čompika wrote:ja ne mogu da verujem da se to toliko cesto desava, koliki cigan moras biti da ne placas racune i ostavis stanodavcu.
Kakvih sve cigana stanodavaca ima dobro je da im neko plati račune
čompika wrote:ja ne mogu da verujem da se to toliko cesto desava, koliki cigan moras biti da ne placas racune i ostavis stanodavcu.
1958 wrote:Ako ti se stanodavac ne svidja, ne uzmes stan u najam i kraj price. ciganski je ne platiti racune ili nesto slicno.
reziser wrote:Шта ћеш кад је Мали Мокри Луг изашао на 1500 евра по квадрату у новоградњи.Онда људи живе приватно,онда налетиш на јајаре и гурну те на дно бунара са масом рачуна које нису платили.
čompika wrote:Nece doci do pucanja mehura, moze samo stagnacija. Da ne pricam sta je sve po NS, ali sve u svemu, ljudi od kojih je vecina napravila pare na muljanje investiraju i ne pitaju puno za cenu. 70 posto se kupuje za kes, pa sve i da imamo duplo ovoliko programera ne bi se toliko kupovali stanovi za po 1500 na jebenom Somborskom bulevaru.
Starogradnju, iliti bilo sta sto nije bas izgradjeno u zadnjih godinu dve, ljudi prodaju vodjeni tim cenama, i jako tesko prodaju. Agencije ih u tome i sabotiraju kada pokusaju da snize cenu i prodaju po realnoj, moj oglas je stajao mesec dana skoro svim agencijama sa prvobitnom cenom, iako sam im javio na mejl. Dok ih nisam sve zvao i rekao da koriguju. Eto, na kraju sam prodao sam, ljudi videli na oglasu.
Druga stvar je sto ljudi ne stavljaju stanove sami na prodaju, nego se stalno obracaju agencijama. Zasto, da li ne znaju toliko da urade na kompjuteru, ili ih mrzi, ne znam. Tako da sve u svemu balon nece puci, samo nece imati ko da kupi, a onda ce prodavati po realnoj ceni samo kome jako trebaju pare, ovi ostali ce da drze godinama na oglasima i to je to.
možeš da podneseš tužbu i navedeš adrese koje imaš, tj. koje vidiš na APR-u, pa da napomeneš sudu da utvrdi koje su im prave adrese preko MUP-a
Rođaci wrote:adresu nekog od njih možeš da nađeđš u osnivačkom aktu na APR-u, to je u rubrici objavljeni dokumenti na profilu firme, pa među članovima i/ili u članu koji se odnosi na direktora
Rođaci wrote:odeš ovde
http://pretraga2.apr.gov.rs/unifiedentitysearch
nađeš tu firmu
kad ti otvori profil, ideš dole na objavljeni dokumenti, pa osnivački akt
ako je neko od njih član tog društva, stajaće adresa u tom osnivačkom aktu
Users browsing this forum: No registered users and 49 guests