Политика, избори и вести о политици
Re: Политика, избори и вести о политици
bas mu krivo sto nije uspeo da preuzme proteste
tih anarhista ima jos manje nego navijaca, ali ok, nemojte da nasedate, pravdajte se sebi iz dana u dan sto ste picketine.
tih anarhista ima jos manje nego navijaca, ali ok, nemojte da nasedate, pravdajte se sebi iz dana u dan sto ste picketine.
majke mi usraću se od jebenog Teše Tešanovića
sinoć pričam sa desetak ljudi koji ga takođe znaju lično i niko ne može da veruje da je on neki kurac i da postoje ljudi koji slušaju o čemu priča i veruju u njegove "analize" i "zaključke"
sinoć pričam sa desetak ljudi koji ga takođe znaju lično i niko ne može da veruje da je on neki kurac i da postoje ljudi koji slušaju o čemu priča i veruju u njegove "analize" i "zaključke"
Теша се изнервирао јер је мислио да ће он да води протест. Иначе ако не схвата зашто се иде кроз Булевар па онда опет стара траса код РТС-а до Владе и Скупштине преко Трга, онда има проблем са памећу.
Такође је рекао неистину да момци, бубњари, на челу не ударају "Марш на Дрину", баш јуче се удара и пева
https://youtu.be/xR6SVZ42axo?t=11565
То све не значи да протест неће неко преузети али за сада то није случај. Штавише, смањен је број егзибициониста на челу. У протеклих 5 дана је гомила различитих ликова долазила на чело и нестајала.
Другог дана је редарска служба једног кандидата са председничких избора покушала да се позционира као некакав организатор, они у зеленим маркерима, али и то је нестало наредног дана. Иначе том кандидату је Теша наклоњен.
Такође је рекао неистину да момци, бубњари, на челу не ударају "Марш на Дрину", баш јуче се удара и пева
https://youtu.be/xR6SVZ42axo?t=11565
То све не значи да протест неће неко преузети али за сада то није случај. Штавише, смањен је број егзибициониста на челу. У протеклих 5 дана је гомила различитих ликова долазила на чело и нестајала.
Другог дана је редарска служба једног кандидата са председничких избора покушала да се позционира као некакав организатор, они у зеленим маркерима, али и то је нестало наредног дана. Иначе том кандидату је Теша наклоњен.
Теша је тешка паљевина и по мени у целој овој причи је испао лицемеран чим је видео да га чак и националисти не фермају ни 2℅. По мени класичан лик жељан пажње. Класичан радикалски синдром.
За Заветнике могу да кажем да су се продали због љубоморе и зависти зато што ни у њиховим најлуђим сновима н би скупили оволико људи.
Још првог дана појавиле су се неке особе које су покушале да преотму протест али су одмах спречене док неку организацију чине махом људи са са искуством нас протестима из идеолошких прича. Јуче ј један левичар почео преко мегафона да виче неке комунистичке пароле али његов су тада опоменули да то више не чини. Данас заједно са војском и полицијом.
Колико се режим усро показује ноћашња емисија Студија Б где се чак и говорило да су демонстранти лака мета за терористички напад и како људи због нас не могу да изведу децу у шетњу
За Заветнике могу да кажем да су се продали због љубоморе и зависти зато што ни у њиховим најлуђим сновима н би скупили оволико људи.
Још првог дана појавиле су се неке особе које су покушале да преотму протест али су одмах спречене док неку организацију чине махом људи са са искуством нас протестима из идеолошких прича. Јуче ј један левичар почео преко мегафона да виче неке комунистичке пароле али његов су тада опоменули да то више не чини. Данас заједно са војском и полицијом.
Колико се режим усро показује ноћашња емисија Студија Б где се чак и говорило да су демонстранти лака мета за терористички напад и како људи због нас не могу да изведу децу у шетњу
- Desnoruki levak
Novi izbori u Julu ili bilo kad bi bili samo još jedna reciklaža jedne te iste epske prevare, a pošto vidim da i ovde i dalje ima ljudi koji žive u zabludi da "pola Srbije ne glasa", našao sam jedan dobar upis na drugom portalu koji će nadam se staviti tačku na celu stvar.
"... да разјаснимо малу излазност једном за свагда, и напишите текст томе. нисам математичар,да израчунам тачно,али према реалном стању ствари,излазност на изборима је бар 85%. Кренимо редом. 1.Неажурирани списак. У БС је уписан огроман број људи који нису живи. Шпекулише се цифром од невероватних 800 000. Како из гроба да изађе неко да гласа?? 2. Дијаспора У БС су уписани људи државњани,који живе и раде у иностранству. Из мог најближег комшилика 10. Та цифра у Србији се мери стотинама хиљада људи,који су уписани у БС а живе и раде у иностранству. Наравно да је "излазност" у односу на 2012 била мања,када се сваке године одсели бар 15 000 младих(плус 30 000 негативни прираштај). 3. Студенти У Србији бар 100 000 студената студира и живи ван свог места где им је пријављено пребивалиште и где су уписани у БС. Занемарљив број њих на дан гласања оде кући да гласа,јер то кошта,и људи немају и неће да троше новац. 4. Болесници На дан гласања хиљаде људи је у болницама широм србије због болести,и аутоматски не могу да гласају. 5. Радници Десетине хиљада људи су из централне Србије отишли за Бгд да раде,а да се нису одјавили пребивалиште из свог места и аутоматски се воде у БС у свом месту а живе у Бгд. Сигурно за дан гласања неће себи правити трошак од пар хиљада динара да иду кући да гласају. И сада израчунајте реалну излазност према људима који реално живе у свом месту и Србоји,која је у мањим срединама преко 95%., а у Србији сигурно преко 85% "
"... да разјаснимо малу излазност једном за свагда, и напишите текст томе. нисам математичар,да израчунам тачно,али према реалном стању ствари,излазност на изборима је бар 85%. Кренимо редом. 1.Неажурирани списак. У БС је уписан огроман број људи који нису живи. Шпекулише се цифром од невероватних 800 000. Како из гроба да изађе неко да гласа?? 2. Дијаспора У БС су уписани људи државњани,који живе и раде у иностранству. Из мог најближег комшилика 10. Та цифра у Србији се мери стотинама хиљада људи,који су уписани у БС а живе и раде у иностранству. Наравно да је "излазност" у односу на 2012 била мања,када се сваке године одсели бар 15 000 младих(плус 30 000 негативни прираштај). 3. Студенти У Србији бар 100 000 студената студира и живи ван свог места где им је пријављено пребивалиште и где су уписани у БС. Занемарљив број њих на дан гласања оде кући да гласа,јер то кошта,и људи немају и неће да троше новац. 4. Болесници На дан гласања хиљаде људи је у болницама широм србије због болести,и аутоматски не могу да гласају. 5. Радници Десетине хиљада људи су из централне Србије отишли за Бгд да раде,а да се нису одјавили пребивалиште из свог места и аутоматски се воде у БС у свом месту а живе у Бгд. Сигурно за дан гласања неће себи правити трошак од пар хиљада динара да иду кући да гласају. И сада израчунајте реалну излазност према људима који реално живе у свом месту и Србоји,која је у мањим срединама преко 95%., а у Србији сигурно преко 85% "
Re: RE: Re: Политика, избори и вести о политици
čompika wrote:Oces konkretno? Vodje najvecih tribina su u talu i dogovoru sa SNS-om,oni regrutuju svoje omladince koji ce da sakupljaju sigurne glasove za naprednjake na izborima i obavljaju jos gomilu sitnijih stvari za SNS po potrebi,od lepljenja plakata,saranja grafita itd itd. Pola vas ovde sa foruma koji i citaju i pisu ste dali glas nekom svom drugaru,kojem je samo trebala licna karta i ime,a vi glasajte za koga god hocete. Ti glasovi se kasnije skupljaju na velike gomile i ko donese sto vecu gomilu sigurnih glasova,moze ocekivati od SNS-a mnoge povlastice u buducnosti. E sad ti zavrni jaja pa reci da li sam ovo izmislio,ili je ovo nesto sto je navijacka javna tajna vec duze vreme. Zbog takvih likova i gomile slicnih poteza i talova se ova scena i raspala,pogledajte broj ljudi na tribinama,pogledajte samo na sta to lici?! Ja opet tvrdim,ovo je trenutno srpska napredna navijacka scena. A tebi cu se licno predstaviti u poruci,jer je ovo otvoren forum,mada je po tvom nacinu pisanja moguce da se znamo preko tastature i od ranije...
PS. Ako ti treba potvrda za ovu pricu sto sam napisao,javi mi da ti otkucam jednu i posaljem napismeno sa pecatom,posto izgleda da ces jedino tako prihvatiti da je to istina.
Баш си се налупетао. Не знам стварно на којој си ти трибини и где си ти то видео да се ради...
Re: RE: Re: Политика, избори и вести о политици
Bunt wrote:
Da li su vođe tvoje tribine u talu sa SNS-om?
Da li su te iste vođe regrutovale omladince sa tvoje tribine koji će da regrutuju glasače, šaraju i lepe plakate po potrebi? Koje povlastice mogu da očekuju u budućnosti, na primer?
Da li lično poznaješ neke navijače koji su "dali glas nekom svom drugaru, kojem je trebala samo lična karta, a on glasao kog je hteo"? (jebem li ga ako ja znam šta ovo uopšte treba da znači u praksi al ajd)?
Da li je od tebe neko sa tribine tražio da daš glas SNS-u? Tvojim ortacima iz ekipe? Šta su nudili?
Scena se raspala zbog politike i takvih talova? Umetniče, navijačka scena je u kurcu zato što je fudbal u kurcu. Niko ne želi da gleda zatvorene, ne utakmice, nego čitava prvenstva od strane 80% klubova Super lige. Pa nije publika skup od tri miliona idiota. Istok i Zapad su prazni zato što Jug i Sever vrbuju ljude za SNS? Ne budali.
Vazi,upravu si,fudbal je bio daleko kvalitetniji pre 5-6 godina,pa ste punili sever protiv spartaka iz subotice jer su ljudi bili zeljni kvalitetnog srpskog super fudbala
Ma pisi i veruj u sta god hoces,ali mogu ti reci da si jedno sigurno upravu - Pa nije publika skup od tri miliona idiota.
Jel moze neko upucen da mi objasni pricu sa danasom?Ostali bez para,ne kontam?
Pise se po netu da su ih zakupci reklamnog prostora odjednom napustili.
Igrao sa drugom PES. Izgubio.
Dzojstik mu nije odgovarao.
Dzojstik mu nije odgovarao.
anarhisti, komunisti, levicari i ostala govna...O cemu mi pricamo pobogu?!?! `supickumaterinu.
Kud se spontano ne okupi par `iljada seljaka s` lopatama i sekirama pa prvo njima da jebu majku majcinu pa onda da krenu redom.
Kud se spontano ne okupi par `iljada seljaka s` lopatama i sekirama pa prvo njima da jebu majku majcinu pa onda da krenu redom.
Sa fb stranice "marks21"
На Маркс 21 је сада попиздело доста људи на протесту збпг идеолошких застава. За група је због своје идеологије сјебала сваки могући студентски протест у задњих пет година. Већ се полако окупља група која ће да их отера.
Raspad sistema PFC Ex Mali Batica.
http://www.blic.rs/vesti/beograd/uzivo- ... ov/nj8cbcx
На првом клипу се јасно види застава жуте патке. Скривали су се пет дана, и данас су ваљда очекивали велики одзив грађана + што протестују пандури и војници. И одмах су се појавили, за који дан ће се појавити и педерска застава, и одмах ће се одрећен број људи удаљити од скупа.
На првом клипу се јасно види застава жуте патке. Скривали су се пет дана, и данас су ваљда очекивали велики одзив грађана + што протестују пандури и војници. И одмах су се појавили, за који дан ће се појавити и педерска застава, и одмах ће се одрећен број људи удаљити од скупа.
Krajisnik wrote:http://www.blic.rs/vesti/beograd/uzivo-protest-u-centru-beograda-dan-6-krenula-setnja-od-zgrade-vlade-blokiran-brankov/nj8cbcx
Тј сад више није први клип, јер убацују нове клипове и слике, ови хрвати са бљица. Али ту је и даље тај клип, само скролујте доле.
http://www.blic.rs/vesti/beograd/gej-ak ... si/hb7jlmg
Горе написах за који дан ће се појавити педерске заставе, а дана су већ изашли са транспарентима. И како ја да изаћем на протест и да пљујем Вучића, кад поред мене блеје људи против којих сам се ја борио 2010. ?
Горе написах за који дан ће се појавити педерске заставе, а дана су већ изашли са транспарентима. И како ја да изаћем на протест и да пљујем Вучића, кад поред мене блеје људи против којих сам се ја борио 2010. ?
Pa taj kurcevi transparent sto si okacio treba da bude jos jedan razlog vise da se izadje na ulicu.
Neapoli wrote:Pa taj kurcevi transparent sto si okacio treba da bude jos jedan razlog vise da se izadje na ulicu.
Не брате, тај транспарент треба да ти буде сигнал, да видиш у ком правцу све иде, и да ако се патриотске организације укључе и патриоте које нису у било каквој организацији (као ја), могу само да извуку дебљи крај. Ако крене неко срање, зна се на кога ће кола да се свале.
-
Neapoli wrote:Pa taj kurcevi transparent sto si okacio treba da bude jos jedan razlog vise da se izadje na ulicu.
Da li je moguce da ovo napises? Pa ti ne protestujes protiv patkice nego sa njom rame uz rame, da ne kazem rame uz krilo