Вести

Разонода, спорт, музика, филмови, серије, занимљиви клипови...
User avatar
Мићара
Posts: 1570
Joined: Tue Feb 09, 2016 8:07 pm
Location: Преко Дрине.

Re: Вести

Postby Мићара » Tue Feb 25, 2020 1:36 pm

h1n1 сјетио сам се :lol: аооој шта се ради...

Last edited by Мићара on Tue Feb 25, 2020 1:38 pm, edited 1 time in total.
Ко се плаши сам у соби то је рђав знак, кога плаши помрачина или празан мрак...

Nexon
Posts: 2298
Joined: Wed Feb 17, 2016 8:19 pm

Re: Вести

Postby Nexon » Tue Feb 25, 2020 1:38 pm

Засад непотврђено,

Мигранти изболи Србина код Битеф театра, у тешком је стању, медији ћуте!

У понедељак ујутро, један сат око поноћи, двојица миграната су код Битеф театра ножем напала двојицу мушкараца и жену из Београда, а један од младића се налази у болници у тешком стању!

Посебно забрињава чињеница да су о овом догађају известиле новинске агенције и медији, али су цео догађај описали као „тучу код Битеф театра“, без помињања миграната.

Напад се одиграо у Дринчићевој улици. Двојици рођених браћа и супрузи једног од њих пришла су двојица миграната и нешто су им добацивали. Они су им поручили да их оставе на миру, а затим је један од миграната извукао нож и једног од младића убо у леву бутину. Очигледно га је погодио у артерију. Крви је било на све стране. Затим су напали и његовог брата и жену – препричава очевидац стравичног догађаја за наш портал.


– Почели су да беже, али су тада наше комшије, које морам да похвалим, потрчале и ухватиле једног од нападача. Оборили су га на земљу и држали све док није дошла полиција. И полицију морам да похвалим, јер су дошли после само два минута и убрзо ухватили и другог починиоца – наглашава наш саговорник.

Како се испоставило, двојица миграната-нападача су из Туниса и Алжира, дакле никако из земаља где постоје ратни сукоби и опасност.

– Колико сам упозат, они се тренутно терете за покушај убиства. Полиција је у стану где су они боравили затекли још седам-осам Арапа и сви су приведени у СУП у 29. новембра. Требало би да полиција има и снимке целог догађаја од камера са оближњих зграда. Како су нам полицјаци рекли, до сада су се мигранти међусобно сукобвљавали, али сада су почели са обрачунима и са локалним становништвом


Не би било добро да ово буде тачно за бљуц(тачније њихове уреднике са све онима из Њујорка), распалог наркомана Сергеја, онога лопова бившег члана спс што сада глуми опозицију Срђана Драгојeвића и све "нво", "медије" и другосрбијанце заједно са властима.

Оно што је потврђено да се напад десио али се ћути ко је нападач,

Туча код Битеф театра, мушкарац избоден ножем

Мушкарац је ноћас избоден ножем у Дринчићевој улици у Београду, кажу за РТС у Хитној помоћи.


Две екипе Хитне помоћи изашле су у 1.05 на терен због туче у Дринчићевој улици код Битеф театра, у којој је учествовало више особа.

Збринут је тридесетпетогодишњи мушкарац, који је имао више убодних рана. Превезен је на реанимацију Ургентног центра.

Друга екипа Хитне помоћи је збринула двадесетпетогодишњу жену која је имала лакше посекотине. И она је превезена у Ургентни центар.


http://www.rts.rs/page/stories/ci/story/134/hronika/3862310/muskarac-ranjen-noz-beograd-bitef.html

Имена нападача?

Оно што је сигурно, ово се десило јуче,

MIGRANT UPAO U KUĆU ČUVENOG FUDBALERA NA SENJAKU! Lomio sve na posedu, a onda hteo DA SE UBIJE!


https://www.kurir.rs/crna-hronika/34173 ... om-s-krova

Мигранти постају све више фрустрирани јер су заробљени у Србији и све је више проблема иако власт и "медији" покушавају да то прикрију.

Nexon
Posts: 2298
Joined: Wed Feb 17, 2016 8:19 pm

Re: Вести

Postby Nexon » Tue Feb 25, 2020 8:25 pm

Image

[url]https://www.republika.rs/hronika/hronika/189170/brutalan-napad-centru-beograda-migranti-izboli-dusana-dok-bio-suprugom-bratom[/url]

Image


О чему се ради?

User avatar
Batke
Posts: 494
Joined: Thu Aug 18, 2016 8:29 pm
Location: Brdo

Re: Вести

Postby Batke » Wed Feb 26, 2020 3:41 am

Nexon wrote:
Image

[url]https://www.republika.rs/hronika/hronika/189170/brutalan-napad-centru-beograda-migranti-izboli-dusana-dok-bio-suprugom-bratom[/url]

Image


О чему се ради?

Портал република је у ствари интернет верзија српског телеграфа који је под Вучићевом палицом. Вучић је потписао споразум о ухлебљењу миграната у Србији зато је и кренула незамислива кампања широм медија против народне патроле. У Суботици (која је мултикултурни средина што је веома важно) се спрема протест против миграната, такође у Кикинди и Пожаревцу јер су и тамо такође реметили јавни ред и мир.
Наравно другосрбијанце се као пушком дигли да што више попљују момке који су се организовали у народне патроле притом заборављајући чињеницу да у сваком већем граду у ЕУ постоје исте које тесно сарађују са полицијом. Да прочитате ви те бљувотине у медијима па то је невероватно.
Raspad sistema PFC Ex Mali Batica.

brucelee
Posts: 822
Joined: Mon Feb 01, 2016 7:10 am

Re: Вести

Postby brucelee » Thu Feb 27, 2020 2:58 pm

Игром случаја дечко који је избоден је мој познаник, невероватно је да је неки његов пријатељ на фејсбуку објавио шта се десило, а да су пријатељи тог истог избоденог дечка били у фазону да овај лаже и тек тек на крају су схватили! еј.
На страну све остало.
Иначе колико негде чух ухапшени су починиоци тог дела и један је Алжирац, други Тунижанин, у ниједној од тих држава рата нема, колико ја знам.

И да, дечко који је избоден био је критично, пошто му је нападач погодио једну од артерија, али је после прве те критичне ноћи, стабилно и ван опасности.

brucelee
Posts: 822
Joined: Mon Feb 01, 2016 7:10 am

Re: Вести

Postby brucelee » Thu Feb 27, 2020 3:03 pm

И да не будем баш лицемер и да будем искрен, први сам мислио да се претерује у тим причама о томе да хорде миграната нападају људе по Београду и ето сад нажалост из прве руке сазнах да је то стварно истина. Мислио сам да је то још нека од теорија завере и да се то стварно дешава да би ваљда чуо неког, међутим сад сазнах из прве руке.
И није нимало свеједно, у Београду људи избегавају поједине делове града ноћу, не излазе итд.
И нажалост мислим да ће то све постати учесталије, са једне стране наш народ их гледа сад много више са подозрењем који проистиче из тог страха, са друге стране и они су бесни што не могу где су наумили и што су овде, вероватно су све више декинтирани и биће све више и више проблема, пљачки, крађа, напада итд.

Nexon
Posts: 2298
Joined: Wed Feb 17, 2016 8:19 pm

Re: Вести

Postby Nexon » Sat Feb 29, 2020 12:20 pm

Другосрбијанске спонзоруше се растрчале по медијим да објасне како нема проблема са мигрантима и подрже власт, осим што морају жандари да се шаљу да би смирили ситуацију . И то све од стране власти која је до јуче викала фашисти за оне који су тврдили да има проблема са мигрантима. Дакле власт и другосрбијанске спонзоруше на истом задатку, што и није чудно јер су гадзе и спонзори исти.

Као што би један пискави другосрбијански лопов рекао-нема проблема, то су неки мали инцидентиСве је то лаж. И напади на раднике, на девојчице-више нема да се мисли на феминизам и права радника, "левичари".
Марш говеда другосрбијанска за новац би продали оца и мајку.
Сада су отворили нову тв јер су им излизале б92 и н1. Само се пребацују са све оним милогорцем Симеуновићем са бљуца који је нагоре бљувотине о Србима и Србији причао и стављао на насловне.

Лепо сте се поделили, власт и другосрбијанци, па као глумите неке разлике, и заболе вас док на суштинским питањима сви исти-КиМ, мигранти, СПЦ у ЦГ, распродаја државе и њених сировина итд.

Nexon
Posts: 2298
Joined: Wed Feb 17, 2016 8:19 pm

Re: Вести

Postby Nexon » Sat Feb 29, 2020 12:34 pm

На грчким острвима у Егејском мору, према Турској, велики протести и сукоби са полицијом локланих Грка због миграната и градње нових центара за пријем.Ко је био у Атини могао је да види на шта личе поједини делови града, попут дела Омоније, након пријема мигранта коју је дозволио левичар Ципрас(само на пријему миграната је лавичар, док по питању права радника и пензионера смањивао плате и отпуштао) у претходном мандату.
Сада су Грци послали војску на границе да би спречили улазак.
Срећом Србија таквих планова нема, може да уђе ко год хоће осим ако има српско држављанство, онда га треба растурити на сваком плану.

Узгред, како планирате да успешно котролишете здравствену ситуацију у земљи ако се улази без контроле?

SAO_Zeljin
Posts: 661
Joined: Sun Feb 07, 2016 10:57 pm

Re: Вести

Postby SAO_Zeljin » Sat Feb 29, 2020 1:01 pm

Sta kazu te procene koliko se migranata nalazi u Srbiji

User avatar
grobarizsrpske
Posts: 188
Joined: Sat May 07, 2016 9:27 pm
Location: Република Српска

Re: Вести

Postby grobarizsrpske » Sat Feb 29, 2020 2:56 pm

Процјене су прилично штуре... Два човјека има конкретне податке и наравно крију их. Пас им матер.

User avatar
Bruno Sulak
Posts: 620
Joined: Wed Feb 03, 2016 11:27 am
Location: Cannes

Re: Вести

Postby Bruno Sulak » Sat Feb 29, 2020 5:09 pm

Navodno ih ima oko 6-7.000 hiljada...neki idu i do 10.000 sa procenama

User avatar
друг члан
Posts: 1178
Joined: Sat Feb 06, 2016 5:02 am

Re: Вести

Postby друг члан » Sat Feb 29, 2020 5:58 pm

grobarizsrpske wrote:Процјене су прилично штуре... Два човјека има конкретне податке и наравно крију их. Пас им матер.

Ko je drugi?
Choose Life

Nexon
Posts: 2298
Joined: Wed Feb 17, 2016 8:19 pm

Re: Вести

Postby Nexon » Sat Feb 29, 2020 8:08 pm

Нико не зна колико је миграната у Србији јер их је пуно ван прихватних центара. Само око Београдске тврђаве живе на више места по неким буџацима.

Dnevni list Prese piše da je u Srbiji trenutno između 6.500 i 7.000 migranata smešteno u izbegličke centra otvorenog tipa. Stvarni broj je veći jer se mnogi migranti ne zadržavaju u centrima.


https://www.vesti.rs/Evropska-Unija/Ocaj-migranata-Srbija-kao-tampon-zona.html

Доказ тога да живе ван центара је ово,


Nexon
Posts: 2298
Joined: Wed Feb 17, 2016 8:19 pm

Re: Вести

Postby Nexon » Sat Feb 29, 2020 8:12 pm

Група грађана Суботице организовала је антимигранстки скуп, на којем се окупило неколико хиљада незадовољних грађана. У току је протестна шетња центром овог места на северу Србије и грађани вичу "Издаја, издаја, нећемо мигранте".


савабјан
Posts: 332
Joined: Wed Apr 06, 2016 12:31 pm

Re: Вести

Postby савабјан » Sun Mar 01, 2020 10:45 am

Nexon wrote:Нико не зна колико је миграната у Србији јер их је пуно ван прихватних центара. Само око Београдске тврђаве живе на више места по неким буџацима.

]

Šta ćemo sa 387 miliona neprijavljenih migranata???

Nexon
Posts: 2298
Joined: Wed Feb 17, 2016 8:19 pm

Re: Вести

Postby Nexon » Sun Mar 01, 2020 1:19 pm

Шта нам раде лажне вести, ужас један. Хоће да нас омету у љубави према мушкој несврстаној браћи са Блиског истока
Него зашто у ове аутобусе које организје Ердоган за грчку границу, Србију и Европу уопште, улазе само млади мушкарци?Све је то лаж.

савабјан
Posts: 332
Joined: Wed Apr 06, 2016 12:31 pm

Re: Вести

Postby савабјан » Sun Mar 01, 2020 2:51 pm

Koga boli ona stvar ko ulazi, neka ulaze i neka ode jos 150 miliona migranata. Lepo je bilo kad su izazvali rat na ex yu prostoru pa kad su im dolazi mladi, skolovani, beli ljudi, a sada kukaju. Samo neka idu. Sta si ti neki zastitnik bele Evrope? Migranti prave sranja ovde, to svi vidimo, stoka su nista manja od nas samih i cigana koji zive ovde, a sta ti zelis da dokazes valjda cemo shvatiti jedan dan.
Hahaha najjači je ovaj klip, pa po njemu se čak vidi da su migranti ljudi. Čovek legao u krevet i prespavao, jebe žu se baš. Uzeli stvari da imaju da se obuku, čiste stvari. Pa neće sigurno da upadnu u punu kuću, pun kurac praznih kuća po Srbiji, zato i ulaze. Sigurno su nam veći problem migranti koji upadaju u napuštene kuće, nego naši govnari koji su iz svojih novih kuća pobegli u velike gradove da iznajmljuju stanove za 200,300e, naravno veći su šroblem i od toga sto je prodata kombanka,itd itd.
Inače jutros na prvoj su bili ljudi koji se bave tom situacijom, pošto vidim da je neko pitao, kažu da ilegalnih migranata ima oko 800 u Srbiji, i da je zabedenih 6000. To su prave brojke.

kocka
Posts: 463
Joined: Sat Jan 28, 2017 5:50 pm

Re: Вести

Postby kocka » Sun Mar 01, 2020 3:47 pm

савабјан wrote: Sigurno su nam veći problem migranti koji upadaju u napuštene kuće, nego naši govnari koji su iz svojih novih kuća pobegli u velike gradove da iznajmljuju stanove za 200,300e,

Шта си овим хтео да кажеш ?

User avatar
друг члан
Posts: 1178
Joined: Sat Feb 06, 2016 5:02 am

Re: Вести

Postby друг члан » Mon Mar 02, 2020 8:16 am

Da je rođeni beograđanin,novosađanin..(dodati grad po želji)
Choose Life

User avatar
Далтон
Posts: 1172
Joined: Tue Feb 02, 2016 7:43 pm
Location: Kojekude

Re: Вести

Postby Далтон » Mon Mar 02, 2020 12:03 pm

савабјан

Дете, jел све у реду са тобом? Чисто онако информативно питам да ли jе све океj са главом
(Street Force / Curva Orientale)


Return to “Само опуштено”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 66 guests