gradu i tako nesvesno zaraze hiljade ljudi? Mislim da ne smemo biti toliko osetljivi, sto ne znaci da ne treba da vodimo računa. Pa kao klinac, koliko si puta imao temperaturu, a keva non stop oko tebe, stavlja obloge, donosi hranu, i sve to zamisli bez maske i rukavica.

Poslato sa JSN-L21 pomoću Tapatoka

Return to “Само опуштено”