Душевна болница
- Кудрави Гаучос
Re: Душевна болница
Имао сам шарм милионера и гестове правог каваљера!
Upravo sam hteo ovo da postavim
- ultrastito
ооооооооооооооооооооооооооооо јебоооооооооо нам јебо нам пас матер
"...ми смо имали ту срећу да смо имали припадност крају, једном ћошку..."
преле
преле
A ko je sad ova,i sto je bitna?
- ultrastito
не знам брале, али даје сјајан пресек овдашње јавности. ако буде среће, па да се популарише, можда и оде у неки ријалити и покаже сису.
"...ми смо имали ту срећу да смо имали припадност крају, једном ћошку..."
преле
преле
Kako bre ne znate, to je ona matorka sto je bila popularna u nekom periodu 2010 tako nesto... Kapiram da je ovo lazni profil, jer se secam da se zvala nekako drugacije
Ps. Znam da zvucim kao psiho, ali jebi ga
Ps. Znam da zvucim kao psiho, ali jebi ga
Ma ne zvucis peri, secam je se to je ta. Samo je morala vise puta da otvara profil, hakovali joj stare zbog silne popularnosti. Ovaj sad sto je ultrastito je pravi 100%.
Svaciji prijatelj je niciji prijatelj.
- Neizlecivi
Pre nekoliko meseci neki likovi organizovali grupu na "Djackom" , odrzavaju besplatne treninge. Bili po internet portalima, novinama, vestima, popularni, skupili masu dobru Gotivna stvar, pogotovo sto kao otvoreni su za sve, pomazu, pokazuju vezbe, grupni treninzi, na facebook-u grupa Free treninzi djacko... Isli su na maratone zajedno, kako vidim poceli da organizuju druzenja i iznad svega da naplacuju
Naplacuju pojedine treninge 100 dinara po treningu (da li naplacuju upotrebu vijaca, tegova ili sta ne znam...), a odrzavaju ih na otvorenim terenima, gradskim... Sad razmisljam cisto jer mi idu na kurac da pikiram taj trening po 100 dinara i da odem stojim sa strane i uz kurac im radim iste vezbe kao oni. AKO PRAVIS BESPLATNO, GLUMIS MIR U SVETU, POZITIVU, KUL LJUDE, MLADE I LUUDE, FENSI SMEKERICU, ONDA NEMOJ BITI CIGAN.
Naplacuju pojedine treninge 100 dinara po treningu (da li naplacuju upotrebu vijaca, tegova ili sta ne znam...), a odrzavaju ih na otvorenim terenima, gradskim... Sad razmisljam cisto jer mi idu na kurac da pikiram taj trening po 100 dinara i da odem stojim sa strane i uz kurac im radim iste vezbe kao oni. AKO PRAVIS BESPLATNO, GLUMIS MIR U SVETU, POZITIVU, KUL LJUDE, MLADE I LUUDE, FENSI SMEKERICU, ONDA NEMOJ BITI CIGAN.
- Кудрави Гаучос
Па ти онда после веруј да ове лобање нешто стварно одлучују, таман ко и Тома Социјална Мрежа...
Ахахах, и колико је оно овај ратова наводно водио?
Ахахах, и колико је оно овај ратова наводно водио?
Имао сам шарм милионера и гестове правог каваљера!
Кудрави, ја сам се савио од смеха. О мајку ти ј... Будала се попишао по фаци свим ожалошћенима.
(Street Force / Curva Orientale)
Jel ima neko ovde da se razume u voćarstvo? Uzmem da jedem jebenu nektarinu, i kako sam odgrizao, izlete mi ove dve bubetine iz nektarine, ne znam da li iz mesa voća ili same koštice.
Jel ima smisla ići nekome jebati mater?
Jel ima smisla ići nekome jebati mater?
Da, samo ne znam da li je krivica prodavnice. Čitao sam da se znaju uholaže ukopavati tako u voćke, ali ne znam da li je to normalno i često. Inače u Roda marketima, već duže vreme je većina voća i povrća zaista odvratno, na ivici truljenja. Čovek bi pomislio da im možda dugo stoji pa istrune, međutim kurac, oni ga dovlače takvog. Verovatno im je jeftinije...
Re: RE: Re: Душевна болница
enbidzi wrote:Uholaza
???????
Kod nas je to kica
Чомпика, то је нормачна ствар. Ја сам милион пута наилазио на њих. Обично у (кајсијама, бресквама, шљивама). Пошто сам на селу и имам воћњак често се деси да се увуку. Шта више, буди сигуран у те нектарине. Ухолажа неће ући у отровано и прскано воће. Јесте да их не подносим, али барем знаш да је воће 100% здраво и непрскано хемијом.
(Street Force / Curva Orientale)
Kakva uholaza,kica...to je bre buba KERA !
-
Далтон wrote:Чомпика, то је нормачна ствар. Ја сам милион пута наилазио на њих. Обично у (кајсијама, бресквама, шљивама). Пошто сам на селу и имам воћњак често се деси да се увуку. Шта више, буди сигуран у те нектарине. Ухолажа неће ући у отровано и прскано воће. Јесте да их не подносим, али барем знаш да је воће 100% здраво и непрскано хемијом.
Ima ih i u prskanom i u neprskanom vocu a ove godine ih bas ima, verovatno im je pogodovalo kisno prolece pa se namnozilo.
Inace neprskano voce na pijaci i u marketima ne mozes da nadjes. Jedino ako neko za svoju dusu nesto tako proizvede a i to je veoma retko.
Inace je to Uleza kod nas