TopalovicMladji wrote:A Meraklije,Djavoli?
А Лешинари, Варвари?
TopalovicMladji wrote:A Meraklije,Djavoli?
Sevastopole wrote:Do jaja su nema sta. Sta da kazu Cigani i Grobari onda? Da ne mrze slucajno oni Cigane vise nego Grobari Cigane ili obrnuto? Ili da nemaju veci rivalitet od Cigana i Radovaca ili Radovaca i Grobara?Mnogo ruzne reci bi iskoristio za ovo njihovo kurcenje u prazno, ali necu, sami ce vec shvatiti kroz neko vreme sta rade, ali njihov put i izbor.
BelgradoSud wrote:Svi isti fazon furaju, samo mozes da menjas boje. Suskavci, njubalans adidas, kurac palac, mrstimo se i naravno tetovaze kao potvrda zajebanosti. Nekad dodje zemljak u crveno zutoj jakni na tekmu, sabio pola litra vinjaka, odrao grlo bez obzira sto gubimo, a da ne pricam o delirijumu ako pobedimo... Jbg moda i globalizacija nas ubijaju pored nekih nasih mentolskih gresaka i dusmanisanja.
Panzram wrote:BelgradoSud wrote:Svi isti fazon furaju, samo mozes da menjas boje. Suskavci, njubalans adidas, kurac palac, mrstimo se i naravno tetovaze kao potvrda zajebanosti. Nekad dodje zemljak u crveno zutoj jakni na tekmu, sabio pola litra vinjaka, odrao grlo bez obzira sto gubimo, a da ne pricam o delirijumu ako pobedimo... Jbg moda i globalizacija nas ubijaju pored nekih nasih mentolskih gresaka i dusmanisanja.
Ovo je suština dela suštine. Pojedinci su upozoravali na ovo poodavno, još pre 10-ak godina i jače, da će nas to foliranje oko odevanja, tetovaža i vizuelnog izgleda navijača kao pojedinca uništiti, jer to je moda neka sačuvajmebože, to je samo spoljašnji izgled = go kurac. Da vidiš samo kako ja mogu da se istetoviram i obučem za svu kintu, da ne naduvam u teretani kreatinom, da izgledam ko sam Odin koji je sišao međ Srbe, i da sa svima budem dobar da me svi tako "urbanog" i "ultra" žele u ekipi ili da idem sa njima, ali koji će mi to?
Navijač nije ono što vidiš kad ga snimiš na ulici, nego ono što osetiš i vidiš, u prevodu dal' će da ti bega ili da ostane na liniji, dal' će da navija na tekmi ili da pozira, dal' je OK ko čovek prvenstveno a ne dal nosi ovu firmu ili onu. Velika je greška vezivati se za pojavnost a veći deo naše scene je upravo to uradio, čast onima koji su i pojavnost i suština, to poštujem.
Dosegni ti brate suštinu pa se oblači kako god ti volja, furaj tene, starke, 508 farmerke, ma šta god ti volja...jer MODA je prolazna, a mi smo mnogo zaglibili u modu. Celi izgledi nekih tribina se zasnivaju na onom što smo nekad zvali "casual trip" a sad je to malo kao uznapredovalo, pa se više ne zove javno casual, ali je isti kurac, ista forma, dakle forma je lažni sjaj, ko ribe kad nabudže silikone, dupe ili koji već deo tela danas budže.
Meni je je sve ovo oduvek jasno bilo, ali sam u startu video da će se masa primiti samo tako, i da će svi izgledati isto, ko iz fabrike da su izašli. Nažalost nisam pogrešio al' nimalo. Sad smo zaista svi jednooobrazni, dojaja isti, a zapravo isuviše prazni.
Users browsing this forum: No registered users and 8 guests