Боље и тако него непостојећа група и непостојећи блок
Najjace je bilo kad je o tome krenula da price pickica iz Padinske Skele sta je 11 blok...hahahahah
Evo sad i Krusevac online...
Боље и тако него непостојећа група и непостојећи блок
fedayn wrote:
Najjace je bilo kad je o tome krenula da price pickica iz Padinske Skele sta je 11 blok...hahahahah
Врховна команда wrote:послали му претећу поруку да ће га наћи преко ип адресе и поломити. Знају за њега да је у причи али се сад плаши да не провале где живи.
Што се тога тиче, не мораш да бринеш. Нико не прича о твом блоку, пошто нико није ни чуо за њега
fedayn wrote:
I da dodam ovo:
Jos je pickica bila lazljiva,pa rekla kako nikad nije bila u tom kraju,a ja pouzdano znam za akciju lepljenja plakata "Ulica Koste Pecanca"...
Isti si bre ko tvoji saborci nazi-fash ljoticevci ...mali Jakuza ti to volis zguza!
Lepo ti ja rekoh,oni stavljaju carape na glavu,ti obuj na noge haltere pa da penetriram u tebe kad budes planirao da ostvaris ono sto si mi obecao u privatnoj poruci.
Moram da priznam da mi se digo.
fedayn wrote:PS.
Pertla,nemoj da podbadas na drugoj temi...jer vrlo dobro znas da si obicna izbeglica koga smo lepo primili u Srbiji, i zbog kojih su ljudi iz mog kraja krvarili 90-ih.
Кум Жоржо wrote:Ima li đe da se skine ovaj "Uspjeh"?
Users browsing this forum: No registered users and 46 guests