Серије

Разонода, спорт, музика, филмови, серије, занимљиви клипови...
fedayn

Re: Серије

Postby fedayn » Mon Feb 04, 2019 6:41 pm

Боље и тако него непостојећа група и непостојећи блок :lol:

Najjace je bilo kad je o tome krenula da price pickica iz Padinske Skele sta je 11 blok...hahahahah :lol:
Evo sad i Krusevac online...
Last edited by fedayn on Mon Feb 04, 2019 6:43 pm, edited 1 time in total.

vinjakboy

Postby vinjakboy » Mon Feb 04, 2019 6:42 pm

fedayn wrote:
Najjace je bilo kad je o tome krenula da price pickica iz Padinske Skele sta je 11 blok...hahahahah :lol:

Што се тога тиче, не мораш да бринеш. Нико не прича о твом блоку, пошто нико није ни чуо за њега :lol:

fedayn

Postby fedayn » Mon Feb 04, 2019 7:03 pm

Врховна команда wrote:послали му претећу поруку да ће га наћи преко ип адресе и поломити. Знају за њега да је у причи али се сад плаши да не провале где живи.

Nadvili se crni oblaci,nema zajebavanja po forumima....ja uporedjujem sad sa onom mojom situacijom na drugoj temi...kad mene budu provalili pa kad krene RULJA od 20 Jakuza na mene na celu sa vinjakboy-em obrao sam bostan!

Ajde to nego kad provale da nisam navijac,i da nikad nisam bio na utakmicama,pa krenu i ovi iz BBRS-a ....jooooooooooojjj...ima cak i komsije iz 11 bloka da me se odreknu.... Ima kao u onom pesmi da bude "sam kao list na vetru" :lol:

---------------------------------

Morao sam ovo da podelim sa druge teme...
Zajebani ovi navijacki forumi....
:mrgreen:

fedayn

Postby fedayn » Mon Feb 04, 2019 7:19 pm

Што се тога тиче, не мораш да бринеш. Нико не прича о твом блоку, пошто нико није ни чуо за њега :lol:

I da dodam ovo:
Jos je pickica bila lazljiva,pa rekla kako nikad nije bila u tom kraju,a ja pouzdano znam za akciju lepljenja plakata "Ulica Koste Pecanca"...
Isti si bre ko tvoji saborci nazi-fash ljoticevci ...mali Jakuza ti to volis zguza!

Lepo ti ja rekoh,oni stavljaju carape na glavu,ti obuj na noge haltere pa da penetriram u tebe kad budes planirao da ostvaris ono sto si mi obecao u privatnoj poruci.
Moram da priznam da mi se digo. :mrgreen:

друг члан

Postby друг члан » Mon Feb 04, 2019 7:37 pm

:shock:
Choose Life

vinjakboy

Postby vinjakboy » Mon Feb 04, 2019 7:40 pm

fedayn wrote:
I da dodam ovo:
Jos je pickica bila lazljiva,pa rekla kako nikad nije bila u tom kraju,a ja pouzdano znam za akciju lepljenja plakata "Ulica Koste Pecanca"...
Isti si bre ko tvoji saborci nazi-fash ljoticevci ...mali Jakuza ti to volis zguza!

Lepo ti ja rekoh,oni stavljaju carape na glavu,ti obuj na noge haltere pa da penetriram u tebe kad budes planirao da ostvaris ono sto si mi obecao u privatnoj poruci.
Moram da priznam da mi se digo. :mrgreen:

Лепо ја рекох да девојке не могу да пронађу твој блок на мапи, последњи пут си видео сису кад те дојила мама :lol:

fedayn

Postby fedayn » Mon Feb 04, 2019 8:01 pm

Image

Posto sam postavljao ovu fotku vec u nekoj ranijoj diskusiji vezano za granice nas i grobara,cisto za Ultra Sarmu da bi smo se razumeli sta je sve 11 blok.
Dok je 11c jedna trecina celog naselja.I kao sto rekoh bilo je ljudi iz svih delova,pa cak i iz ovog gore dela prema Zemunu 9a koji su isli na utakmice....tako da su i tamo bili grafiti.

PS.
Pertla,nemoj da podbadas na drugoj temi...jer vrlo dobro znas da si obicna izbeglica koga smo lepo primili u Srbiji, i zbog kojih su ljudi iz mog kraja krvarili 90-ih.

vinjakboy

Postby vinjakboy » Mon Feb 04, 2019 8:09 pm

fedayn wrote:PS.
Pertla,nemoj da podbadas na drugoj temi...jer vrlo dobro znas da si obicna izbeglica koga smo lepo primili u Srbiji, i zbog kojih su ljudi iz mog kraja krvarili 90-ih.

Не и ти, тебе су ослободили служења војног рока, тад геј још није било ОК :lol:

pertla

Postby pertla » Mon Feb 04, 2019 8:37 pm

Gigo brate metastazirao si na vise tema, ne valja ti pos'o, rasplinuces se, ne znas gde se sa kim svadjas i sta kopiras.

Pomesao si me sa nekim, izbegao sam jedino iz stana u kucu pre dve i po godine, ceo zivot u Novom Sadu, rodjen u Betaniji i celu mladost proveo 30m odatle.ljepi pozdrav
Dvor na Uni,crkvica na brijegu,to je mesto dje se Srbi legu

Кум Жоржо

Postby Кум Жоржо » Mon Feb 04, 2019 8:45 pm

Ima li đe da se skine ovaj "Uspjeh"?
Син екс пуковника, екс ЈНА, са традицијом битанге и алкоса

Кудрави Гаучос

Postby Кудрави Гаучос » Mon Feb 04, 2019 9:00 pm

Кум Жоржо wrote:Ima li đe da se skine ovaj "Uspjeh"?

Погрешио си тему

Spoiler:
:lol:

Је л' гледа неко Бесу? You(2018), препорука после прве сезоне
Имао сам шарм милионера и гестове правог каваљера!

Bruno Sulak

Postby Bruno Sulak » Mon Feb 04, 2019 10:29 pm

Nisam verovao da cu ovo reci ali molim te pisi o komunizmu. Smorio si sa ovim tvojim blokom, kao da je Pekam.

Pertlu si pomesao sa drugim Novosadjaninom, verovatno ce ti odgovoriti.

1958

Postby 1958 » Mon Feb 04, 2019 11:45 pm

Image

Pa ovo sto ti nazivas unijom blokova 11 nema oblik bloka
Често одем до на село

Кум Жоржо

Postby Кум Жоржо » Tue Feb 05, 2019 12:54 am

A pređite u duševnu oca mu jebem.
Син екс пуковника, екс ЈНА, са традицијом битанге и алкоса

1748

Postby 1748 » Tue Feb 12, 2019 4:13 pm

Igrao sa drugom PES. Izgubio.
Dzojstik mu nije odgovarao.

Rođaci

Postby Rođaci » Tue Feb 12, 2019 4:27 pm

da napišem i ovde - ko ima Telekomov IPTV, može da iskoristi HBO promociju
sva tri HBO kanala otključana do 31. oktobra, tako da možete da gledate premijere epizoda čim postanu dostupne, sa domaćim prevodom, da ih gledate unazad

HBO GO na internetu takođe može da se koristi besplatno mesec dana, taman dok se ne završi True Detective

друг члан

Postby друг члан » Wed Feb 13, 2019 6:49 am

Шта после тога? Мораш ли им плаћати?
Choose Life

Rođaci

Postby Rođaci » Wed Feb 13, 2019 11:20 am

samo otkažeš kad istekne promocija

ultra mentalitet

Postby ultra mentalitet » Wed Feb 20, 2019 10:33 pm

Gomora 4. sezona krece 29. marta

kblonbg

Postby kblonbg » Fri Feb 22, 2019 3:01 am

Na zalost moram da priznam ovo sto fedayn prica u vezi bloka 11c je prilicno tacno. Svi smo se ranije kao unija zvali blok 11c jel je najjaci deo ekipe bas iz 11c. Stim sto je blok sada trula prica. Uspon bloka je bio 90ih uz grupu bitange i kasnije pojavom sto mu gromova (BBRS),bilo je tu dobre stare garde dok je postojala kladionica zona srece prekoputa megatrenda gde se okupljala ozbiljana ekipa cigana. Sledeca da kazemo "ozbiljnija ekipa" se pojavila 2005/6 - 2010,tacnije kad su pocele da stasavaju generacije 88/89. Koja je bila ciganski orjentisana ali ih navijacke grupe nisu nesto zanimale,vise su se klali blok na blok i kraj protiv kraja (nbg-zemun,nbg-dorcol itd). Te generacije su cekale tadasnje sminkere na cuvenom atomskom sklonistu i vrebale ih kad idu na splavove (blaywatch,hrabro srce,amsterdam,akapulko...su bili aktivni tada) i odvaljvali sve redom od batina uz obavezno skidanje patika,telefona i ostalih gluposti. Sa zemuncima su se cesto sukobljavali u blizini luna parka mada se kasnije stvorila jedna mala unija izmedju ekipe iz bloka 11c i zemunaca (par momaka iz bloka 11c su isli u zemunsku gimnaziju,zmaj i MOC) pa su ostvarili dobre odnose sa ekipom kod saobracajne i galenike. Ta unija tada se cesto tukla po raznim diskotekama koje su bile aktivne tada. Medjutim vec 2010 pola momaka se vec odselilo,otislo drugim putem ili ostalo da cirka kod prodavnice idea. Steta za tu tadasnju generaciju 88/89,bilo je sjajnih momaka koj da su krenuli nekim ozb navijacik putem daleko bi dogurali. Ali su ih zanimale druge stvari. Znam da su pored zemunaca bili u dobrim odnosima sa grobarima iz bloka 1 i 3,takodje i sa radovcima iz 38-og bloka. U svakom slucaju poenta je da fedayn stvarno ne lupeta bas gluposti,ali pored toga sto ne lupeta u vezi bloka lupeta u vezi mnogih drugih stvari i to ti kaze lik koj se rodio i zivi u A. rudara blok11c. Bas bi voleo da znam ko si ti sa tim tako glupim stavovima. Ne secam se da smo u bloku imali nekog sa komunistickim stavovima ( mada secam se da su se pojavili jedne god neki idiotski komunsiticki natpisi koj su vrlo brzo nestali )

Return to “Само опуштено”