Задњи филм који сам погледао

Разонода, спорт, музика, филмови, серије, занимљиви клипови...
Пери

Re: Задњи филм који сам погледао

Postby Пери » Mon Oct 03, 2016 11:10 pm

Teddy bear, Submarino, Evil (Ondksan), Svartur á leik, Headhunters, Valhalla rising, Lilya 4-Ever, Adams apples (mada se meni ovaj nije svideo)

Кум Жоржо

Postby Кум Жоржо » Mon Oct 03, 2016 11:52 pm

Švedski horor Let the right one in i finska komedija 100 years old man who climbed out the window and disappeared, zatim Oslo, August 31st i sve od Von Trira :)
Син екс пуковника, екс ЈНА, са традицијом битанге и алкоса

Пери

Postby Пери » Tue Oct 04, 2016 12:00 am

Meni taj oslo bio dosadan u picku materinu. A od Larsa samo Melanholija i Plesacica u tami, ostalo je sve sranje :mrgreen: (ogradjujem se za Dogvil nikako da se nakanim da ga odgledam)

Кум Жоржо

Postby Кум Жоржо » Tue Oct 04, 2016 12:16 am

E zamisli da kaže: Ukusi su različiti O.o
Melanholija je stvarno bez premca, jes da je jedino možeš gledati dok je napolju neki pakao od sivila i kiše.
Nimfomanka je simpatična, pogotovu ona verzija na Xhamsteru :)

A ako želiš da baš ne znaš što te je snašlo onda gledaj filmove Roya Andresona.

E da umalo da zaboravim, danski Land of mine, koji sam i prije postavljao.

Пери

Postby Пери » Tue Oct 04, 2016 12:53 am

Jesu ukusi razliciti, ali da ga jebes, previse je iritantna glavna glumica :mrgreen:
Ogadila mi i antihrist...
A onu trilogiju od Roya isto bas dugo hocu da odgledam, ali nikako da se nakanim. Znaci valja?

B.Centrale

Postby B.Centrale » Tue Oct 04, 2016 5:29 am

Пери wrote:Meni taj oslo bio dosadan u picku materinu. A od Larsa samo Melanholija i Plesacica u tami, ostalo je sve sranje :mrgreen: (ogradjujem se za Dogvil nikako da se nakanim da ga odgledam)

Breaking the Waves, najveci masterpiece Von Triera. Emily Watson, uloga karijere. Upucavanje. Sve u svemu, ne postoji zivi reditelj takvog kvaliteta. Niko kao on.
bologna centrale

lider

Postby lider » Tue Oct 04, 2016 10:19 am

Јел има овај нови Бен Хур да је добар квалитет по могућству блуреј?
ТРАЖИМО ПРАВДУ, АЛИ И ОСВЕТА ЋЕ БИТИ ДОВОЉНА !

Bolesni^od^ljubavi

Postby Bolesni^od^ljubavi » Tue Oct 04, 2016 10:30 am

Lideru film ima ocenu 2.5. Da li si siguran da ces potrositi sat i po vremena zivota na to? :mrgreen:

Занемарујем тактику

Postby Занемарујем тактику » Tue Oct 04, 2016 10:42 am

H-30 wrote:Dobar je The Hunt. Zna li neko jos nekih nordijskih filmova da valjaju?

Бергман је мајстор, и по мени најбољи редитељ свих времена. Опет по мени ово су његова два најбоља филма, не трају дуго, можеш да погледаш, па ако ти одговара настави са истраживањем :mrgreen: Да се још једном оградим, да не буде пљувања после, филмови су црно-бели, спори, без много акције.

http://www.imdb.com/title/tt0050976/

http://www.imdb.com/title/tt0050986/
...Гладан и крвав је народ мој.
А сјајна прошлост је лаж.

H-30

Postby H-30 » Tue Oct 04, 2016 11:38 am

Hvala svima. Gledao sam prije par mjeseci "100 years old man who climbed out the window and disappeared", mene odusevio.
незнам

Кум Жоржо

Postby Кум Жоржо » Tue Oct 04, 2016 11:58 am

Пери wrote:Jesu ukusi razliciti, ali da ga jebes, previse je iritantna glavna glumica :mrgreen:
Ogadila mi i antihrist...
A onu trilogiju od Roya isto bas dugo hocu da odgledam, ali nikako da se nakanim. Znaci valja?

Ja sam gledao Goluba i Ti što živiš, znaš da ne znam šta da mislim, tu stvarno ima toliko bizarnih i toliko stvari koji će te oduševiti, ali kad se sve sabere, tu se zbunim. Ali pogledaj, stvarno su toliko različiti od svih filmova.

A Trira volim zbog Šarlot Gainsburg, između ostalog. :P

јахач магле

Postby јахач магле » Tue Oct 04, 2016 6:19 pm

Да ли има негде да се скине или погледа онлајн филм Потоп, о потапању старог Доњег Милановца приликом изградње Ђердапа?
...Сијају звезде као очи конобарице...

Tatanka

Postby Tatanka » Tue Oct 04, 2016 8:13 pm

Victoria

http://www.imdb.com/title/tt4226388/?ref_=nv_sr_4

Preporuka! Film sniman iz jednog dvocasovnog pokusaja. Nijedna scena se nije ponavljala, kako su krenuli tako zavrsili. Dosta improvizacije..

Meni je jos veci trip bio jer sam 2 dana kasnije obisao sva mjesta gdje je snimano u Berlinu..

rizzler

Postby rizzler » Tue Oct 04, 2016 8:27 pm

ko gotivi SF i star trek fransizu, pojavili su se 1080p snimci po torentima za ovaj zadnji film iz 2016.
dok slušamo fank lagano praznimo šank

igrajVoso

Postby igrajVoso » Wed Oct 05, 2016 1:40 am

Gledao upravo Snowdena u bioskopu, zanimljiv film, vredi pogledati, samo me malo drmnula paranoja posle filma, da ne spoilujem... :mrgreen:
ФК Војводина

lider

Postby lider » Wed Oct 05, 2016 9:57 am

Bolesni^od^ljubavi wrote:Lideru film ima ocenu 2.5. Da li si siguran da ces potrositi sat i po vremena zivota na to? :mrgreen:

Ма видиш да је шака јада гласала а ти на почетку су увек неки мрштавци који мрзе све живо и само лупају мале оцене :mrgreen:
ТРАЖИМО ПРАВДУ, АЛИ И ОСВЕТА ЋЕ БИТИ ДОВОЉНА !

Bolesni^od^ljubavi

Postby Bolesni^od^ljubavi » Wed Oct 05, 2016 12:33 pm

Buraz ja prvi volim tu epsku fantastiku, ali ovaj necu pogledati da mi plate. Pre neki dan naletim na tv-u na Herkula iz 2014 i reko ajde mozda nije los, ima ocenu 6. Film je jebena katastrofa. Mogu samo da zamislim na sta ce liciti ovaj sa 2.5. U svakom slucaju javi jel ti se svideo ovaj. :mrgreen:

B.Centrale

Postby B.Centrale » Wed Oct 05, 2016 4:15 pm

Upravo odgledao "Love & Mercy", o zivotu Brian Wilson-a iz Beach Boys-a. Topla preporuka svima, pa cak i onima koje ovaj bend ne interesuje. John Cusack i Elizabeth Banks sjajno odradili. Jedan od boljih izbora u poslednje vreme.

http://www.imdb.com/title/tt0903657/

ps. Pre par sati odgledao Warcraft, jebalo majku kad sam napravio takvu gresku. Smejala bi mi se citava klasa s faksa. Mora da je zbog temperature i ovog virusa sto me je omeo da funkcionisem.
bologna centrale

Bolesni^od^ljubavi

Postby Bolesni^od^ljubavi » Wed Oct 05, 2016 4:45 pm

Warcraft dere! Nisi mastovit uopste. :mrgreen:

B.Centrale

Postby B.Centrale » Wed Oct 05, 2016 7:03 pm

Tatanka wrote:Victoria

http://www.imdb.com/title/tt4226388/?ref_=nv_sr_4

Preporuka! Film sniman iz jednog dvocasovnog pokusaja. Nijedna scena se nije ponavljala, kako su krenuli tako zavrsili. Dosta improvizacije..

Meni je jos veci trip bio jer sam 2 dana kasnije obisao sva mjesta gdje je snimano u Berlinu..

Hvala za preporuku, upravo sam odgledao i odusevljen sam! Definitivno jedno od najboljih ostvarenja nemacke kinematografije poslednjih godina, zapravo evropskog filma. Dijalozi, karakteri, spontanost u improvizovanju, skoro nisam imao priliku da pogledam film gde je sve odradjeno na tako sjajan nacin. U par navrata mi se utroba okrenula od nelagodnosti, kao da sam se zatekao na licu mesta. Retko kada se poistovecujem s izvesnim situacijama koje nalazim u filmovima jer uvek postoji ta velika doza prenaglasenosti u elementu kadra i samih karaktera, ali ovde to nikako nije slucaj, naprotiv. Fenomenalno!
bologna centrale

Return to “Само опуштено”