Задњи филм који сам погледао
Re: Задњи филм који сам погледао
Teddy bear, Submarino, Evil (Ondksan), Svartur á leik, Headhunters, Valhalla rising, Lilya 4-Ever, Adams apples (mada se meni ovaj nije svideo)
Švedski horor Let the right one in i finska komedija 100 years old man who climbed out the window and disappeared, zatim Oslo, August 31st i sve od Von Trira
Син екс пуковника, екс ЈНА, са традицијом битанге и алкоса
Meni taj oslo bio dosadan u picku materinu. A od Larsa samo Melanholija i Plesacica u tami, ostalo je sve sranje (ogradjujem se za Dogvil nikako da se nakanim da ga odgledam)
E zamisli da kaže: Ukusi su različiti O.o
Melanholija je stvarno bez premca, jes da je jedino možeš gledati dok je napolju neki pakao od sivila i kiše.
Nimfomanka je simpatična, pogotovu ona verzija na Xhamsteru
A ako želiš da baš ne znaš što te je snašlo onda gledaj filmove Roya Andresona.
E da umalo da zaboravim, danski Land of mine, koji sam i prije postavljao.
Melanholija je stvarno bez premca, jes da je jedino možeš gledati dok je napolju neki pakao od sivila i kiše.
Nimfomanka je simpatična, pogotovu ona verzija na Xhamsteru
A ako želiš da baš ne znaš što te je snašlo onda gledaj filmove Roya Andresona.
E da umalo da zaboravim, danski Land of mine, koji sam i prije postavljao.
Jesu ukusi razliciti, ali da ga jebes, previse je iritantna glavna glumica
Ogadila mi i antihrist...
A onu trilogiju od Roya isto bas dugo hocu da odgledam, ali nikako da se nakanim. Znaci valja?
A onu trilogiju od Roya isto bas dugo hocu da odgledam, ali nikako da se nakanim. Znaci valja?
- B.Centrale
Пери wrote:Meni taj oslo bio dosadan u picku materinu. A od Larsa samo Melanholija i Plesacica u tami, ostalo je sve sranje (ogradjujem se za Dogvil nikako da se nakanim da ga odgledam)
Breaking the Waves, najveci masterpiece Von Triera. Emily Watson, uloga karijere. Upucavanje. Sve u svemu, ne postoji zivi reditelj takvog kvaliteta. Niko kao on.
bologna centrale
Јел има овај нови Бен Хур да је добар квалитет по могућству блуреј?
ТРАЖИМО ПРАВДУ, АЛИ И ОСВЕТА ЋЕ БИТИ ДОВОЉНА !
-
Lideru film ima ocenu 2.5. Da li si siguran da ces potrositi sat i po vremena zivota na to?
- Занемарујем тактику
H-30 wrote:Dobar je The Hunt. Zna li neko jos nekih nordijskih filmova da valjaju?
Бергман је мајстор, и по мени најбољи редитељ свих времена. Опет по мени ово су његова два најбоља филма, не трају дуго, можеш да погледаш, па ако ти одговара настави са истраживањем Да се још једном оградим, да не буде пљувања после, филмови су црно-бели, спори, без много акције.
http://www.imdb.com/title/tt0050976/
http://www.imdb.com/title/tt0050986/
...Гладан и крвав је народ мој.
А сјајна прошлост је лаж.
А сјајна прошлост је лаж.
Hvala svima. Gledao sam prije par mjeseci "100 years old man who climbed out the window and disappeared", mene odusevio.
незнам
Пери wrote:Jesu ukusi razliciti, ali da ga jebes, previse je iritantna glavna glumica
Ja sam gledao Goluba i Ti što živiš, znaš da ne znam šta da mislim, tu stvarno ima toliko bizarnih i toliko stvari koji će te oduševiti, ali kad se sve sabere, tu se zbunim. Ali pogledaj, stvarno su toliko različiti od svih filmova.
A Trira volim zbog Šarlot Gainsburg, između ostalog.
- јахач магле
Да ли има негде да се скине или погледа онлајн филм Потоп, о потапању старог Доњег Милановца приликом изградње Ђердапа?
...Сијају звезде као очи конобарице...
Victoria
http://www.imdb.com/title/tt4226388/?ref_=nv_sr_4
Preporuka! Film sniman iz jednog dvocasovnog pokusaja. Nijedna scena se nije ponavljala, kako su krenuli tako zavrsili. Dosta improvizacije..
Meni je jos veci trip bio jer sam 2 dana kasnije obisao sva mjesta gdje je snimano u Berlinu..
Preporuka! Film sniman iz jednog dvocasovnog pokusaja. Nijedna scena se nije ponavljala, kako su krenuli tako zavrsili. Dosta improvizacije..
Meni je jos veci trip bio jer sam 2 dana kasnije obisao sva mjesta gdje je snimano u Berlinu..
ko gotivi SF i star trek fransizu, pojavili su se 1080p snimci po torentima za ovaj zadnji film iz 2016.
dok slušamo fank lagano praznimo šank
Gledao upravo Snowdena u bioskopu, zanimljiv film, vredi pogledati, samo me malo drmnula paranoja posle filma, da ne spoilujem...
ФК Војводина
Bolesni^od^ljubavi wrote:Lideru film ima ocenu 2.5. Da li si siguran da ces potrositi sat i po vremena zivota na to?
Ма видиш да је шака јада гласала а ти на почетку су увек неки мрштавци који мрзе све живо и само лупају мале оцене
ТРАЖИМО ПРАВДУ, АЛИ И ОСВЕТА ЋЕ БИТИ ДОВОЉНА !
-
Buraz ja prvi volim tu epsku fantastiku, ali ovaj necu pogledati da mi plate. Pre neki dan naletim na tv-u na Herkula iz 2014 i reko ajde mozda nije los, ima ocenu 6. Film je jebena katastrofa. Mogu samo da zamislim na sta ce liciti ovaj sa 2.5. U svakom slucaju javi jel ti se svideo ovaj.
- B.Centrale
Upravo odgledao "Love & Mercy", o zivotu Brian Wilson-a iz Beach Boys-a. Topla preporuka svima, pa cak i onima koje ovaj bend ne interesuje. John Cusack i Elizabeth Banks sjajno odradili. Jedan od boljih izbora u poslednje vreme.
http://www.imdb.com/title/tt0903657/
ps. Pre par sati odgledao Warcraft, jebalo majku kad sam napravio takvu gresku. Smejala bi mi se citava klasa s faksa. Mora da je zbog temperature i ovog virusa sto me je omeo da funkcionisem.
http://www.imdb.com/title/tt0903657/
ps. Pre par sati odgledao Warcraft, jebalo majku kad sam napravio takvu gresku. Smejala bi mi se citava klasa s faksa. Mora da je zbog temperature i ovog virusa sto me je omeo da funkcionisem.
bologna centrale
-
Warcraft dere! Nisi mastovit uopste.
- B.Centrale
Tatanka wrote:Victoria
Hvala za preporuku, upravo sam odgledao i odusevljen sam! Definitivno jedno od najboljih ostvarenja nemacke kinematografije poslednjih godina, zapravo evropskog filma. Dijalozi, karakteri, spontanost u improvizovanju, skoro nisam imao priliku da pogledam film gde je sve odradjeno na tako sjajan nacin. U par navrata mi se utroba okrenula od nelagodnosti, kao da sam se zatekao na licu mesta. Retko kada se poistovecujem s izvesnim situacijama koje nalazim u filmovima jer uvek postoji ta velika doza prenaglasenosti u elementu kadra i samih karaktera, ali ovde to nikako nije slucaj, naprotiv. Fenomenalno!
bologna centrale