Modus Operandi wrote:ultrastito wrote:Kockalone wrote:У Никшићу 10так хиљада 31. децембра у 19 сати, а град Никшић има 50так хиљада што значи да је 20% становништва учествовало на литију.
Fenomenalna brojka, zamislite samo u Beogradu 400000 ljudi na ulici! Svaka cast narodu Crne Gore na buntu i dace Bog da izdrze sve pritiske, sve podvale kojih ce biti sigurno.
Мене само занима зашто се Цигани никада не одазову када се у вези нечег протестује? Зашто увек покрећу све самоиницијативно као вечерас ово после кошарке. Ако је српство спало на једну навијачку групу која окупи више људи него нпр. студенти или неки патриотски покрет онда смо ми у дубокој кризи.
Такође ова маса се окупила зато што је протест био после кошаркашке утакмице, да није било утакмице не бих дошло ни упола.
Пукли смо као народ.
Опасан фејл...што би се рекло.
Ја знам бар 5 скупова на који је Север ишао а где нису били организатори, од Словеначке амбасаде 2008 год, до многих других, углавном су у питању скупови за Косово и Метохију. Организовано се ишло, а група није била организатор.
О скуповима где се ишло али не организовано, него су људи из група ишли појединачно, то да не причам. И мислим да су као навијачка група једни од ретких за које се има набрајати доста где су ишли на скупове што организовано што неорганизовано, где су били позиви да се иде и остало.
Па ја први нећу отићи ма шта повод био, на неки скуп где ће главни бити Мица Заветница и онај дебил из Парова са хепија.