vinjakboy wrote:Сигурније је без сведока
Mozete slobodno da izbrisete sve poruke na temi ove kurcevite budale (kao i ostalih buducih budala) i njegovih konstrukcija tipa:
"ti meni das adresu,pa onda ja tebi...pa onda kad ko na koga naleti,jer sigurnije je bez svedoka i slicne gluposti..."
A pritom pise sve javno. To i kad bi se resavalo, ne radi se na taj nacin...znaci u navijackom si svetu,primera radi poznajes Belgrade Boys-e,raspitas se ko zivi u tom kraju,jel taj sto "kenja" po forumu zivi na Novom Beogradu,organizujes susret preko posrednika i polomis me...ili sta vec...a ne da se kao nudis,a ne znas da je blok 11 izmedju dva najveca bulevara (Bulevara Nikole Tesle i Bulevara Mihajla Pupina) celim potezom od Opstine Nbg do Retenzije uz samu obalu Dunava.To je ono kad si provincijalac kome viri praziluk is dupeta,i to onaj gornji deo sa zelenim percima.
Ili da budem jos precizniji...
Ja sam u ovom delu Nbg-a video samo neke grafite "United Force" i Srbska Akcija,presvrljavanje po nasim grafitima,rasisticke stvari i sl...iako ne znam ni jednog navijaca Rada da ovde zivi,niti smrdjivog nacosa.Pojavili su se pre par godina kad sam otvoreno pricao gde sam...I sta sad? Jel to Akcija neka ili sta? Ajde sto mene prozivate,nego sarate po BBRS grafitima koje drugi rade..
Uozbiljite se i prekinite da pokusavate da budete ono sto niste.Do tada:
https://www.google.com/amp/s/makeagif.com/amp/OSx7o7